Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 714
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Мишелинка, аз няма да се карам Grinning Ако ще се чувстваш по-спокойна, ако щеш и 300 теста си направи. Аз съм от куку руку групата Joy

# 526
Момичета имам резултати, не знам защо ама като го прочетох изтръпнах.. Пратих ги веднага на Дойчиновски..
И двете са ти за вит.Б .Просто работят заедно двете мутации.Съответно само метилирана форми.Нищо притеснително не виждам аз 😁
Ти си цвете за мирисане направо 🥰

# 527
Мери и моят АГ, каза че съм късметлийка. Просто ми е болно, че всички около мен са Б, и се очаква бейби бум по едно и също време.
Момичета имам резултати, не знам защо ама като го прочетох изтръпнах.. Пратих ги веднага на Дойчиновски..
И двете са ти за вит.Б .Просто работят заедно двете мутации.Съответно само метилирана форми.Нищо притеснително не виждам аз 😁
Ти си цвете за мирисане направо 🥰

# 528
Круела, прегръщам те! Heart

На мен пък ми се иска да споделя с някого и се чудя коя от приятелките ми е най-малкото зло:
1. На всяко мое оплакване отговорът е "А, ама моля ти се! А ти знаеш ли на мен какво ми е?!". Дори и ако кажа, че съм уморена...
2. Кумата, която е бременна и само ще я накарам да се почувства тъпо
3. Приятелка, която тепърва започна връзка от разстояние с мъжа, с когото живее от 5 години и се чудя тя как се справя със себе си
4. Приятелката, която не може и 5 секунди да пази тайна
5. Тая, която няма деца, ама ще ми дава съвети как да станат по-бързо нещата
6. Приятелка, която ме търси само като трябва да спи вкъщи
7. Майка ми, която ще ми каже, че сама съм си виновна и ще ме накара да пия разни билки.

Кажете ми, при коя от всичките да се забия....

# 529
Лютиче не си виновна ти, виж при мен сумати изследвания и накрая проблем няма... Още ме е страх да започна нови опити, страх ме е да не изживея същото. 😔
Опасявам се, че при мен е тн лош късмет.. И просто ми е било писано...
Уморих се от изследванията и прегледи. След Калчев казвам стоп, нямам нерви и търпение вече.

# 530
  • На изток от Ада
Лютиче, на нас може да кажеш...
Ако на кякой му се пише, може да ми пише насреща съм.
Аз още имам кървене, но скоро ще спре....
С Геника не можахме да се свържем, но дано успеем до др Ц

# 531
Лютиче, много приятелки имаш Stuck Out Tongue Winking Eye
Това в кръга на майтапа. Аз бих избрала кумата.
AloveUnreal, честито. Вярвам, че всичко ще е наред и чакам историята ти Hug
Мишелинкааа, и аз съм от хората, които никога не са виждали изпарителна черта, така че се надявам скоро да качиш положителния тест.
Честито на всички, които имат празник днес.
Честита да е и Вяра стиска палци бързо да наддават и скоро да си е вкъщи в прегръдките на мама.

# 532
Наси и аз звънях много докато се свържа с тях. Звъни всеки ден е моят съвет, аз успях от 3 път. 😀

# 533
Лютиче, и аз бих избрала кумата. Но само ако действително изпиташ нужда да споделиш някой друг, да си излееш мъката и знаеш, че ще получиш подкрепа и разбиране.
Аз имам една приятелка, много ми е близка,  много я обичам ама Бога ми никак я няма в разговори на деликатни теми. Винаги ще се изцепи с нещо неподходящо. И хем я знам,че не е с лошо, хем ме е докарвала до рев понякога.
Последните няколко месеца имаше такива ситуации, в които просто видях как около мен всеки си има своя истина и къде леко, къде не се опитва да ми я наптрапва.
Това ми харесва във форума -дали защото сме анонимни, дали защото емпатията е по-лесна така или... и аз не знам, но всички ( поне в тази тема) са по-деликстни, подхождат с разбиране, не се наптрапват, не поучават,  а дават съвсем искрен и добронамерен съвет. Нищо,че скоро се появих, пак сте ми мили. Simple Smile

# 534
  • Nederland

До деня на цикъла ми на 23-ти , все още имах бледи черти остатъчни от аборта ..
Не знам какво да мисля , страх ме е .. Направо се пуснах по течението , без изследвания , АГ каза всичко е супер и айде квото стана стана 😶

# 535
Мишелинкааа, супер си е теста. Честито!

# 536
Тихичко честито, Мишелинка! Heart
Аз вече се поуспокоих. Чакаме на ММ графика да позволи да запишем час за СГ. Записах час за преглед при д-р Ставрев и края на февруари правим лапароскопията.
Чувствам, че тръгваме по правилния път...

# 537
Тихичко честито Мишелинка
Адаш успех 🤞🍀

# 538
Лютиче аз да си кажа честно бих споделила на кумата и на приятелката която няма деца (това че няма не значи че няма да подходи с разбиране) и аз нямам а виж как добре ги приемам нещата във форума 🤣🤣. С едно условие че с кумата бих действала по-деликатно, за да не се почувства виновна или неудобно, а и хормони....

Мишелинка пожелавам ти добри резултати

# 539
Лютиче, аз съм за номез 3. Тъкмо и тя ще се отърси от свойте мисли.
Cruella56, съжалявам, че остана без отговор. Както вече ти писах причина често не се открива. Но знае ли човек, може би Калчев ще има друг поглед и идея.

Мишелинка, стискам палци след 3 седмици да видите ембрион.

AloveUnreal честито!

Я си вземете малко прашец за следващите опити.

Общи условия

Активация на акаунт