Седми клас 2021-2022 Тема 5

• 32 162
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Съчувствам ти за преживяното. Мога да си представя колко ужасно е било. На мен ми предстои още веднъж.
Гледай напред и гледай да не се натоварваш с неща, които не можеш да промениш. Казвам го, защото понякога се връщам и се самоизяждам от мислене ако така, ако онака....Ако бях мислила, видяла, направила....
Бързо оздравяване на твоите и на всички болни деца и възрастни.
Оформянето върви, засега безпрепятствено. Утре е музиката, дето има само 2 оценки и малко се напрягам дали ще стигат или ще се наложи пак още нещо, ама майната му. Каквото- такова. Да се съхраним психически.

# 511
  • София
tatuni, Sad

Пребори се маймуната по биология.
А пък мацката по география се предаде (сигурно яко са я отчаяли с тестовете жената) и само презентации раздава. Т.е. и тук наборката се докопа до 6.
На кантар е по бел. Да видим какви ще ги натвори утре.

# 512
Tatatuni,съболезнования за майка ти!Бързо оздравяване на децата и кураж!
От обяд и аз подсмърчам и имам лека t,ако и утре съм така ще взема да пусна един тест,но дали пък не е рано?!
Очаквам оценки по музика и ит.Там са колебливи нещата,но каквото,такова.

# 513
bobsi81 аз първо правих тест в къщи, но без значение какъв е секрет само от носа.Със слюнка винаги е негативен. И двамата сами си ,,вадиха секрета"  защото иначе е мисия невъзможна особено с малкия ( нали е в спектъра) Та колкото и на плитко да е наквасил клечката  и при двамата си даде позитивен резултат.  Аз всеки ден се тествам, но на този етап съм здрава. Мъжът ми много се страхува да не се разболея, поради заболяване което имах, но аз все казвам,  че съм по здрава от здравите.  🙂

# 514
  • София
Тататуни, дръж се! Много е гадно, като започне всичко да ти се стоварва на главата.

Нашият клас беше под карантина до понеделник. Във вторник са се върнали половината деца. Повечето са останали ДО до ваканцията. Моето утре иска да отиде на олимпиада по химия, че миналата седмица ги изкараха под карантина 2 часа преди олимпиадата.
Той през лятото възпали вестибуларен нерв. Сега пак нещо не е много ОК, но щял да търпи утре до олимпиадата. Може би от студа пак. Ама нали е инатче, ако може да ходи, ще отиде.

# 515
Tatatuni,съболезнования за майка ти!
Бързо оздравяване на всички болни.
Моето след вчерашното разстройство, нищо друго му няма. Тествах го и него и нас. Май ще се окаже от някоя храна или не знам. Иначе вече 4-5 деца от класа са дали + тестове. Та все още съм на тръни. Минаха 5-6 дни, но не смея да се успокоя.
Оформянето приключи при нас. Боря го за успешен срок. С 6 по всичко е. Най-много се гордее с ФВС, че там борбата беше безмилостно жестока. Дано и вторият срок е успешен. И най-вече тъпия ковид да изчезне някак си.

# 516
  • София
tatatuni, съболезнования за загубата! Когато е така внезапно се чуди човек от къде му е дошло и какво е можел да направи преди това. Както е казала rа, не ги премисляй нещата, а гледай напред - деца, мъж, семейство и най-вече себе си.
Бързо оздравяване на децата! Всичко да бъде безпроблемно и при теб.
Детето ти се е справило добре, като за "самостоятелно" учене, така че с общи усилия ще ги оправите оценките втория срок. Да сте живи и здрави, всичко друго е преодолимо!

Аз май също съм от същата "порода". След празниците мъжа и детето бяха болнави - гърло, сополи а детето и ниска температура (домашни тестове "-").  Аз гравитирах между двамата като мед. сестра. Детето за 2 дни му мина, обаче мъж ми си носи сополите една седмица. Еми аз нищо не прихванах, без да се пазя. Само един ден леко гърло и до там. Разбира се може и да не е било при нас Омикрон, че мина доста леко. А бе, да не се хваля много, че да не ме "лупне" нещо по дървената чутора и да видя тогава (пу-пу) Stuck Out Tongue Winking Eye

# 517
ирчик, аз също не я, обаче като се прибереше и казваше, еди кой си преписваше, взех да и казвам да прави и тя така. До тази година, в началото като тръгнаха, се е пробвала, но без успех, явно не е нейното, от страх да не я хванат, ще напълни гащите.

тататуни, съболезнования. Скорошно оздравяване на домочадието.

Явно освен ковида, има и грип, на който му е дошло време да се развихри, и го прави доста добре.
Поне той да премине бързо, иначе ептен ще окапем.

# 518
  • в страната на чудесата
Имам пациенти с ковид и грип едновременно. А това не е фокусът на практиката ни.
Правете комбинирани тестове.

# 519
  • Майничка
Tatatuni, съболезнования!🙏

Момата минава онлайн, директорката е инициирала процеса, заради многото болни деца.

# 520
  • в очите на дъщеря ми
Tatatuni  много е труден и тежък този момент, прегръщам те...
Не ми се говори за почивката...тотален провал...
В админа има само две срочни, по англ. и ТП, те са предизвестени.. продължава тръпката..

# 521
  • София
Тататуни съболезнования

Irchich в нашето училище явно всичко яко са се взели на сериозно, набора вчера в един час по БЕЛ има 2 и 3, как не е ясно защото е онлайн, но на мен ми писнаха. Очертават се доста 4-ки, ако докара среден успех 5 ще е супер. Голям проблем са му игрите и ютуб.

# 522
  • София
Мила Tatatuni, искрени съболезнования! Шокът е бил голям!
Твоето момченце беше чувствителна душа, нали?
У нас всички се тръшнахме - само наборът вече е "ток и жици" и се грижи за нас. Днес зареди машината за хляб, утре ми е обещал прахосмукачка 😁
Оформят вече срока, дзънка телефона периодично, но няма особени изненади.

# 523
Тататуни, съболезнования 🙏
Сили ви желая 🤗
Евче, опитват се май да задържат ученици... Като след 4клас 🤔
Ариана, този пъргавелко, дето е "ток и жица"... Споделяш ли го? Че ние още се влачим из къщи като парцали🤪

# 524
Как точно ще задържат ученици? Сега всички кандидатстват след седми клас.  Едно умишлено занижаване на оценки може да има по-скоро обратен ефект и настоящите ученици изобщо да не посочат в желанията си училището, в което са завършили основно образование, ако то осъществява прием и в гимназиален етап. Освен ако не става дума за специализирано училище с особен прием.

Общи условия

Активация на акаунт