Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 1 059 066
  • 12 065
  •   2
Отговори
# 5 145
  • София
Котката на баба, заедно с малките.

Едното е чисто бяло, като майка си, но със сини очета. Изключително диво е и непрекъснато се крие. Вижда се само главата му горе на снимката.
И другото, което е по- кротко

# 5 146

Буда и Марси под ореха на сянка.

# 5 147
Този таласъм от снощи е вкъщи. Работното му заглавие е Чубака, на галено Чуи, което вероятно ще се промени, имайки предвид че е момиченце. За сега е гальовно кротушче.

# 5 148
Не му сменяйте името! Прилича му.
Заведохме нашата малка душичка у ситър за 6 седмици. Мъчно ми е…иначе жената има и свои кучета, има и 3 студентки, които са там по международна програма. Тя ще има компания.

# 5 149
  • София
Този таласъм от снощи е вкъщи. Работното му заглавие е Чубака, на галено Чуи, което вероятно ще се промени, имайки предвид че е момиченце. За сега е гальовно кротушче.

Скрит текст:

Много сладка рошличка! 😻
И Чуи ѝ отива много.
Но ми се струва, че "гальовно кротушче" е временно явление 😹 Има "бандитски" поглед ❤️
Кафява ли е? Според мен кафявите маци са рядкост.
Честито да ви е попълнението! Прекрасна е!

# 5 150
Има черни, кафеви и рижи снопчета, но тъй като е още бебе, цветът на пуха ще се промени. Ще видим накъде.
Благодаря!
Засега ми се иска Фиона да я приеме, това ни е основното притеснение.

# 5 151
  • София
Котенцето е прекрасно! С костенуркова окраска е.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 12:17 от Amiamo

# 5 152
Чуи й отива, а може и Чубачка😁, но е прекрасна пухкавелка😻

# 5 153
Страхотна е Чуи. И тези очета..Heart Eyes

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 12:15 от cardhu

# 5 154
Абаджиева, много тъжен поглед има, явно усеща какво се случва. Толкова обичам кокери❤️

# 5 155
Милата душичка на Абаджиева, как тъжно гледа ... Направо ми иде да го крада.
А малкото костенурче е разкошотия! Дано се коалират с Фиона, тя изглежда малко надменна, но ще свикне, няма къде да ходи.

# 5 156
Чубака е разкош! Heart Eyes Къде ги намирате таквиз екземпляри? Simple Smile

# 5 157
Това малкото Чуи е прекрасно! Не му сменяйте името, става и за момиче и му подхожда идеално.

Показвам едно мокро куче. Плува в басейна, после се бърса в моята кърпа и сега съхне на слънце. Много му харесва почивката. Живот си живее.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 15:12 от Clotilde

# 5 158
Моята девойка отново спасява птиче. Донесе го след тренировка, намерила го заклещено накъде си. Сега гледа клипчета, чете..с какво да го храни и как

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 20:16 от cardhu

# 5 159
  • Крайбрежен район
Златно сърце има тази хубава твоя девойка, cardhu. Sparkling Heart Врабчо е много сладък. Animal Bird

Общи условия

Активация на акаунт