226 ранобудни птички чуруликат в НЕМСКАТА тема

• 22 920
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
За пролетна умора съм чувала, но за пролетна депресия, никога.
Така си чакам минзухарите и кокичетата!
Слънцето и топлия повей.

ZiggyZiggs, сбъркал си дестинацията. На теб май ти трябва Сибир, далечен север, Арктика и все в този дух. Hug Wink

# 541
Топлите дни идват и с това нахлува пролетната депресия. Супер зима. Данке мама Меркел.

"...Младите хора повече боледуват от това състояние , защото, както казах, водещо е невротрансмитерния серотонин, който в младия организъм е в по-големи количества, и в периода на пролетната депресия те по-драстично усещат това състояние".😉

И аз съм с пролетна депресия! 😆😂

# 542
  • Берлин
Аз излекувах депресията, ама съм в карантина. Колежка, която обучавах в сряда, е с +pcr. Не знам дали съвпадат с официалните, но според фирмените правила, бустерираните са 5 дни в карантина. И не знам от деня на контакта или от следващия се брои. Да си преорганизирам нещата за понеделник, че имам термин при лекар по извънковидни въпроси. Иначе всички тестове вкъщи са ми -, ама...съвсем се обърках

# 543
Е, аз в депресия не съм, но да подсиля драматизма - нали все пак сме у форум. Joy

# 544
Ако серотонинът липсва или има негов недостиг, тогава се прави връзка с риск за евентуални депресивни състояния.. а не когато е в повече. Simple Smile
Ох, сега ще изям един банан за повечко серотонин. Yum Че днес не събрах достатъчно слънце.Nature Sunny
Вчера ходих до Мюнхен, ле леее какъв кеф; през цялото време печеше разкошно!

PAPURCHE MEHURCHE, дано не проявиш симптоми! Hands Pray Първите три дена са решаващи.

# 545
Както би казала наш'та БЕЛЛА - Serotonin? In this economy? Joy

# 546
Твърде много грижи имам, за да изпадам в депресии - ни пролетни, ни зимни.

# 547
Твърде много грижи имам, за да изпадам в депресии - ни пролетни, ни зимни.
Бившият ми шеф веднъж като ме видя как се просълзих, прясно върнала се от отпуска от България и споделяйки за престоя си там, ми се закани, че трябва да ми възлага повече работа, защото да съм имала с какво да се занимавам, а не да съм си губела времето/силите с носталгии, глезотии и пр.

# 548
  • Германия
Цялата група на дъщеря ми в детската градина е пламнала, имаме поне 8-10 +ПСР, включително и тя 😣 ей, 2 години се пазим, ваксинираме се, редуцираме контактите, не ходим никъде в общи линии.. и накрая тя се зарази от градинта, не се знае дали дребния няма и той да я лепне короната, че и ние! 🤬🤬🤬

# 549
  • Germany
Тео, да го изкара леко детето, а вие да не се заразите!
Папурче, и теб да те подмине!
Дени, да минават бързо ядовете!
Аз днес пак подпалих заради прословутите мюндлих оценки, ама пак ще си остана само с мрънкането... Не мога да я приема тази малоумна система, която дава възможност за такъв субективизъм и това си е.

# 550
TeoM83, за децата референтното число скочи над 2 хиляди при нас. Сигурно и при теб е подобно.
На две колежки децата им са с Ковид. Едната със сигурност не се зарази, седя една седмица в карантина; в понеделник идва на работа, ваксинирана е.
Дай Боже, и вие не прихванете, а дъщеричката ти изкара леко и бързо.Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 20:42 от Катерица

# 551
Бързо да минава, Тео.

Омикрона е такова чудо, че опазване е почти невъзможно.

# 552
уф ужас и половина. за седмица ще съм с друг лаптоп и докато си инсталирам нещата на този ...
преди години , когато на паркигна при спрели коли детето отвори вратата и удари съседната , застраховката на колата каза, яе при спрели коли е щета за приват хафтпфлихт , а добре че имахме фамилиен защото беше детето .

отделно зависи от полицата , но правната застраховка може да е много полезна.

TeoM83 бързо оздравяване

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 20:19 от bella-ciao

# 553
TeoM83, леко, бързо и най-вече безсимптомно изкарване от дъщеричката ви. Вас да не ви хваща. Flowers Four Leaf Clover

# 554
TeoM83, бързо да минава и да не се заразите останалите! Всички с деца в ДГ/училище е почти сигурно, че ще имаме челен сблъсък, независимо колко се пазим. Това е положението. Все пак 2 години без зараза си е късмет. Някои вече ги повтаря.

Moni, тъпо. Sad Какъв процент от общата оценка е устната? И аз очаквам такива изпълнения все по някой предмет.

Аз чакам да пукне пролет и да бера зелении. Joy Само още един гаден месец остана. Денят обаче вече чувствително се е увеличил. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт