ЛЪЖИТЕ В НАС - предстоящ сериал на НОВА Телевизия

• 36 837
  • 773
  •   1
Отговори
# 660
Възможно е, но се надявам, че не я е насилил.  Иначе тя не би се чувствала толкова виновна, и да се държи така нагло с жена му. Има чувства, горката,но той си гледа само интереса. 😌

# 661
Интересно,аз не виждам харесване от страна на Бояна към Явор. Мисля,че се държи така с Цвети,защото ненавижда факта,че приема отношението на Явор и го прикрива. Което се отнася и за самата Бояна,но винаги е по-лесно да се гневим на другите,отколкото на себе си.
Май ще гледам по-редовно заради Мария,Свежен и Буковска.

# 662
А може ли, Асен да се е усетил и просто я въртя и бави нарочно. После и стовари тонове талаш, който е боклук и може би замърсен с нещо или негоден за употреба и т.н. И така, после като те го доставят на германците да им опропасти бизнеса. С две думи, уж им помага, но всъщност ги закопава. 🤔
Асен подозира отначало, че нещо не е наред, предвид че знае за пожара, изгорелия материал,
 и следката с германците, затова е разпитвал Виктор за сестрата на Рая. Но той може да ги прецака и в двата случая -  не им даде материал е ясно какво ще стане, ако им даде замърсен талашит и доведе до некачествено производство - още по-голям проблем. Нали Ирина се удиви, че правят тухли от материала.

Каква е играта на Сава с Щерю? Питам ММ,защото той редовно гледа,но не можа да ми отговори 🙈
Ми освен, че първият измести от поста изпълнителен директор втория и на всичкото отгоре го уволниха, май нищо друго засега.

# 663
  • София
Сава даде пари на Щерю за подкуп при гласуването на мораториума върху добива на дървесината.

# 664
Сава даде пари на Щерю за подкуп при гласуването на мораториума върху добива на дървесината.
Май трябва да пия трето кафе,но не каза ли самия той на Шейтанов,че е абсурден този мораториум,при все,че в момента така и така е забранен дърводобива. ОбъркАх се,но и признавам,че вчера за пръв път ми се прииска да следя сериала.

# 665
Някой гледал ли е “Божоле”, късометражния филм, в който си партнират Диана и Дарин Ангелов? Звучи интересно….

# 666
  • София
след 8 епизода най-накрая се случи нещо...
Ирина чу за аферата между Бояна и Явор.
Браво!

# 667
# 668
  • Бургас
На  Свежен така да не му отива тази роля.Само на стоп кадър някак си да изглежда зъл.

# 669
На  Свежен така да не му отива тази роля.Само на стоп кадър някак си да изглежда зъл.
Всъщност повечето насилници изглеждат добре, т.е. не им е изписано на лицето, че са такива - от практически опит говоря.

# 670
  • Бургас
Да, сигурно е така.По-скоро имах предвид, че има едно добродушно и симпатично излъчване, погледа му излъчва загриженост, поне в моите очи.Може би го свързвам с първата роля, в която съм го гледала.

# 671
Има, но успява да докара злия поглед.

# 672
  • There I was on a July morning
Много мрачен и сюрреалистичен взе да става този сериал. Декорът на къщата, музиката и повечето сцени  са подчинени на тази идея. Показването на кръвта от закланите зайчета, които нямат никаква връзка със сюжетната линия, срещите на Шейтанов с покойната му съпруга и т.н. Имам чувството, че  сцените са вкарани поради творческо безсилие да измислят нещо по-смислено и интересно.
Имаше чуденки, защо Ирина излезе през прозореца - уж да избяга от Виктор, но по-скоро - за да чуе диалога между Явор и журналистката. Като последната голямо змийче излезе - спи с мъжа на приятелката си, тършува в дома на другата и е готова да я очерни за жълти стотинки и в името на кариерата.
Сава ми е много чуден образ - уж много обича жена си и е готов да смачка всеки, който я нарани, а същевременно точи лиги по сестра и още от първия път, когато я срещна.
Изобщо, странни типажи и странен филм, но засега продължавам да го гледам, още не ме е отегчил.Simple Smile

# 673
Вероятно тези, които се чудят върху сюжета, не са гледали Twin Peaks... Аз все повече общи неща намирам.

# 674
Да, там имаше дърскорезница. Само засега не знаем кой уби Лора Палмър?

Общи условия

Активация на акаунт