СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 016
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета!
На 16.05 ми беше трансфера на 5 дневен ембрион.Днес правих кръвен тест и резултата е този на снимката.Знам че референтните стойности във всяка лаборатория са различни,но дали не е малко нисък.Не знам да се радвам ли или не още..

# 631
Докато не направиш втори тест, можеш само да гадаеш.

# 632
Горица, в много лаборатории, стойности под 5 се приемат за отрицателен резултат.
В този смисъл, да ниско е ЧХГ.
Трябва обаче да се направи втори тест, за да се види как се движат нещата.
Не съм наясно при ин-витро как се изчисляват дните.

# 633
Кръвният изглежда отрицателен , но не знам как стоят нещата инвитро. Можеш да повториш и ако се покачил над 5 да се зарадваш. Успех..

# 634
Здравейте момичета!
На 16.05 ми беше трансфера на 5 дневен ембрион.Днес правих кръвен тест и резултата е този на снимката.Знам че референтните стойности във всяка лаборатория са различни,но дали не е малко нисък.Не знам да се радвам ли или не още..

Нещо мерните единици не са както трябва при ЧХГ.
пример от лаборатория.  При вас е mIU/ml , а трябва да е mUI/mL

# 635
Milena, съвсем наред са си стойностите.
mIU/ml и IU/L са най-честите, като двете са 1:1.
Тоест, няма значение от мерната единица конкретно при ЧХГ.

# 636
Здравейте момичета!
За 9 ден на 5дневен е доста нисък резултат.Аз на 9ден бях с 307.Повторете все пак резултата☺😇🙏

# 637
днес е деня за мц, цикълът ми е 28дни овулацията беше на 12ти или 13ти май, дали резултата е добре. Ще повторя отново.

# 638
Здравейте , пак съм аз бях писала преди 5 дни… чхг 0 ( 6 дни преди МЦ ) направих ново изследване (1 ден преда МЦ) резултата е 87.84 -как мислите по календар съм 4 гс и 2 дни ниско ли е . 48 часа се падат в събота следобяд , но лабораторията работи до 11 часа да пускам ли или да чакам понеделник ?

# 639
Добре е. Честито. Simple Smile

# 640
kety, според мен пусни в събота, дори да не са минали 48 часа.
Другият вариант е да изчакаш до понеделник следобяд и да пуснеш тогава.

# 641
Здравейте,

Направих ЧХГ на 26/05 на датата на М и беше 76.8, днес в събота пуснах повторно и е 176.07. Пуснах също и прогестерон, който е 36.80. Исках да попитам дали всичко се движи наред. Последната дата на М беше на 01/05, теста за овулация беше положителен на 14 и 15/05. Благодаря ви.

# 642
Всичко е наред. Лека бременност.

# 643
Здравейте някои може ли да ми каже как да разчета теста

# 644
Здравейте някои може ли да ми каже как да разчета теста

Има бременност.

Общи условия

Активация на акаунт