Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 1 060 594
  • 12 070
  •   1
Отговори
# 330
Ще береш ядове. Бени ми е палавникът на мен. Преди малко отивам да си направя сандвич, чувам някакъв мини трясък, но забравих. Връщам се след 5 минути и ме посреща едно мъркане гушкане, галене. Кога поглеждам, храната е така:

Вчера пък беше откраднал ябълка да си я търкаля и пакетче носни кърпички - за изкуствен сняг + ми беше свил дистанционното за осветлението и накъсал кашонче от пратка. Много е изобретателен, добре че спи по 20 часа на ден Joy

# 331
  • София
Блеко Великолепни. Рядък момент на кроткост и възможност да бъде сниман Grinning
Скрит текст:
Готов е да проговори. Bowtie Сладур. Heart Eyes

# 332
Бени е настройвал рутера😂

# 333
noragami, той това с купичката го прави редовно. Също обича да разрови цялата тоалетна, ей така, без да я ползва. После докато събирам с метлата си играе с нея, сяда в събраното в лопатата Grinning
През деня, докато съм на работа, вероятно си почива. Като се прибера беснее, като си легна също. Не го знам вечер спи ли, ама в 5 е буден и идва да ме събужда с близкане, за да си играем Grinning

# 334
  • Пловдив
Нещо ми бяха малко комплиментите и пускам още една снимка на Въглен. За да схванете размера на Дзверо - детето е 150 см, тубите с вода са десетлирови.

# 335
  • Другата България
У вас нещо малко има ли изобщо? Joy

# 336
  • под тепетата
Имаш извикване на бис от мен Smiley И двата дзвера са готини! Тоя с жълтите очи изглежда по-голем от прасето на Пурко Sweat Smile

# 337
Янтра, сигурна ли си, че това е котка? Според мен е някаква дългокосместа пума или даже някакъв още по-голям вид...

# 338
  • Пловдив
Третото дете е малко дребничък, това от снимката.

Въглен, на мама пухчо-мухчо, някак има едни такива заоблено-пухести форми и на снимка прилича на малко коте. Да, ама не, 6 кила и отгоре е.

# 339
  • Другата България
Третото дете е малко дребничък, това от снимката.
Joy
Котката ви води обаче.

# 340
Пускам селекция дебилни котки, Мини, да ме разбереш. За най-хубави няма да участвам Grinning

Голям чаршаф сътворих, отваряйте на ваша отговорност
Скрит текст:

Редовна гледка в кухнята:

Холът, преди да се науча, че с икейски картонени кутии няма да стане:

Леглото преди да открия затворена поставка за тоалетна хартия
Разваляме елхата, иначе и играчки имаше на нея

Заспал в чекмеджето с козметика

Забравена пратка, не е одобрена, но е успешно победена

Тук тамън съм подредила:

Свил ми е гащите и моли за помощ

И техниката е тяхна, разбира се

Хоум офис:

# 341
  • под тепетата
Моля , друг път пишете : Да се разглеждат на ваша отговорност без чаша в ръката!

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 22:49 от bilqna_69

# 342
  • при късмета
Янтра, по-добре научи котката да носи детето, а не обратното
Диваците на noragami ме разсмяха. Снимката с гащите е уникална. И моята унищожава картонени кутии, даже ги яде

# 343
Норче, смях се сълзи. Добре че и аз не бях с чаша в ръка Joy
Значи имам в коридора една картонена кутия, вътре има чанта за 200 лв., смятам да я скрия нейде, инак ще трябва да го пращам да заработва пари за нова Joy

Янтра, Въглен е страхооотен Heart Eyes

# 344
Разкошен Въглен, пуфкаф Въглен😍

Общи условия

Активация на акаунт