Диетата на Рене Зелуегър - 1 част

• 26 662
  • 274
  •   1
Отговори
# 150
  • Добрич
Здравейте,момичета.
Аз нещо задържам в момента SadНе съм се включвала,нямах време.
VIBORA_ ,разбира се ,че може да си хапваш на едно ядене месо и салата/дори салатата да има яйца например/ или яйца съсъ салата Wink
Браво за успехите ви!!Дано скоро се похваля и аз. Praynig
До после Hug

# 151
  • Пловдив
Ура издържах на лунната.
Днес ми е 7 ден незнам дали има ефект не съм се теглила.
Искам да попитам за бяото винце-какво му е действието и може ли да не го пия?

# 152
Привет момичета и от мен Grinning
Ето и вчерашното ми меню, просто нямах време да се включа:
закуска-кафе
обяд-шпеков салам и маслинки
следобед-пушена луканка+салата зеле и моркови
вечер-скумрия на скара+същата салата
Също искам да кажа, че си купих диетичния шоколад на Koleff и снощи си хапнах и от него Wink
За днес незнам какво ще е но от сега се наливам с водичка
На вас пожелавам лек и успешен ден  bouquet

# 153
Добро утро момичета Simple Smile
Такаа да изкарам аз още 2 дни и да видим какъв ще е крайния резултат Peace Днес още -500гр,ще ги отбележим и в лентичката по-надолу newsm44
Белла браво!2 кг е добре за 8 дни,при положение ,че имаш малко за сваляне.Продължавай в същия дух newsm10
Шехина,разбира се,че ни мотивираш допълнително,особенно момичетата,които сега започват и все още няма резултат при тях,мисля че за тях мотивацията ще е по-голяма Peace
Сега пийвам горчиво кафенце  food010,за обяд-пилешки пържолки ще похапвам,за салата днес не можах да си измисля нищо,така че само това ще е eat
Как върви водата при вас?Аз малко я намалих,ама все пак гледам да не е под 2л.
SISOLITA твой ред е да се похвалиш вече Simple Smile

Успешен ден на всички!

# 154
Здравейте момичета,вече 7-ми ден съм на диета и се чувствам прекрасно.Вече по-лесно издържам на изкушения. Mr. Green
Дрехите ми станаха сравнително по-широки,на кантара не съм се качвала,защото искам да ме изненада много като ми покаже желаните килограми.Според мен още не съм стигнала до тях и затова не се мерих.
Също така си купих и витамините на супра вит.
Леле момичета ако успея да си възвърна килограмите,за които мечтая вече 2г. ще съм най-щастлива на света.

Успех на всички.

# 155
Здравейте  bouquet
Минавам насам да ви видя как сте Wink Гледам добре се справяте с диетата Peace
Лек и водне ден и много минуси newsm10

# 156
здравейте момичета,
сутринта се премерих и за два дни на диетата съм минус 1,5кг, нещо много бързо ги свалям и не ми харесва така newsm78
колкото по-бързо се свалят, толкова риска да ги върна е по-голям.
а и нещо ми се вие свят, аз и без това съм си с ниско кръвно и ниска кръвна захар, та сега без въглехидрати още по-зле, но ще се помъча още няколко дни поне, ако не стане по-добре спирам. Rolling Eyes
лек ден ви желая

# 157
Те отначало бързо се свалят и после се задържат мнооооого дълго време.....преди да почнеш па к да сваляш Wink Ако имаш ниска кръвна захар май това не е най-подходящата диета за теб....знам ли newsm78

# 158
а и нещо ми се вие свят,
и на мен ми се виееше много свят,но това идва от загубата на телесната маса.Оправи се положението при мен само с витамините и сутрешното кафе.Успех ти желая Peace

# 159
добър ден и от мен мацки,аз все още съм на сутришното кафенце   Crazy
изчаквам мъжа ми да се пребере за обед,а моето меню е салатка и пържена риба от снощи...
   tanyta25 а на мен ми се струва,че никак не е добре за теб диетата витамините са си витамини ама кръвната захар не виждам как ще се вдигне без въглехидрати
  newsm78

# 160
Здравей те.И аз сам я пробвала и за 32 дни свалих 12кг. и много добре се чуствах по време на диетата.Малко ми се виеше свят,но това беше първите дни.Пожелавам успех на всички.

# 161
  • Пловдив
Да се отчеата.
Закуска -кафе
Обяд- пилешка паржолка 200гр
Вечеря-варени яйца 3 и лютеничка
Пилатеса го играя по 30 минути-ама голям зор виждам като съм цял ден на стола Embarassed
Пака да попитам:Какво е дейстието на бялото винце?Полезно ли е да се пие или е дадено по скоро като бонус? newsm78

# 162
Аз мисля че е дадено по-скоро като бонус PeaceАко не ти харесва, не го пий

# 163
Добро утро момичета smile3525

Днес ми е последен 24-ти ден,мисля след това да направя малка почивка,но се чудя след това на кой режим да минавам smile3506 Дали,да не направя още една серийка от 24 ден Rolling Eyes Нямам намерение през почивката да се отпускам много,щото после да няма  Banghead
_MEGI_ ,казано е че бяло винце може да се пийва,но не че е задължително,и ако не ти харесва въобще не го пий.Аз обаче   снощи изпих една чашка  Wine Glass
noradim успя ли да задържиш свалените килограми след като спря диетата?
 kaffeetrmker_2  atwork  smile3552  eat   typeuu  cook  1dishes   bath1 1dating  luvbed   Sleeping -така ще премине и днешния ми последен ден Simple Smile

Лек безавариен ден Heart Eyes

# 164
Здравейте
да се похваля откакто почивам съм мръднала само около 0.700 гр нагоре, ма те не са били трайно свалени сигурно, не се брои Wink От понеделник почвам пак режима, че после идват празниците и тогава не възнамерявам да диетувам Whistling
Лек и воден ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт