Спите ли с едно одеяло?

• 13 438
  • 311
  •   1
Отговори
# 270
с една, но понякога той остава отвит  Laughing

# 271
Винаги с една завивка. Опитвала съм с отделни 2-3 пъти, когато мноооого съм била сърдита или обидена, но на сутринта се събуждаме отново под общо одеяло. Незнам как става...

# 272
отначало бяхме с една,но си беше мъчение и борба!
сега сме си с отделни!

# 273
Дам, спим с една завивка, но редовно оставам извън нея. Joy

# 274
Ами с една завивка спим  Grinning Още от първият път, когато се озовахме в едно легло, спим така преплетени, че няма как всеки да е с отделно одеяло  Blush

от 2 години спиме по цяла нощ преплетени,естествено с 1 завивка

# 275
Да, винаги спим под една завивка, гушнати!
Ще ми е криво всеки да е по отделно.
smile3521

# 276
Не, всеки спи с отделна завивка. Peace

# 277
След коментара $ама, мило, то ти все се омотаваш, и аз току се окажа като оголено кремвиршче, но сърце не ми дава да те будя като дърпам оделато$ (разбирайте аз се омотавам, а любовта се буди  Joy Joy) вече 2 одеала, ама някакси заедно под тях. Отначало се омоткваме заедно, а после през нощта всеки си издърпва и всичко е наред.

# 278
Вече се събираме под едно одеало  luvbed

# 279
Под една, но имаме малко спорове - аз обикновено се завивам до юни с юрган Mr. Green, а той и през зимата може да кара на 1 гол чаршаф. Та аз се загръщам много, той сам си се отвива.

# 280
не само с отделни завивки, ами и на отделни легла! Аз спя с малката на об6тата спалня, а тои- на едини4но легло в другия краи на стаята! Интересно,ама не ми липсват обятията му!

# 281
Аз спя с малката на об6тата спалня, а тои - на едини4но легло в другия краи на стаята!

Ето това не го разбирам  Whistling ooooh! ooooh!

# 282
  • София
да, и дума не дава да се издума за отзелни завивки. порази което, той все спи отвит, защото аз окупирам всичко  smile3508

# 283
  • Там където е семейството ми
Да спим със обща завивка.Имам навика,вечер много да се отвивам,та така като сме със обща завивка,отвивам и него,той по-леко спи от мен,усеща и става да ме завива и него си също. GrinningА иначе,ако сме със отделна завивка,ще се вкочанясам до сутринта.
Веднъж опитахме със отделни завивки,издържахме точно половин час и се намърдахме под общата завивка пак. Mr. Green

# 284
  • 1st floor
отделни!!!как така една обща?!та той всичко дърпа към себе си и после , в старанието си да ми го вземе, го пуска от другата страна на земята... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт