Любители на котки - Тема 169

• 32 300
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Барби, дръжките на повечето брави могат да се обърнат надолу. Тогава вие ще отваряте вратите не с натиск надолу, а със завъртане нагоре. При това положение на дръжката, котката няма как да увисне и да я отвори. Обаче ще продължи да скача още доста време, чудейки се защо не ѝ се получава отварянето както преди. И пак няма да можете да спите. Joy  Иначе у нас е с ключалки още от времето на Мацо и Мъро. Те се биеха и живееха в различни стаи. Имаме навика да заключваме врати. Joy И докато Мъро отваряше вратите целенасочено, то Боги ги отваря просто за разнообразие. Отваря и се връща обратно да прави това, което е правила преди това. Joy

Не знам дали можеш да си представиш как ще е дръжката. Ще е подобно на дръжките на прозорец:

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 19:14 от Тaня67

# 556
На затворена врата дращат изправени и къртят долу в ъгъла - знаят, че от там си отварят, когато е притворена. Аз почти не затварям врати на стаи, където знаят, че могат да влизат. Искам да ги науча да притварят крилото на вратата след себе си, защото цяла нощ ме оставят да спя срещу широко отворената врата на спалнята и ми е все студено. 😀

# 557
Нищо му няма като е в коридора. Ще си спи цял ден. Не го глези толкова, че ще ти  се качи (щях друго да напиша 😊) на главата.
Благодаря, pandorina! Една идея по-спокойна съм сега. Не съм отглеждала до сега сама животно и всичко ми е ново. Мислех, че съм подготвена. Уви, оказва се че съм твърде далеч от подготвена Grinning

# 558
  • София
Ох, как се справяте с котките и прахосмукачките-роботи?  Всеки път спасявам прахосмукачката, а като искам да чисти навсякъде не мога да затворя вратите.

# 559
Нашият я използва за транспортно средство, отначало я биеше и съскаше, сега са приятели. Лошото е, че дупарата е голяма и не се събира вече.Joy

# 560
  • София
Че какво прави на робота? Мади го гледа с преголямо подозрение, следи го къде ходи, но ако тръгне към нея бяга.

Тя е от по-глупавичкия модел, не се сеща да бутне полуотворена врата, че да влезе. Тъпче пред пролуката и мрънка. Камо ли да си помисли да отваря с дръжката... Имали сме куче, което можеше да си отваря врата от вътре, сложна координация натиск-бутане -дърпане. Heart

# 561
  • София
Кити се бие с четката на робота или ляга пред него и не го пуска. Не знам накрая кой ще победи Smile

# 562
Тя.Joy
Ушатото много се ядосва като го види, че се връща на станцията, говори му, едно такова недоволно, като се наприказва изправя опашката и отива да си легне демонстративно.Joy

# 563
Че какво прави на робота? Мади го гледа с преголямо подозрение, следи го къде ходи, но ако тръгне към нея бяга.

Тя е от по-глупавичкия модел, не се сеща да бутне полуотворена врата, че да влезе. Тъпче пред пролуката и мрънка. Камо ли да си помисли да отваря с дръжката... Имали сме куче, което можеше да си отваря врата от вътре, сложна координация натиск-бутане -дърпане. Heart
Все едно че описваш Мъри Simple Smile . Тя изпада в шок от нормалната прахосмукачка, от роботчето се отдалечава бързо. И с вратите е същото - глупавичка е.

# 564
Сърцето ми е свито, че го оставих в коридора Cry
А може би сама си намерила лекарството - когато те няма - затворен в коридора. С времето ще си заслужи отново доверието да е пълноправен господар и в празна къща. Интелигентни са, ще разбере.

Имаме двойна входна врата - пред дървената монтираха каса за метална и следва самата метална врата. Тери умира да се  скрие в пространството между вратите. Все я търсехме, вадехме, молехме...Сега, видя ли я, че е там, я затварям сама в луфта между вратите. Не откликвам и на първото мяу. Едва когато стане мяяяуууу-у-у-у, с най-жалостивата интонация, я пускам. Вече сама бяга от мястото и гледа да не остава в него.

От днес пуснах в употреба тунела. голяма радост:

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 14:21 от Шарлот

# 565
Ох..много се забавлявам  с тия котешки истории. Значи при избор на коте добавяме два критерия - глупавичко (да си нямаме проблеми с отваряне на врати и пр.) и мързеливо - повече да спи и да не ни терори, по възможност и да не е много сексуално..хахах. С една дума обратното на човешките критерии. Представяте ли си да търсим глупав, мързелив и импотентен мъж примерно Simple Smile
Сега се сещам, че ние също сме обръщали дръжките на вратите заради кучетата.
Искам умно куче и глупаво коте.

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 15:48 от pandorina

# 566
  • Варна
И нашта отваря врати, скача и щрак, сама се обслужва, само ключ я спира. ММ каза, е ако и отключи, е тогаз я признах,хах. Обаче на спалнята вратата, колкото и да скача, не мож я отвори, защото вратата зимата се надува, не е хлабава, та сме спасени, но като започне да мяука да влиза, ставам и отварям, нали ми е душичка.
Кастрираха я на 11 януари, бързо се възстанови, дивее, не се е кротнала, но тя е и на 9 месеца все още. Стърчат и две кончета на коремчето, чудя се дали да ги клъцна, вет каза ще паднат от само себе си, така че трая си.

# 567
Друг вариант са брави тип топка. Тях не могат да ги отварят.

# 568
  • Варна

Скрит текст:

# 569
  • София
Стърчат и две кончета на коремчето, чудя се дали да ги клъцна, вет каза ще паднат от само себе си, така че трая си.
Ако просто си стърчат, все ще паднат. Но на Преслава възелчето в края някак се беше сраснало в раната. Казаха, че е по-добре да го махнат, защото много трудно ще се разгради и може преди това да забере. Измъчи се момичето докато го махне. Хубаво, че котето кротуваше.

Общи условия

Активация на акаунт