Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 9

• 68 785
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
У аз бих се включила Simple Smile

Когато сте в дефицит и искате да сваляте колко калории залагате в приложението?

# 196
Mомичета, благодаря за доверието, наистина съм поласкана. 🌹🤗
На този етап не мога да отделя време дори да мисля за това, но е интересна идея.
Вижте на първа страница в йога темата, там може да ви хареса нещо. И онлайн практиките вършат работа.
Ако имате възможност пробвайте Ащанга в студио, друго е живият контакт.

# 197
  • Бургас/Пз
Момичета, адмирации за волята. Аз със сигурност не бих издържала само на плодове.
Вчера правих горна част във фитнеса, бях си сложила едни къси шорти. Постоянно се оглеждах в огледалата и се ядосвах как може горната ми част да е така добре оформенна в сравнение с долната, не че не знам отговора, просто много ме е яд.
Дано в събота успея да направа втора тренировка за крака, ще имам доста задачи , дано ми остане време.
Нона, знам, че не е темата за тренировките, но да си кажа аз 😊😘
Защо не пробваш да увеличиш сериите за крака на 5 примерно и да заложиш на тежести, с които можеш да направиш чисти 20 повторения, т.е имам предвид да не са много тежки. Избираш си примерно 5  упражнения в една тренировка само за крака и ги завърташ всяко по 5 пъти по 20 повторения. Другото, което се сещам е да тренираш долна част 3 пъти седмично - 2 пъти глутеус и задно бедро и веднъж цели крака. Вероятно щом горната ти част бързо дава резултати, долната иска повече работа Simple Smile

Днес храната ми е странна. Сутринта оризови палачинки с извара със сладко от тиква /домашно с кафява захар и портокалови корички/ После на плажа около 10 кайсии и половин пакетче гризини с лимец. Тренировка - протеин. За вечеря 200г пилешко бон филе /измерено сурово/ салата розови домати и печени чушки и 2 малки парченца пица Маргарита Simple Smile Можеше и без нея, но миришеше толкова вкусно, че не се стърпях. Не можах да стигна необходимото количество протеин, но калориите са горе долу нормални.

У аз бих се включила Simple Smile

Когато сте в дефицит и искате да сваляте колко калории залагате в приложението?
Аз 1400-1500. Иначе на задържане съм на 1800-2000

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 23:11 от ani_d

# 198
Нещо този път оплесках нещата и не се получи нищо по план. Върнах ги тези два килограма свалени, но сама съм си виновна, не спазих нищо от захранването. Оф друга страна мисля, че в резултат на непрекъснатите диети в последно време много се бях уморила вече и усещах липса на енергия и на някакви важни хранителни вещества - много ми се яде/ядеше сирене, риба, морски дарове. В крайна сметка негативен опит няма - винаги има какво човек да научи и да остави като урок. Днес заминаваме, мисля че ако трябва да меря и тегля храни съвсем ще се побъркам там, така че ще карам по усет и мисля, че ще ми се отрази добре далече от кантара, прекалявам с тегленето на ден по няколко пъти. Човек има нужда да отпусне и съзнанието си малко от това непрекъснато очакване и изискване към себе си.

Искам да попитам момичетата в опит с двуразови тренировки дали в даден момент се свиква и човек спира да е толкова гладен?

# 199
То зависи колко тежки са двуразовите ,но ако правиш както вчера 40 Мин Сидни и 30 Мин спининг гладът е неизбежен 😄
Аз си тренирам колкото да не умра сега в жегите -по 30 Мин Iron и 50 във фитнеса( в различни дни!) ама без никакъв зор ,някой упражнения на Карълайн ги пропускам и заменям с френдли такива с ластици ,ей тъй за кеф и не изпитвам никакъв глад  ...вечер само шопска със сирене и узо....такова нещо не е било....
И
Вчера правих много яки фалафели( така ли се пише?!?) от леща -чесън ,магданоз ,зехтин ,ч.п джинджифил и малко царевично брашно на фурна ,станаха 👌

# 200
  • Бургас/Пз
Дух, не знам за двуразови тренировки, но като правя повече кардио огладнявам много повече Simple Smile

Днес правих за първи път палачинки със сварена киноа. 200г сварена киноа /50г сурова/, 3 яйца, 2 белтъка, 100г кремообразна извара от Лидл, 1/2ч.л бакпулвер. Пасирах всичко с пасатора. Пекох на тефлонов тиган с 2-3капки кокосово масло. Излязоха 6 палачинки. Макросите в 1бр са

# 201
Оооо фрейм това ще се пробва. Аз наскоро правих плоски хлебчета от червена леща и вода. Станаха прилично вкусни.

Ани, аз преди правех нещо подобно, но беше блат за пица и само с варена киноа, добре ставаше. Благодаря, че ми напомни.

# 202
Ани, ще гледам да пробвам и твоите палачинки, изглеждат чудно. Simple Smile

Аз правя тези, но не винаги ми се хапват сладки.

# 203
Oткровено ужасена съм. След интензивно социализираща седмица с 5 излизания, което за мен е нещо нечувано, съм +2кг. На всичкото отгоре валя през свободното ми време, и откъм тичане съм на .....8км.
Довечера пак ще излизам, но ще съм на минерална вода, сори.

Днес го пиша зеленчуков и лек, ще видя, може би варени яйца. Море след 17 дни, САЩ след месец. А там кой знае какви ще ги ям и върша......
Не мога да се позная. Главата ми е вечно в работата, не мога да жонглирам няколко приоритета.
Изтървах се жестоко, май и кръвната ми захар не е наред.

Ох, вие пак за сладкиши говорите. Тази тема по едно време на сладкарница беше замязала.

# 204

Ох, вие пак за сладкиши говорите. Тази тема по едно време на сладкарница беше замязала.

Защото се разминавам със сладкишите, когато (ако) стигна близо до твоята форма сигурно и аз ще говоря за зеленчуци Grinning Но за сега стига калориите да са добре се разминавам с всичко без гадното цвекло, от което тялото ми реагира ужасяващо.
Аз пък съм много доволна от САЩ и избора който имам, много ми е лесно диетуването тук.

# 205
Не проблем диетуването в САЩ, проблем е моята лакомия. Joy

# 206
НФ, фалафелите с червена леща са и трябва ли да се свари предварително?

# 207
Страхотни идеи, Ани и НФБ ❤

Напоследък не пиша тук, защото нямам нищо особено за споделяне. Много си отпуснах режима, но това е, от което имам нужда сега и гледам да съм мила към себе си.
Поддържам 54 кг, ще ми се да съм два надолу, но не искам да платя цената точно сега 😂
Не броя калории и макроси, старая се 80% от храната да е правилната.
Вчера и днес сме в морското вкъщи и менюто изглежда така:
Закуска - омлет с един жълтък и три белтъка, домат и филийка протеинов хляб.
Междинно - плодове.
Обяд - домашна салата, донесена на плажа в хладилна чанта: предимно зелена с риба тон вчера и с пуешки гърди на тиган днес.
След обяд - малък сладолед.
Вечерта - аперол шприц за аперитив. Гръцка салата и печена ципура едната вечер и гръцка салата с миди натюр  - другата. И бяло вино с вечерята.
Долу-горе същото ям през седмицата, но без коктейли и сладолед. Много зеленчуци, малко плодове, малко бавни вгх, много протеин от риба, бяло пилешко месо, яйца. По някое парченце черен шоколад или бисквитка Дайджестив при внезапна нужда от сладко.
Може би ще започна пак да следя калориите, но без крайности. Не ми е до това сега.

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 14:24 от Vetrena

# 208
НФ, фалафелите с червена леща са и трябва ли да се свари предварително?
Да,да ....задължително,аз взех консерви от Лидъл ...

# 209
А само я вариш и пасираш, нещо яйца или брашно слагаш ли?

Днес мисля да отпусна тренировката, освен ако не ми дойдат някакви скрити сили. Хем обичам да идваме тук, хем вианги е много трудно да се погрижа за себе си, а този път е наистина невъзможно. Малкият само тича напред назад, всичко е с голям наклон, навсякъде са стълби, та от 6.50 съм седнала да 5 минути да изям като гъска набързо едни яйца на тиган, докато с другата ръка го пазя да не се метне от стола. Вдигнах пулс 140 докато катеря баира с количката Joy та от към движение май ще съм добре. Утре се надявам да е по-добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт