Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 9

• 68 790
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Дух, аз мисля, че и преди време съм коментирала твоето положение и ще се повторя - съдиш се прекалено строго! Според мен резултатът ти е страхотен, нещата може да се случват по-бавно отколкото си си представяла, но се случват. Постоянство и малки стъпки към целта му е майката.

# 181
Благодаря за позитивните думи, момичета. Просто понякога изпадам в дупки и се чудя дали наистина ще си върна тялото и фигурата. То не че някой ми я е взел де хаха но да.
Вчера:
15 минути йога
30 спининг байк
45 минути тренировка за крака доста сериозна.
Мисля че около 10 км за деня крачки.

Обяд след тренировка: голям домат, краставица, 60 грама овче сирене, 60 грама айвар и 60 грама лаваш.

Вечеря - зеленчукови палачинки, салата от домати и краставици, чаша розе.
Ако правилно си сметнах калориите са 1402

Ииии днес съм +2 кг хаххаа или всичко свалено с плодовете офейка Simple Smile силно се надявам това да се дължи на задържана вода в мускулите от това, че не бях тренирала 10 дни и вчера се юрнах. Наистина се надявам да е от това.

# 182
Дух...мислех да ти пиша по-рано ,но то защо реши да плодуваш с нестабилен към висок инсулин? 😳
Аз имам само щети от тези плодови диети едно време .
Иначе 10 кг са страхотен резултат,както и да го погледнеш и самото ти постоянство и упоритост за тренировките са си голям успех! ❤️
Днес бицепс и корем  ще направя в къщи,от вчера имам мускулна треска на гърди и рамо ,а от оня ден от фитнеса и на краката...
Доволна съм! 😄
ЕДИТ : ОБЪРКАХ ТЕМИТЕ ХАХААХ 😂🤣😂
Оставям си отчета за тренировките ,че не ми се повтаря в се тема

# 183
Дух, браво! И аз мисля, че резултатът ти е страшно добър.
Двата килограма са вода, мускулен оток, и прочее. Не ги мисли.

Аз съм безрезултатна, и ще си мълча.

# 184
Момичета, адмирации за волята. Аз със сигурност не бих издържала само на плодове.
Вчера правих горна част във фитнеса, бях си сложила едни къси шорти. Постоянно се оглеждах в огледалата и се ядосвах как може горната ми част да е така добре оформенна в сравнение с долната, не че не знам отговора, просто много ме е яд.
Дано в събота успея да направа втора тренировка за крака, ще имам доста задачи , дано ми остане време.

# 185
Дух, защо не правиш 5 дни захранване с варен картоф, морков и т.н.? Да не си прецакаш стомаха така изведнъж с толкова различни храни.

Да похваля едни кюфтета от тиквички, но нямам точни пропорции.
Настъргвам 3тиквички, посолявам ги. Изцеждам водата с ръце след трийсетина Мин. Добавям 3-4 яйца и овесени ядки до сгъстяване. Пасирам на едро. Добавям сирене (може би около 300гр отива), черен пипер, копър, ако имам.
Пека на 180гр върху намазана с мазнина хартия, като ги сипвам с лъжицата. Сместа не е толкова гъста и не могат да се оформят с ръце. По-скоро е с консистенция на каша.

# 186
Дух...мислех да ти пиша по-рано ,но то защо реши да плодуваш с нестабилен към висок инсулин? 😳
Аз имам само щети от тези плодови диети едно време .
Иначе 10 кг са страхотен резултат,както и да го погледнеш и самото ти постоянство и упоритост за тренировките са си голям успех! ❤️
Днес бицепс и корем  ще направя в къщи,от вчера имам мускулна треска на гърди и рамо ,а от оня ден от фитнеса и на краката...
Доволна съм! 😄
ЕДИТ : ОБЪРКАХ ТЕМИТЕ ХАХААХ 😂🤣😂
Оставям си отчета за тренировките ,че не ми се повтаря в се тема
Защото зимата пиех всички лекарства, които ми бяха изписали всички лекари, давах на месец по 150 лв, хранех се уж както се препоръчва и ефектът беше никакъв. И нещо ми прещрака, направих 10 дни на плодове и свалих 5 кг. Задържах ги без проблем. После правих пак на плодове й пак свалих. Междувременно спрях хапчетата и видях ефект, който след толкова тормоз не успях да видя със съветите и препоръките на всички останали. Просто започна да се получава.

Дъждец, да, права си, трябваше да направя захранване, но вече много ми се тренираше к кръста ме болеше мн от толкова време без тренировки. А като тренирам така, после само с варени картофи не успявам да издържа

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 09:31 от Дух (:

# 187
Аз съм много доволна от метформина ,инозитола и глицина -нямам никакви пикове и спадове,глад за сладки ,кръвната захар се стабилизира и инсулинът ми падна .
Сега ям така -сутрин плод преди тренировка ,след протеин,на обяд навън каквото си поискам без ограничение ,само хляб много рядко ям ...ориз почти всеки ден и картофи и вечер салата със сирене ,понякога и яйца...
Алкохол всеки ден по едно -две узо ,уикенда и на партита без ограничение 😜
Доста прибрах корема имам да кажем още 5кг до идеалното тяло -65кг ,но съм доволна и сега ,няма какво да си кривя душата 🙏

# 188
Дух, браво за волята и за свалените кг! Аз като те чета на няколко пъти съм си мислила да не би пък при теб да има проблем с усвояване на мазнините. Всъщност не знам това ли беше точно терминът, имам предвид метаболизма на мазнините или нещо от сорта. Някъде бях чела за хора, при които точно заради това не работят диети като вм нвд, а високовъглехидратни, високофибрести и нискомазнинни, дори оправят ИР и диабет с такива навици. Не знам дали подходът ти е познат, но може да го имаш предвид.

Аз искам да питам дали някоя от вас практикува редовно йога и има ли това ефект върху стойката при вас? Кои видове йога са най-ефективни? Йогата ми  изглеждаше до скоро супер скучна, но мисля, че съм готова за първи път да опитам. Имам голямо желание да се разтягам и точно за такива упражнения в допълнение към нормалните ми и конкретно с цел по-добра стойка.

# 189
Aщанга йога е страхотна, но задължително в група и добър учител.
Писна ми да ходя на търкаляне по земята за полумъртви, и да ги наричат йога.

Върху стойката абсолютно има ефект, ако се прави както трябва.
Най- невероятен резултат съм имала при практикуване 2х90мин на ден, но кой има време за това?
За стойката са важни мускулите на гърба и коремните мускули, с яки лицеви няма как да сбъркаш.
Мисля да си направя едно предизвикателство със 100 лицеви на ден, всеки ден, 1 месец.
Да взема да започна днес? Grinning

Сертифициран Ащанга инструктор съм, за протокола.

# 190
Дез, защо не направиш един онлайн клас за хора от форума Simple Smile
Аз не можах да намеря хубава ащанга онлайн. Свалих някъде от първа страница на някакъв известен учител, но се оказа профи ниво.

# 191
Благодаря ти за препоръката, Дез. Звучи супер, още повече щом си и инструктор и имаш опит. Ащангата може би наистина е най-интересният вид йога, за когото знам поне от видеа. И друг път съм чувала, че задължително в група се практикува, не сам, но малко се надявах някой да каже, че и вкъщи става. :Д Ще потърся курс наистина. От бременността, кърменето и носенето плюс липсата на достатъчно силови упр за гърба, стойката ми се прецака сериозно.

А ако йогата се прави 2-3 пъти седмично в зала и иначе вкъщи сутрин може ли така?

# 192
Аз редовно правя йога ,напълно аматьорски и за начинаещи и при мен за стойката има голям ефект +масажи -не че съм станала изпъната струна 🤣 нооо ми е абсолютният минимум всеки ден почти 20мин йога или стреч на Сиднито много ги харесвам.
Мъжът и синът на Лесли от файтмастър йога ,скоро почнаха да качват йога в канала и и много ми допадат,като оставим настрана носталгичният сантимент....

# 193

Аз бих платила за такъв клас със съфорумките, честно.
Баланса ми е в много лошо състояние и имам наистина нужда от йога.

# 194

Аз бих платила за такъв клас със съфорумките, честно.
Баланса ми е в много лошо състояние и имам наистина нужда от йога.
И аз се включвам към молбата 😊

Общи условия

Активация на акаунт