Диетата на Рене Зелуегър - 1 част

• 26 669
  • 274
  •   1
Отговори
# 120
Anni, мисля че туршията не е такъв голям проблем - вярно, че има захар, но тя е много малко smile3502 И аз си хапвам, то като вече няма сурови зеленчуци smile3503
tanyta25, добре дошла в нашия отбор newsm51 За колбасите, какво да ти кажа, най-добре да се яде шпеков салам, сушеница, луканка, филета разни, пушени меса. В никакъв случай наденица, кренвирши, хамбурски салам, камчия.....те са 90% соя smile3513
Аз скоро ще трябва да почивам от диетата, вече доста време навъртях - от 1.10 съм без да почивам, май това беше грешка newsm12 Тея дни ще почивам и от понеделник пак ще диетувам, че вече от доста време нищо не свалям newsm45 То са си написали хората - 24 дни и после почивка ма аз doh Не правете тази грешка newsm10 Явно вече организма ми е свикнал с тази диета и не иска повече да сваля, сега ще го излъжа малко и после ще продължи newsm48
Хайде това е от мен smile3502 Лек и воден ден smile3525

# 121
благодаря ви  bouquet
аз мисля че почивката е много важна, организма си почива, хапваш си забранените неща, за които си мечтал  Crazy
получава се задържане, но после като започнеш пак сваляш килограми, все едно е първия път

# 122
Да де хапваш си от забранените неща, но мисля все пак хляба да си остане забранен smile3513 Сладкото също - вафли, тестени сладки - не smile3513 Може само шоколад, той бил най-безвреден smile3504

# 123
  • София
Хайде да се обадя и аз, че съм с вас... Четвъртък и петък миналата седмица изкарах диетата и свалих 1 кг., но през уикенда бяхме на гости при мама...  Twisted Evil От днес съм пак на ринга... Аз ям определени неща... Зелева салата (или зелена) с една консерва риба тон и оцет и сол. Пилешки кюфтенца. Омлет с магданоз и трици. По малко гъбки и то рядко. Това ми е основното меню за сега... Ще давам резултати - само да се появят! А как върви при вас?

# 124
Anni, добре си се справила Peace За шоколада не се притеснявай, и аз ям доста сладко Embarassed
ето нещо за разделното хранене http://www.bb-team.org/nutrition/000619.php, аз още не мога да го проумея Embarassed много ми се струва сложно.
И аз искам да стана 60-62 кг, но за сега съм 67кг Tired
и аз не мога да го проумея все още разделното хранене,но ще се справим.
Значи и двете сме горе-долу на едни килограми и се борим за едно и също. Peace
намерих и тази таблица за размерното хранене и за мен е по-приемлива Wink
http://foto.bg/data/2408/-_.jpg

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 13:01 от Anni

# 125
    здравейте мацки,ако ми позволите и аз искам да се присъединя към вас,просто тази диета ме заинтригува махсимално
имам опит и с други диети,но те не позволяваха МЕСЦЕ  Mr. Green,за това смятам че това е моята диета  Peace

лек и безавaриен ден   bouquet

# 126
VIBORA_, добре дошла  bouquet
Добра група заформихме Whistling Радвам се че така бързо се разрастваме Hug

# 127
Здравейте момичета

Ау много голяма станала групата на слабеещите с тоз режим Wink
Аз току що хапнах и идвам да ви видя,ядох салата от зеле с моркови и около 50 гр луканков салам eat А за довечера си мисля да хапна малко   Animal Tropical Fish пак с някаква салатка.
VIBORA_   welcome
Никой не споменава за витамини Rolling Eyes Искам да ви кажа,че трябва да се пият витамини,защото организма се изтощава и все пак има нужда и от тях newsm10
milenna21 на теб ще ти пожелая приятна почивка от режима ,добре да си починеш  dance , ама не ни изоставяй !
Аз чакам да дойде  smile3558 , щото четвъртък ми е последния 24-ти ден и после малко и аз мисля да си почина някой друг ден Rolling Eyes
Иначе се чувствам много добре  Stuck Out Tongue Winking Eye , направо ще полетя  smile3535  smile3532 Събирам се вече в дрехи,които носех преди години newsm62 и се надявам да продължавам да смъквам  smile3508

Това от мен засега Simple Smile
Успешен ден на всички bye

# 128
Привет на всички!
Заинтригувахте ме,но бихте ли споделили какви витамини пиете?

# 129
Иначе се чувствам много добре  Stuck Out Tongue Winking Eye , направо ще полетя  smile3535  smile3532 Събирам се вече в дрехи,които носех преди години newsm62 и се надявам да продължавам да смъквам  smile3508

smile3501 smile3501Браво на теб,дано и аз скоро започна да се хваля с обличането на старите ми дрешки Rolling EyesУспех на всички!

# 130
Привет мацки и от мен Grinning
Аз да ви кажа че снощи бях истинска героиня-бяхме на рожден ден в едно заведение и успях да устоя на всички лакомства които имах пред мен-торта, мелба, както и любимите ми пържени картофки WinkДобре че имаше телевизор и бяха пуснали Планетата, та да се мотивирам от певиците LaughingДа ви кажа-действа WinkИначе изядох една огромна салата от краставици, пилешки жулиен с гъби и едно кебапче PartyНаправо се надух, изпих бая водица и малко бяло вино-около 20гр.А днес се чувствам прекрасно-облякох си един панталон от миналата година и да вижа, малко ми "хлопа" GrinningДано да съм смъкнала, поне малко.Виждам че и при вас нещата са ок, така че продължавайте в същия дух  bouquet

# 131
О Белла БРАВО   bouquet
Отначало е малко трудно,ама после се свиква с различните изкушения  smile3521 На мен даже вече не ми прави впечатление,знам че не трябва за момента да ги хапвам и не ми пречи някой друг да хапва пред мен thumbsup
aidi4ka ми аз си купувам мулти витамини ,SupraVit например yes
Anni благодаря Simple SmileДа ти кажа вече съм 16кг по-малко откакто започнах да спазвам някакви режими и се радвам,че продължавам да ги свалям newsm44 Айде влизай и ти по-скоро в старите дрешки,голям кеф е да видиш,че се намъкваш в тях  newsm53
Сега сигурно ще задържа малко/МЦ/ smile3516,ако и не кача,ама няма как-жени сме  tooth

До утре момичета Wink

# 132
Здравейте момичета, много ме заинтригувахте с тази диета , та реших и аз да се включа. Днес ми е първи ден -пих чисто кафе, 1 кюфте, малко салата зеле с моркови и майонеза, и сега за вечеря -миш-маш + пуешко филе и колкото мога вода-че не съм от пиещите.
Проблем ми е ,че нямам кой знае какъв избор на храна на работното място, но ще се справя.
Бихте ли ми казали как се казва въпросния диетичен шоколад.
Аз тежа 65кг и не се побирам в дрешките си . Целта е 55(колкото съм си тежала винаги)
Много ме привлече тази диета, защото не е нужно да гладуваш или да спазваш специален режим(под часове да се храниш) и не се губи време да пресмяташ калории.
Изглежда лесно, а и след вашите хвалби се самонавих Grinning.
Дано има ефект и при мен, ще се радвам , ако ми вдъхвате сили.
Успех и на вас в борбата с излишните килца Hug

# 133
  • Пловдив
Да се отчета за днес.
закуска -кафе
обяд-консерва русенско
вечеря-зеле със свинско
изпих 3 чая и многооооооооооо вода
Утре ще се пробвам на лунната-стискайте палци да издържа. Peace

# 134
Привет annivo и добре дошла  bouquet
Разбира се, че ще ти вдъхваме кураж, нали за това сме се събрали-всеки да бъде подкрепа за другия!Няма страшно, ще издържиш Peace
Справила си се добре днес, като за първи ден,но е препоръчително да се пие повече водичка-че тя убива апетита.Относно диетичния шоколад можеш да провериш в някой диетичен магазин,има едни Елегант се казват и са с ниско съдържание на въглехидрати Wink

Да се отчета и аз:
закуска- кафе+вода
обяд- свинско със зеле
следобед-малко луканка+кафе+вода
вечеря-риба тон, малко шпек и маслинки

_MEGI_ Ще стискаме Praynig

Общи условия

Активация на акаунт