Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 973 826
  • 11 218
  •   3
Отговори
# 5 580
Тути ме търсила във всички стаи снощи.
Липсва ми

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 13:22 от малката лисичка

# 5 581
Ще я изненадаш Тути като се прибереш (с "багажа" дето ще носиш). Да е жив и здрав Матей, на теб бързо възстановяване! Flowers Hibiscus

# 5 582
И да пишеш за реакцията.
Уши не отразява бебето изобщо, все едно го няма, всичко е както преди, само като реве излиза демонстративно от стаята докато нарежда нещо.Joy

# 5 583
Тути ме търсила във всички стаи снощи.
Липсва ми

Милата душичка 🥹
Нищо, скоро ще се прибереш и ще я изненадаш с бебока.Да сте живи или здрави 🍀❤️ Бързо възстановяване 💐

# 5 584
Лисичке, честито бебе! Да расте здраво и много щастливо,, а ти бързо се възстановявай

# 5 585
  • София
Нещо май съм пропуснала....
Бебченце? 👶 ❤️

# 5 586
Честитооо! За кратко време имаме две бебета. И двете са момченца. Да са здрави ищастливи, а мамите - Ивекс и Лисичка, да са спокойни.

# 5 587
Бебетата

А Чернодупев днес е сърдит, цял ден не е ял, дори от любимите си пръчки отказа. Само гледа в една точка, а като му говоря, гледа на другата страна. Може да си е мислел, че бебетата ще си тръгнат и да е разочарован. Малко съм притеснена за него. Уж вчера играха заедно, спаха на едно легло. Ходих днес да разкажа на ветеринарите. Дадоха му успокоителна пипета и казаха да му дадем време. Дано скоро се съвземе и му стане по-добре.

# 5 588
Какви разкошни бебета Heart Eyes
Лисе, и аз съм пропуснала ...Здрав и палав юнак да расте твоя бебко! А за теб -  Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 20:20 от cardhu

# 5 589
  • Крайбрежен район
Честито, Лисиче! Да бъде здрав и много щастлив малкия юнак! People BabyBlue Heart Колко хубаво, че темата се пълни с котешки и човешки бебета. Hug
Да се сбъдене на всички, които мечтаят! Flowers Four Leaf Clover

# 5 590
И Ивекс ли има бебе?
Да и е честито малкото човече.

# 5 591
Малко трудно приемат повечето нови бебета. И човешки и не. Сърдят се известно време и ревнуват. Старата ни котката, като донесохме бебето у нас (човешко бебе Simple Smile ), няколко дни беше много притеснена. Според мен се чудеше защо сме го взели сега това и дали няма да я подяжда и да не я обичаме вече. Няколко дни по-късно наблюдавах първия контакт. Бебето спеше в бебешката кошница на дивана, котката се приближи, изопна се като лалугер и хубаво му одуши главичката, после я и облиза. След това вече се успокои, прие го. Видя, че не я застрашава.

Сегашната пък трудно прие бебето куче. Доста време се надяваше, че все един ден ще си тръгне и го избягваше, но разбра, че няма и се примири. Не го харесва, но го търпи някак.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 19:48 от Clotilde

# 5 592
  • Под сянката на разлистените кактуси
Поздравления на мамите Ивекс и Лисичка! Само да ви радват и слушат всички дечица, човешки и котешки! Дано пухкавите ревнивци бързо свикнат!

# 5 593
Честити бебенца на новите мами и от мен!
Ние обмисляме да си вземем и куче, но много се притеснявам котаракът как ще реагира. Своенравен е и си е господар вкъщи. А, разбира се, е много лош вариант да вземем куче и после да се чудим как да ги усмиряваме. Мен ме притеснява главно котаракът да не ходи да се закача и да "бие" кучето.

# 5 594
У нас котаракът е млад и като пружинка. Кучо е стар. И гледа да се смота някъде, когато ураганът кот хвърчи наоколо. Но то е за малко. Кучо и кот са на различни етажи.

Общи условия

Активация на акаунт