Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 624
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
Четити рожден ден, Jasmin! Бъди здрава и мечтите ти да започнат да се сбъдват с лекота.
Абе и аз така си мислих, ама все пак внмавайте. Една позната се оказа, че е предозирала с фолиевата и то без да е пиремала по-големи дози от указаното. Хубаво и тя да се изследва понякога.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 11:24 от Parusheva

# 196
И аз знам, че няма проблем при продължителен прием. Доколкото ми е известно е водоразтвприм витамин и излишното се изпишква. Не е както вит. Д ( мастноразтворим) и да води до предозиране.

Редактирам да се допълня - имам предвид предозиране от дълъг прием. Може да се предозира, ало се надвиши дневния прием и бях срещнала статии точно за предозиране при прием повече от 800мкг дневно.

# 197
  • Sofia
Замислих се отново. Чакат си ме изследвания, и то доста. Добре ще бъде и да отслабна, и то с много кг и см.
Не съм гледала нито щитовидната жлеза скоро, нито половите хормони пък изобщо. Само АМХ изследвах.
Все още моят годеник не е правил разширена спермограма, ще видим къде и кога да я направи, не се дърпа.
Обаче, понеже както знаете съм астролог, освен че съм психолог, се съобразявам и с точните моменти.
Ето, и двамата с мъжа ми сме зодия Риби, неговата Сатурнова дупка /40 дни преди РД/ тъкмо започна.
Моята я чакам след една седмица. Добре е по време на Сатурнови дупки да не се предприемат нови неща.
А и като цяло е препоръчително за важни дейности да се изчака да мине РД и тогава да се действа.

# 198
Честит рожден ден и от мен Жасмин! Всяко едно твое желание да се сбъдне 💕

По повод ФК - аз я пия повече от година и не мисля,че е проблем.

*На мен ми излязоха обаче резултатите от вродени тромбофилии и нищо не разбирам, но май имам мутации на Pi-1, ACE и MTRR (66A>G). Някоя от вас с опит за тези да ми подскаже нещо,докато си изчакам часа с АГ? И може ли това да е причина да не забременявам?

# 199
vihrogonche, обожавам и уважавам астрологията и вярвам в това. Но "важни неща" не включват според мен рутинни изследвания. Не се бавете. Спермограма може да пусне в Малинов, има ваучери в нета, с които излиза много изгодно, май към 55 лв., а хем е разширена. Аз ги ползвах. Ти изследвания хормонални може да си пуснеш а 3-ти ден от цикъла, но дано не ти дойде, а е станало чудото.
Истината е, че животът преминава много бързо и все има нещо, което ни спира, забавя и т.н. Искате да имате бебе, той е твоят човек, направете важните изследвания, а процедурите, ако искате, си направете, когато според теб е благоприятно.

# 200
Честита да си, Жасмин! Heart Пожелавам ти най-чакания подарък. Flowers Four Leaf Clover

За ФК - аз за почти година опити я пия от време на време, защото я забравям. Joy От около седмица съм си направила напомняне на телефона, за да я пия редовно и така ми е по-лесно.
Вече съм седмица след О и всичко ме сърби за тестване... Имах в понеделник и вторник някакви спазми като ПМС, но не съвсем. Не смея нито да се надявам, нито да се отчайвам. Утре имам няколко ангажимента в Пловдив и се чудя дали да се заредя с няколко express test-a или да стискам до 18ти за кръвен.
С една дума - мрън!

# 201
И аз от нетърпение вчера минах да купя тест, да си имам за другата седмица.😁 Странното е,че в аптеки Медеа казаха,че нямат Шуърчек и ми дадоха някакъв "техен"... Фолиум или нещо подобно,  и малко ме съмнява доколко е адекватен. Та ще търся и друга марка със сигурност.

# 202
И аз все купувам тестове 2-3 дена преди да да ми дойде 😀 с първото дете имах положителен тест 5 дена преди датата на очаквания цикъл и сега все се надявам пак да е така. Понеделник чаках да ми дойде иии точно си казах "Утре ще си взема тест, трябва да е положителен" и ми дойде вечерта.

# 203
И аз от нетърпение вчера минах да купя тест, да си имам за другата седмица.😁 Странното е,че в аптеки Медеа казаха,че нямат Шуърчек и ми дадоха някакъв "техен"... Фолиум или нещо подобно,  и малко ме съмнява доколко е адекватен. Та ще търся и друга марка със сигурност.

Виждала съм ги из форума. Добри са отзивите.

# 204
И аз уж някакви спазми и дискомфорт усещам, но си знам,  че няма смисъл от тест още. 9 дни след О едва ли ще покаже хубава черта, дори и да е станало, и пак ще има взиране, осветяване, търсене под вола теле.... А, не, не. Мерси!

# 205
Здравейте, момичета, минавам да се оплача.С мм сме с ковид и двамата. В понеделник правихме тестове, като и на двата блеснаха ярки втори черти на секундата. Викам си ей такава черта да имах на теста за бременност, колко щеше да е хубаво.Идея нямам от къде сме го пипнали, дори бегла. Иначе /не/чакам М до 5 дена. И така.... пазете се, мили момичета!

# 206
Аз всеки месец си казвам няма да правя тестове предварително и като останат 3-4 дена започва да ме гложди от вътре.Офф пуст мерак!

# 207
summery123 - бързо оздравяване!

По темата с тестването - аз ако си взема тест сега, за да си имам за след няколко дни - 100% ще го направя по-рано, отколкото трябва! Просто се познавам 😂

Затова този месец съм решила да не купувам тест преди закъснението.

# 208
Момичета, аз на месец давам по 20-30лв за тестове, почвам ги от рано, няма такава тъпня. Знам, че няма смисъл, но ме сърбят ръцете и не мога да се стърпя..
Възхищавам се на онези от вас, които търпеливо си чакат закъснението.

# 209
  • София
Аз утре съм решила да се тествам, не(чакам)МЦ в събота,но утре племеника ми има РД и се надявам да ми донесе късмет.Имам големи надежди,защото от 2 дни ми е лошо през целия ден ,а и много се потрудихме с мъжо през празниците, че почивахме 20 дни и то кво друго да правим!😀😀😀😀😀
Успех на всички ни!!!!

Общи условия

Активация на акаунт