ЛЪЖИТЕ В НАС - предстоящ сериал на НОВА Телевизия

• 36 846
  • 773
  •   1
Отговори
# 645
  • Велико Търново
Състезават се. А не знам да е възможно състезание по пуване, ако състезателите не плуват заедно.
Пък подхилкването къде точно е било... Rolling Eyes

Rosita, преди този пост гледали ли сте повече от сериала освен сцената в басейна?

# 646
DamaPika , да,  гледала съм и другите серии. Просто споделих впечатление и попитах, изобщо не държа да съм права.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 23:18 от Rosita

# 647
https://

Тъй като гледах малко на пресекулки - как стана така, че й дадоха накрая материалът на Ирина? Нали Сава призна, че тя е дъщерята на Шейтанов?

# 648
Леле, Росита, ти го закопа Сава Joy
Аз не останах с впечатление, че Сава каза, че Дияна е дъщеря на Шейтанов. Просто каза, че голямата сестра на жена му се е върнала от чужбина и гадняринът се замисли. Сигурно е събрал 2 и 2.
Но тази бременната каква гадна е....как ровеше в гардероба да търси папката.
Но колко нелепици имаше пак. Дават къщата, приготовления за партито, през прозореца вали сняг. В следващият кадър лелята пали свещи навън, кьорава снежинка няма.
Уж големи богаташи, а спалнята една мизерна, та това гардеробче даже за коридор не върши работа.
В миналият епизод прокурорката събира багаж да бяга при приятелката, дрехи само на долния рафт, горния една празна пръчка.
Много ме забавляват. Честно. Simple Smile

# 649
  • Велико Търново
Rosita, такъв случай - това стана ясно още в първия епизод. Ергенското парти започна именно със състезание в басейна между тях двамата.

Polikseni, кой материал са дали на Ирина? Папката с документите Рая получи от Адриана, беше ги сложила под леглото, където пък ги намери Сава. След това Бояна ходи в спалнята да ги търси, но така и не ги намери.
И на кого Сава е признал, че Ирина е дъщеря на Шейтанов? Ако имаш предвид, че Сава говори на Асен за "голямата дъщеря на Шейтанов", какво точно е признал? Той просто каза, че Шейтанов има още една дъщеря. Друг е въпросът, че Асен може и да навърже някакви неща, но Сава не спомена име. Отделно, че Ирина за Асен е Дияна.
И в крайна сметка какво е това "Нали Сава призна..."? Написано така предполага връзка между двата въпроса, пък то такава няма.

Хоп-Троп!, то да беше само гардероба... Къде ли не рови тя...

# 650
  • Другата България
На мен ми хареса как Рая беше "скрила" папката с документите, които ѝ даде Ади.
Първо бяха на челно място в гардероба, нали Бояна ги видя след като Рая отвори да ѝ даде блуза.
Най-отпред.
После, на най-"тайното" място в една стая - под леглото, под което няма нищо друго.
Така ли се крият такива важни документи?

Зададох си въпрос сама на себе си кому и защо беше нужно Ирина да излиза през прозореца на банята, и къде по ягодите беше тръгнала, когато налетя на Бояна и Явор. Та тя току що си дойде, след като беше замръзнала почти за толкова време навън.
Засега си отговорих само на първата част на въпроса - вероятно, за да не се налага да преминава отново през стаята с гостите /кои гости, като имаше точно трима души, постоянните "заподозрени"/, и най-вече, да вижда сестра си.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 23:32 от Merri_An

# 651
Избяга от навлека Виктор. 😁

# 652
Rosita, такъв случай - това стана ясно още в първия епизод. Ергенското парти започна именно със състезание в басейна между тях двамата.
Благодаря! Явно не съм гледала внимателно ...

# 653

Polikseni, кой материал са дали на Ирина? Папката с документите Рая получи от Адриана, беше ги сложила под леглото, където пък ги намери Сава. След това Бояна ходи в спалнята да ги търси, но така и не ги намери.
И на кого Сава е признал, че Ирина е дъщеря на Шейтанов? Ако имаш предвид, че Сава говори на Асен за "голямата дъщеря на Шейтанов", какво точно е признал? Той просто каза, че Шейтанов има още една дъщеря. Друг е въпросът, че Асен може и да навърже някакви неща, но Сава не спомена име. Отделно, че Ирина за Асен е Дияна.
И в крайна сметка какво е това "Нали Сава призна..."? Написано така предполага връзка между двата въпроса, пък то такава няма.

Хоп-Троп!, то да беше само гардероба... Къде ли не рови тя...

Стана ми странно, защото точно след като Сава спомена за голямата дъщеря и Асен се замисли, в крайна сметка се обади и разреши сделката. А нямаше логика, ако се е досетил, че тя играе за тях. По-скоро, че е затвърдил убеждението, защото той вече имаше подозрения. Т.е, кое го накара да й даде материала ( имам предвид буквално дървения материал Simple Smile? И защо изобщо Сава го изтърси това след като идеята беше да разсее съмненията ?
 Много ми се ще между Ирина и Виктор да се получи нещо и д сума игра, ама едва ли Simple Smile

# 654
Тоя мазен Виктор. Иначе Ирина стои добре до Явор, само дето не й е на новото. Пешка бил, пък тя царицата. 🙄

# 655
  • Другата България
Аз поне го разбрах така:
Асен мислеше, че Ирина е изпратена от Сава - което е вярно, и играе за Шмайзершпертплат.
И затова беше решил да се поизгаври малко с тях, как -
Обаче, като се събраха двамата на басейна - Сава и Асен, и Сава "случайно" започна да му разказва за Ирина/Дияна как е дошла от нищото от Америка и , и нали Асен изтърси нещо от сорта на "иска и тя дял от фирмата", или нещо такова.
Та според мен, Асен реши, че има вероятност Дияна/Ирина да играе сама.
Разбира се, не претендирам изобщо, че съм на прав път, то тук в този сериал, за да схванеш кой за какво и с кого се бори, ти трябва начален курс при Алена.

# 656
  • Велико Търново
Алена играе в отбор "bTV" Току-виж подвела курсистите. Grinning

( имам предвид буквално дървения материал Simple Smile
Хахах, пък аз за какво си помислих. Ама то защото тоя материал си е чист отпадък...

# 657
А може ли, Асен да се е усетил и просто я въртя и бави нарочно. После и стовари тонове талаш, който е боклук и може би замърсен с нещо или негоден за употреба и т.н. И така, после като те го доставят на германците да им опропасти бизнеса. С две думи, уж им помага, но всъщност ги закопава. 🤔

# 658
  • Велико Търново
Може, разбира се. В края на 51-вия епиод дано разберем какви са му били намеренията.

# 659
Абе те ще го преработват този талаш,няма да го дават в такъв вид на немците. Нали има такива плоскости от талаш. 😂
Нещо друго си мисля,възможно ли е Бояна да е била насилена от господин дикректора на агенция за закрила на детето?
И кой чакаше дъртия? Жена му от отвъдното,или този път някой жив?
Имам чувството,че от толкоз драматизъм един редовен няма в този филм.
Каква е играта на Сава с Щерю? Питам ММ,защото той редовно гледа,но не можа да ми отговори 🙈

Общи условия

Активация на акаунт