Спите ли с едно одеяло?

• 13 436
  • 311
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Обща завивка, твърде голяма, има и за дърпане и намотаване... Wink Пича просто не иска отделни покривала, няма да правя скандал я. Grinning

# 286
# 287
Да! Понякога ми се иска да е от ластик ако може, Laughing но се справяме и така. Heart Eyes

# 288
  • Пловдив
Аз спя с малката на об6тата спалня, а тои - на едини4но легло в другия краи на стаята!

Ето това не го разбирам  Whistling ooooh! ooooh!

Ами напъни се и го проумей, че всичко е възможно. На хората в даден момент това им е по-удобно. (шеговита забележка)

# 289
Майка ми и баща ми винаги са имали една завивка. Израснала съм така.
Не мога да си представя, че може да ползваме 2 завивки. Нашата е 220 х 240 см и въпреки, че аз съм като шило в торба, никога никой не е отвит.

Имам разбиране за ситуацията на AlexaS. Предвид работата на съпруга ми и живот и здраве да се сполучим с бебеправенето най-накрая, мога да допусна, че за известно време ще се наложи да спим с отделни завивки, ако не и в отделни стаи. Но това би било само временно решение.

# 290
Спиме с отделни завики, на него винаги му е топло, на мен пък ми е студено, а и какво ще се дърпаме цяла нощ. В момента сме дори в отделни легла, аз спя с малката, той е в другата стая

# 291
ние спим с различни завивки аз с 2 даже Simple Smile
и аз така

# 292
# 293
  • на пясъка при черупките от миди
Абсурд е да спим с една завивка, не можем да се разберем кой ще докопа повече  Twisted Evil, затова сме с две и има мир и любов  Mr. Green

# 294
ние спим с три одяла-защото и малкия човек е при нас Grinning Така няма недоволни

# 295
С една завивка спим. Дърпаме я всеки в своята половина, но пък е много задружно Heart Eyes

# 296
  • София
Спим с една завивка. Обикновено той ме гушка, но понякога ми обръща дупе Simple Smile Той се загъва като една буба, аз - нормално. Случва се някога да му измрънкам през нощта "дай малко одеало", той дава, но не се буди - напоследък вече почти не се налага.

# 297
  • София
А-а-а! Не!  Naughty
Всеки да си знае завивката и да си се завива както иска! Naughty Peace

# 298
  • Русе
С една завивка спим, ако сме с отделни умирам от студ, като не се гушкаме!

# 299
и ние сме с една и ни е много хубаво. Немога да си представя да не се усещаме, разделени от одеяло newsm78

Общи условия

Активация на акаунт