Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 714
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Честит имен ден на празнуващите, с пожелание на следващия имен ден да се чудите, как може едно бебе да пълни толкова памперса!
Честито и за положителния тест!
Да ви кажа, като ви чета, се успокоявам че има и др като мен, които само смятат дати и правят тестове 😀
На мен в събота ми свърши иии в неделя и снощи го правихме, за удоволствие просто, ама аз от тогава само се наблюдавам и си мисля "Ама аз май съм в овулация, с малката имах ранна овулация. Ама щом ми има и това и онова, сигурно наистина в овулация. Да си правя ли тестове или съвсем се полудея с тях?" и т.н.... И днес карам ММ пак да правим, той днес не иска, че е изморен, аз се чудя да не изпуснем момента...

# 541
filme Благодаря ти, но надеждата умира последно. Явно Господ е решил така да стане,колко силен човек трябва да си, че да минеш през това. Аз по принцип не съм много силен човек. Всичко си изживявам, и вече ми се отразява върху нервите. И тези дни просто изпуших.
Мишелинка Честито и всичко ще бъде наред! 😘

# 542
Лютиче, аз бих избрала приятелката с връзката от разстояние. Двете ще си ближем рани и ще си пием вино Grinning на мен знаят всичките ми близки приятелки (4 броя), майка ми и сестра ми. Досега никой не си е позволил да подпита или коментира нещо. Оставят ме да си говоря за това когато аз искам и ме подкрепят безрезервно. В това отношение съм щастливка Simple Smile)

# 543
Мишелинка аз виждам чертичка, дано се насища следващите дни. Simple Smile

# 544
Мишелинка, Alove, тихичко честито! ❤️
ЧХГ да расте и пуФкави бебчета на финал!
На именичките, честит празник на патерици 😁 Бъдете много здрави и да се сбъднат мечтите ви!
Още нови попълнения има. Добре дошли в тази вълшебна темичка и да не се задържате!
Аз продължавам да си трупам прашец и този път взимам в големи количества от ЗеЛеНиЯ, защото това е любимият ни цвят с ММ 💚 Хайде, да ни е на късмет. Не съм много активна, но и не смея много да споделям след миналия неуспех. Само ще кажа, че стартирахме по дълъг протокол. Остана само да се молим! 🙏🍀💚
Успех на всички! 😊

# 545
Круела, прегръщам те! Heart

На мен пък ми се иска да споделя с някого и се чудя коя от приятелките ми е най-малкото зло:
1. На всяко мое оплакване отговорът е "А, ама моля ти се! А ти знаеш ли на мен какво ми е?!". Дори и ако кажа, че съм уморена...
2. Кумата, която е бременна и само ще я накарам да се почувства тъпо
3. Приятелка, която тепърва започна връзка от разстояние с мъжа, с когото живее от 5 години и се чудя тя как се справя със себе си
4. Приятелката, която не може и 5 секунди да пази тайна
5. Тая, която няма деца, ама ще ми дава съвети как да станат по-бързо нещата
6. Приятелка, която ме търси само като трябва да спи вкъщи
7. Майка ми, която ще ми каже, че сама съм си виновна и ще ме накара да пия разни билки.

Кажете ми, при коя от всичките да се забия....
А....хубава работа, че ние тука за какво сме?!?!?Имаме, нямаме деца е без значение.Темичката си е прекресна и за хубаво е за лишо  и за мрън😉😉😉Горе главата,усмивка и позитивно мислене!🤗🤗🤗П.П.Нама начин да няма начин😘😘😘😘

# 546
Мишленка ,мислех че съм единствената луда да правя толкова рано тестове😊.Но при мен винаги е било бяло та бяло.Нещо се вижда да розовее 🤞Ще чакаме положителни новини,нека повече момичета да има които да ни орисват .А на другите момичета Всичко ще е наред годината започна с много (+) така че и нашия ред идва🙏🤞🥰

# 547
  • Nederland
Сутрешния си е отрицателен ! Интересното е че от тия тестове съм правила поне 50 и никога не са давали изпарителни , ще тествам всеки ден до цикъл , ко да правя 😁 Поне не са скъпи , 2 бр за 2.60 евро . Не съм разочарована , явно страха е по-силен от тока .

# 548
AloveUnreal, чакаме хубаво ЧХГ от теб Simple Smile

Мишелинкаа, възможно е да е имало нещо, но да е отпаднало. Направи още 1 утре, ако искаш.

Kactus, стискам ти палци и вярвам, че този път ще е вашият! Да бъде!

Аз утре съм на преглед, за да говорим за 4-тото инсе. Нямам търпение.

Хубав ден на всички и дано има плюсчета.

# 549
Добър ден на всички Simple Smile След като стана дума за тестове и изпарителни черти. Мен още ме мъчи случката от меналия месец. Преди М 4-5дни винаги ме почват гърдите с доста болки. Миналия месец 4 дни по-рано от датата много леко, реших да направя тест(правя почти на всеки цикъл, явно търпението ми го няма Grinning) все една черта, никога нито бяла, нито сива или розова, но тогава се случи това (изтръпнах..) след това повтарях с още няколко теста до М все отрицателни. Дойде ми един ден след датата, и пак с адски болки в корема. Редовна М на 27-28 дни. Споменах на лекарката, защото пия иногинол и дуфастон по схема(заради малки кистички на ляв яйчник и по-оскъден и болезнен Ц) ... Тя нищо не каза. Гледам я тази черта-розова.. И си викам - какво беше това?! Дали е била изпарителна..

# 550
Като заговорихме за тестове, след 3 дневно закъснение в понеделник сутрин си направих тест имаше втора бледа черта (явно изпарителна), но си знаех, че и този път не се е получило.. В крайна сметка ми дойде в понеделник. До сега тестовете не са ме подвеждали за пръв път ми се случи такова нещо.

# 551
Ох така , като почнете за тези тестове ..😅😅 Направо и на мене ми иди да си направя остават ми 6 дена до МЦ , мисля да стисна кълки поне до Неделя. Нещо ме кара вътрешно , бая поработихме с ММ.

П.П.: Ех, това пусто любопитство...и мене лично понякога ме убива.

# 552
Това с тестването и нетърпението май е проблем за всички нас. Трябва да ми дойде/ днес утре. Имам засечена овулация, Та горе-долу трябва да съм права в изчисленията. Нямам нито ПМС, нито симптом на бременност (като напрегнати гърди или въобще нещо).
Или прекалено се вглеждам, или просто е съвсем нормално да няма никакви неразположения и при давата варианта. Вие винаги ли имате напрегнати/ болезнени гърди преди цикъл, или някакви болки, някъде, нещо.. което да ви подсказва за наближаващия цикъл?

# 553
Ох така , като почнете за тези тестове ..😅😅 Направо и на мене ми иди да си направя остават ми 6 дена до МЦ , мисля да стисна кълки поне до Неделя. Нещо ме кара вътрешно , бая поработихме с ММ.

П.П.: Ех, това пусто любопитство...и мене лично понякога ме убива.
И аз мисля да направя в Неделя.Пада се 11 дни след О ..просто ще пробвам 😅
Демек 4 дни преди М 🤷

# 554
Освен болки в корема и ужасни пъпки други неразположения не съм имала преди цикъл, но от както правим опити започнаха да ме болят и гърдите около 10тина дни преди менструация

Общи условия

Активация на акаунт