СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 023
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Калчев ми каза тези, даже отидохме до Турция да ги вземем. Вие субкутанно ли слагахте тези 12 седмици?
Трябваше да вземеш от другия вид, който се слага subcutaneous.

# 586
Да, слагах ги субкутанно.
Моето беше Lubion 25, което май е еквивалента на турския Prolutex 25.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 17:48 от G.Savova

# 587
Здравейте момичета,
моля за съвет след трансфер на 10ти ден ЧХГ - 12.43, на ден 14 - 38.10mIU/ml.
Струват ми се прекалено ниски за този етап, някоя дали се е сблъсквала с подобни резултати? Благодаря.

Здравейте,
връщам се отново с още един кръвен тест:
10ти ден след трансфер ЧХГ - 12.43,
ден 14 - 38.10mIU/ml,
ден 17 - 209 mIU.
Другата седмица имам час при лекаря, въпреки по-ниските стойности се надявам, че се покачва нормално.

Относно уринарния тест - при мен на ЧХГ 209 едва имаше бледа черта, така че и моето мнение е, че при ЧХГ 3,5 няма шанс уринарните тестове да излезнат положителни.

Здравейте момичета,
връщам се с ъпдейт и от мен. Всичко вървеше нормално, ЧХГто стигна 5300, видяхме сак, но уви така и малкото човече не се появи. Беше мисед и вчера приключението свърши.
Пожелавам успех на всички и повече търпение Heart ExlInnocent

# 588
Съжалявам, дано следващият път всичко да бъде наред.

# 589
Аз слагам Progestan 50 мускулно. Супер гъсто е води се олио.

# 590
Ако толкова боли, помолете да ви го сменят.

# 591
Аз слагам Progestan 50 мускулно. Супер гъсто е води се олио.

Както казах и аз бях с такива ампули и определено съм нямала такива болки. Явно е до организъм и праг на поносимост.

# 592
Нейния прогестерон е на маслена основа.

# 593
Колко време ги слагахте? До коя седмица?

# 594
Тя не е слагала от масления прогестерон .

# 595
Тя не е слагала от масления прогестерон .
Ако имате предвид мен,тя е слагала турския Прогестан 50. Тя  също е била пациентка на док Калчев и той работи с едни и същи препарати,но в различна дозировки спрямо случая на пациентката😉

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 19:46 от Милото

# 596
Извинявайте може ли да попитам ЧХГ 209 преде дата на цикъл ли е или след закъснение?

Здравейте момичета,
моля за съвет след трансфер на 10ти ден ЧХГ - 12.43, на ден 14 - 38.10mIU/ml.
Струват ми се прекалено ниски за този етап, някоя дали се е сблъсквала с подобни резултати? Благодаря.

Здравейте,
връщам се отново с още един кръвен тест:
10ти ден след трансфер ЧХГ - 12.43,
ден 14 - 38.10mIU/ml,
ден 17 - 209 mIU.
Другата седмица имам час при лекаря, въпреки по-ниските стойности се надявам, че се покачва нормално.

Относно уринарния тест - при мен на ЧХГ 209 едва имаше бледа черта, така че и моето мнение е, че при ЧХГ 3,5 няма шанс уринарните тестове да излезнат положителни.

Здравейте момичета,
връщам се с ъпдейт и от мен. Всичко вървеше нормално, ЧХГто стигна 5300, видяхме сак, но уви така и малкото човече не се появи. Беше мисед и вчера приключението свърши.
Пожелавам успех на всички и повече търпение Heart ExlInnocent

# 597
Всяка бременност е различна, не мисля че някой може да ти отоговри с точност. Има ли значение, важното е да върви добре. А и вие не знаете ли кога трябва да ви дойде? Имам две бременности, само едната се развива нормално. В деня на закъснението ми беше  736, след 48ч  беше 2400 а уж трябваше само да се удвои. Така че всичко е относително в първите дни. 200 за деня на цикъл ми звучи съвсем нормално

# 598
Аз съм с доста нередовен цикъл и понеже бебчето върви назад с няколко дни според последния МЦ за това попитах.
Благодаря Simple Smile

Всяка бременност е различна, не мисля че някой може да ти отоговри с точност. Има ли значение, важното е да върви добре. А и вие не знаете ли кога трябва да ви дойде? Имам две бременности, само едната се развива нормално. В деня на закъснението ми беше  736, след 48ч  беше 2400 а уж трябваше само да се удвои. Така че всичко е относително в първите дни. 200 за деня на цикъл ми звучи съвсем нормално

# 599
Здравейте, според вас добри ли са тези стойности? Резултатите са от 9ти и 11ти ден след трансфер на 5-дневно ембрионче.

12.05 - 287 mIU/ml
14.05 - 832 mIU/ml

Общи условия

Активация на акаунт