226 ранобудни птички чуруликат в НЕМСКАТА тема

• 22 720
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
Добре, де. При децата, т.нар. Nebenfach имат по 1 писмено контролно (Arbeit) на срок, а по Hauptfach по 2-3. Всякакви HÜ се водят към устната оценка, нищо че са писмени. При 1 контролно на срок, как точно оценката е 50:50?

# 571
  • Берлин
Мама му стара, като ковид диспечер станах. 4 от контактите на колежката са с +. Писаха една след друга в последните 10 минути. И...си сипах едно малко, без лед. И ще пуша. То сЪ не издържа

# 572
PAPURCHE MEHURCHEнали си с ваксина, с маска беше ли?
Не се напрягай, колкото можеш, запази спокойствие.  Heart

# 573
  • Берлин
Не се напрягам, мрънкам само ❤ С 3 ваксини съм. Не бях с маска докато обядвахме. От 7 човека (на 3 различни маси с дистанция) и тествани преди работа , 5 са с +pcr. Толкова по темата.

# 574
  • Germany
Пуши, нали уж пушенето помагало 😉
Тео, леко и бързо да мине при вас 🤞

# 575
  • Немция
Катерич, много освежаващо звучи природния семинар... Heart

Неприятно с този заразен омикрон. Лепи се като муха на мед.

Тео, леко изкарване и повече спокойствие, ако е възможно! Hug
Децата в градините са незащитени. Без маски ще ги мине масово.

Не е възможно всички предмети да са 50 на 50 в оценяването.
Има предмети, които са предимно устни и там натежава повече устното участие.
А там, където оценката се образува еднакво от писмено и устно, съществена роля играят плюсовете или минусите към оценката.
Ако писмено оценката е 1-, а устно ученикът е за 2, общата оценка отива към 2.
Със сигурност има и субективност.

# 576
  • Germany
Е как да не е възможно, като е така при нас. Само по латински е 30 процента, другите 20 са за вокабел тестовете. По история, география, биология, физика, етика са с по едно класно и 50 на 50.

# 577
Не се напрягам, мрънкам само

Ааа... мрънкане ли било туй? Аз мислех че е покана и ний да си сипим по едно и тъкмо тичам към дивана по голо дупе с едно голямо уиски... ми ся кво? Няма как да го върна в бутилката, щото вече отпих... оффффф... ама тъй то, като не чета до края...

Чин-чин.

# 578
Не се напрягам, мрънкам само

Ааа... мрънкане ли било туй? Аз мислех че е покана и ний да си сипим по едно и тъкмо тичам към дивана по голо дупе с едно голямо уиски... ми ся кво? Няма как да го върна в бутилката, щото вече отпих... оффффф... ама тъй то, като не чета до края...

Чин-чин.
Joy

# 579
  • Немция
Циги, дебнеш с уискито и си търсиш повод да го полееш. Stuck Out Tongue Winking Eye

Е как да не е възможно, като е така при нас. Само по латински е 30 процента, другите 20 са за вокабел тестовете. По история, география, биология, физика, етика са с по едно класно и 50 на 50.
Специално за физиката, географията ни казаха, че там натежава повече устното участие. По физика засега са предимно на лабораторни занимания и устно участие. По география също рядко имат някой тест, религията /етиката са на подобно дередже.
Не е изключено при вас да е другояче.

# 580
Зиги, дебнеш с уискито и си търсиш повод да го полееш. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ааа, не. Ще го изпия, ама Папурче ще го плати. Ако знаех, че тя ще черпи, щях да налея повечко. Joy

Да се научи, да казва овреме.

# 581
Аз гледам психарски филм, като стане много страшно откланям поглед към форума и тихичко си сръбвам. 😇

# 582
Нещо по-ме влече към чай. С всички глупости наоколо не ми е спокойно за уиски .  А и ракията успяват много ефективно да вкиснат с всичките си кризи. 
Аз съм на чай. И на матрицата , показваме я на децата, нали следва 4.
Гледах и Алф преди това с някаква невероятна серия. Танър имали и 3 то дете. Не го знаех до сега. Добре че е короната , да седна малко повече пред тв и да науча пропуснатото.
Ако мина накрая на Изаура може да ми дадете и на мен серотонин.

# 583
Soft Click как ще спиш после? Вечер и психарски филм?

Аз след двата банана, сега пия капучино с мноого мляко и ям бишкоти 😊
Наздраве и от мен, ще мушна малко ягодов бейлиз към капучиното, за да пасна за наздравицата Cocktail  Cocktail

# 584
Soft Click как ще спиш после? Вечер и психарски филм?

Психарските филми са ми като филмчета на Дисни в сравнение с ежедневието. 😆

А в този филм главната героиня преживява несгодите така. 😂

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 00:22 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт