СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 036
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • USA
Първо се имплантира, след това започва да се отделя хормона преди това е оплодена яйцеклетка пътуваща по тръбите.

# 571
Няма как стойности на ЧХГ 90, пък после имплантационно кървене.
Зацапването е поради друга причина, но 5 дни преди цикъл е много рано да се каже как ще се развият нещата.

# 572
Днес повторих ЧХГ- в сряда 5.05 беше 92 mIU/ml, днес 09.05 е 2230 mIU/ml. Нормално ли е за нормална бременност, т.е да не е извънматочна или пр?

# 573
Според мен е добре нарастването, но на въпроса дали е или не е извънматочна ще Ви отговори АГ-то при прегледа.
Днес повторих ЧХГ- в сряда 5.05 беше 92 mIU/ml, днес 09.05 е 2230 mIU/ml. Нормално ли е за нормална бременност, т.е да не е извънматочна или пр?

# 574
Петък ме гледаха, но нищо не се видя. Днес в понеделник, дали ще се види нещо, въпреки че стойностите са над 2000?

# 575
Най- сигурно е да отидеш да те видят при 2 седмици закъснение.

# 576
Здравейте момичета, пиша ви ъпдейт какво се случва с мен. Както беше биохимчна, извънматочна, се оказа, че са били близнаци, а сега е едничко има пулс в 6 седмица съм. Ноо имам отлепяне (не знам на хориона или на плодния сак, бях в шок като ми го каза.Прикачвам снимка ако някоя може да отговори на кое точно е отлепването, за да си чета из форума) , както и спазъм на лявата артерия в матката. На пр0гест@н съм, първите 5 ампули ми ги даде Калчев и намерих и останалите в Турция, но страшно много болят тези инжекции, мускула ми е като разкъсан не мога да ходя. Имам зацапване, каза ми че е от второто бебе, то ще си изтече. Лежа и се моля всичко да се оправи

# 577
Здравейте момичета, пиша ви ъпдейт какво се случва с мен. Както беше биохимчна, извънматочна, се оказа, че са били близнаци, а сега е едничко има пулс в 6 седмица съм. Ноо имам отлепяне (не знам на хориона или на плодния сак, бях в шок като ми го каза.Прикачвам снимка ако някоя може да отговори на кое точно е отлепването, за да си чета из форума) , както и спазъм на лявата артерия в матката. На пр0гест@н съм, първите 5 ампули ми ги даде Калчев и намерих и останалите в Турция, но страшно много болят тези инжекции, мускула ми е като разкъсан не мога да ходя. Имам зацапване, каза ми че е от второто бебе, то ще си изтече. Лежа и се моля всичко да се оправи
Отлепянето е най-вероятно на плодния сак. Аз след инвитро също бях на прогестан 50 и имах лек дискомфорт,но силна болка не е била макар,че съм с нисък праг на болка.Повече почивка и спазване на терапията от док Калчев и всичко ще е наред😇🙏

# 578

Аз бях с отлепяне на хорион в 7 г.с,не знам как изглежда обаче на снимка,просто гинеколожката ми каза,че е хориона.
В момента най-важното е  да се лежи.Аз си полежах около месец ,първите седмици дори се хранех в леглото,бях и в болница една седмица,след излизане от болницата отново лежане вкъщи със ставане до тоалетна и банята.
След това започнах да се движа по малко всеки ден,да извършвам някаква домакинска работа и т.н.,но без тежки физически натоварвания и вдигане на тежко.

# 579
Отлепянето е най-вероятно на плодния сак. Аз след инвитро също бях на прогестан 50 и имах лек дискомфорт,но силна болка не е била макар,че съм с нисък праг на болка.Повече почивка и спазване на терапията от док Калчев и всичко ще е наред😇🙏

Само 5 инжекции имам поставени а вече съм тотално обездвижена, момичета казвам ви толкова жестока болка. Аз съм с еднометриоза изживяла съм мн болка, но това е нещо страшно как ще изтръпя поне още 20 не знам... Днес сложихме и в ръката една защото дупето ми е вече мн зле и направо съжалявам в ръката е доста по-болезнено. Но ще търпя искам си бебчето и стискам зъби

# 580
Изненадваш ме. Слагах си по 2 инжекции на ден в продължение на 12 седмици и определено не съм имала такива болки. Мускулно ли ги слагаш?

# 581
Да, мускулно. Леле аз не си представям толкова време на инжекции. Разтвора е много маслен и боли страшно много, не знам как си издържала.
Изненадваш ме. Слагах си по 2 инжекции на ден в продължение на 12 седмици и определено не съм имала такива болки. Мускулно ли ги слагаш?

# 582
Vanesatt, кой ти ги слага инжекциите?
Евентуално да пробваш да смениш човека/местото.
На мен ми слагаха течен аналгин след една операция и то че боли, боли. Обаче имаше голяма разлика от това, коя сестра ми ги слага.

# 583
Аз съм медицинска сестра, слагат ми ги познати колежки и ги слагат много бавно. Вече 3 пробваха едно и също е положението. Днес сложихме в ръката и е още по-зле. Ще правя компрес с риванол и спирт. Буквално съм на легло заради болката...
Vanesatt, кой ти ги слага инжекциите?
Евентуално да пробваш да смениш човека/местото.
На мен ми слагаха течен аналгин след една операция и то че боли, боли. Обаче имаше голяма разлика от това, коя сестра ми ги слага.

# 584
Трябваше да вземеш от другия вид, който се слага subcutaneous.

Общи условия

Активация на акаунт