Изневерява ли ми?

• 7 609
  • 229
  •   1
Отговори
# 195
Вие общувате ли достатъчно? Беше писал, че излиза по женски с приятелки. Това добре, но ти и тя излизате ли достатъчно, не непременно с компания, забавлявате ли се? Пътувате ли? Имате ли време един за друг, интересно ли ви е заедно?
Да всички тези неща са налични и ни е много хубаво заедно просто усещам, че иска да разнообрази с друг а се притеснява да ми каже така си мисля поне аз.

Гледам, историята рязко се е променила след 10-та страница.
По-рано жената излизаше с приятелки по женски, сега вече излиза с колега на приказки посред нощ.
По-рано ви беше хубаво заедно, сега тя е казала, че не я задоволяваш сексуално, само иначе - разбирам, с кухненското обслужване.
Какво да направиш, питаш? Като измисляш история, следвай основната нишка. Ако има драматични обрати, нека да следват сюжета все пак.

# 196
Не знам.... Аз в това твое поведение, авторе, нищо мъжко не видях.

Айде да заповядат РФ и другите там, да напомнят, че мъжът не е мъж, ако не тропне по масата.... Или да я набие....

Мъдо, мъж под чехъл си, ама традиционен. Да не използвам друга дума, че да не те обидя.
Както винаги казвам - ако питаме жената, какво ли ще ни каже за теб?! То така анонимно да се изкарваме перфектни в някакъв форум, всеки може. Ти се замисли за своето поведение. Няма нужда да ми отговаряш.

А не, такова чудо не се оправя с удряне по масата. Става единствено за категория "за временно ползване". Личен опит и много строшени нерви. Накрая тя си мислеше, че ме използва, пък аз я ползвах по предназначение..

# 197
Според мен се опитва да събуди ревност у теб поради някаква причина. И на мен ми се късат чорапогащите още на първото носене, това не е улика за изневяра. По-притеснително е това флиртаджийско поведение. Според мен го прави, за да те дразни и да не се успокоиш, че ти е в кърпа вързана и да я приемеш за даденост. Но в един момент не би й попречило и да изневери наистина, ако реши, че й липсва внимание или връзката се е превърнала в рутина. От колко време сте заедно? И това има значение.
Пак да ме дразни ли подмята за секс с други мъже? Един вид ме провокира как ще реагирам или дали ще съм ок ли? Иначе и аз го допускам това.
Това да споменава за секс с други мъже за мен е прекалено. Има и хора, които са устроени така, че за да се чувстват ок във връзка, търсят разнообразие, суингове и пр. Има двойки, в които и двамата партньори имат афинитет към такива изгъзици. Но ако единият партньор е традиционалист и не одобрява подобни "мероприятия", връзката няма как да просъществува. Ако един човек е склонен да изневерява, той ще го направи сега, след една или след 5 години. Ако моят мъж ми подмята за секс с други жени, тройки и прочие, ще бъде изритан моментално. За мен това е крайна форма на неуважение към партньора. Трябва и двамата партньори да са изчанчени, за да има бъдеще подобна връзка. Аз съм от традиционалистите и това не го разбирам.

# 198
Има такива жени като на автора, които се хващат с някой льольо, щото да могат да си правят каквото искат. Няма никва интрига тук, дали фактически се ръга е само дребна подробност. Няма го за нищо, не го слуша, не се интересува как се чувства, няма и секс. Явно е просто за пред хората или за пред мама и тате, или просто така е удобно -някой да плаща сметки и да осигурява битовизмите, пък за останалото тя си знае. Авторе, двата варианта пред теб са- или пътя, или гледаш да не виждаш и от време на време да те огрява и тебе (както си правил до момента). Както казах тва няма управия, добре ми е познато ама дори не съм се опитвал да я променям. Обаче при мен такива не вървяха, не се е сваляла с други пред мен, имаше някакво уважение, каквото твоята няма към теб.

# 199
Вероятно въпросната особа е под 25, не работи нищо съществено и скучае доста, за да си търси приключения. Ако гледа две-три чаавета и няма помощ от роднини, да видим дали ще й е до сексове. Или ако има някаква сериозна и отговорна работа и добро образование. Човекът си е хванал някакво парче с вафли в косите и се чуди защо така станало.

# 200
Той сам не се уважава, как тя да го уважава. Прави се, че е над нещата, нямал против да си легне с друг, ама да не го правела зад гърба му. Това в първия пост. След това се оказа, че не е много съгласен. Нищо не казвал, за да не излезнел задръстен.
Ако темата е реална, защото аз вече се съмнявам. Веднъж беше, че жена му казала, че е задоволена. После си мислел, че тя иска да пробва с друг, ама тя не му е казвала. Накрая излезе, че тя сама му казвала, че иска да пробва други, ама да са си женени с Мадо.

# 201
Темата не е пързалка, темата си е направо ролба.
Но за локуми става.

# 202
  • Далечният изток
И за локуми не става. Като гледам, изчерпа се интересът...

# 203
Няма проблем ако иска да пробва нещо ново или с друг но да ми каже, не да го прави зад гърба ми това е проблема.

Ако те викне да гледаш, всичко наред ли ще е?
Да но не ме вика🤷‍♂️🤓😂

# 204
  • София
Най-накрая разбрахме, каква е мъката - човекът не е разстроен, че му изневеряват, а че не му дават да гледа Joy

# 205
Опитай се да я прикоткаш по някакъв начин да те пусне да гледаш- примерно че ще я глезиш още повече или там някоя скъпа екскурзийка или подаръче. Все пак може да изпитва някакъв свян да се фраска пред тебе, така че е нужна награда за тази цел.

# 206
  • Варна
А едно време жените с какъв финес са сваляли чорапогащниците си за да ги сложат мъжете им вместо скъсания ремък на Москвича.......

# 207
Следващият път с чорапи със силиконова лента, за твое спокойствие, няма чатал, няма улики, няма напрежение Mr. Green
Дам но сега зимата ще и е хладно по чорапи🙂

# 208
Изневяра е силно казано в тази ситуация,ако си оставил да ти се качи на главата и си казва ''ся той е добър с мен мога да права каквото си искам'' ама не е така..

# 209
Изневяра е силно казано в тази ситуация,ако си оставил да ти се качи на главата и си казва ''ся той е добър с мен мога да права каквото си искам'' ама не е така..

То според нея и свирката не се брои за изневяра щом не е имало секс така, че незнам

Общи условия

Активация на акаунт