ЛЪЖИТЕ В НАС - предстоящ сериал на НОВА Телевизия

• 36 838
  • 773
  •   1
Отговори
# 30
  • Галифрей
Владо бил отче 😄

Дарин е голям кифльок.
И Орлин е, ама от готините. 😜

Както са седнали все едно като едни баби и клюкарстват 😂 Срискам палци сериала да е готин

# 31
  • София
И аз се нареждам в темата. Дано е хубав сериалът.

# 32
Привет, сефте разбрах и аз от репортажа на Нова днес за този сериал. Ще му дам шанс. Малко ала ОЖ е каста, ама то пък и няма голям избор. Емил Марков направо е неознаваем... Само не знам как ще прежаля Радинчето Думанян, хич не я долюбвам. Всички други са супер.

# 33
  • Галифрей
Да то почти полувината каст от ОЖ, поне  сега ще ги видим в друга светлина. Само Велислав Павлов и Иван Юруков липсват 🤭❤ Бях преди години гледала много готина пиеса с Емил,Димо и Йоана, изненадах се колко добри комици. И  аз  Радина не я харесвам.

# 34
  • Русе
Марков и аз не го познах с брадата. На мен Думанян не ми пречи, обаче Бинев не ми се гледа. Дано няма много присъствие.
Ще го гледаме сериала. Дано е добър.

# 35
И на мен никак не ми се гледа Бинев.🤢

# 36
На мен Бинев не ми пречи, но се чудя дали ще играе добър или лош. Дано да е добър герой, не ми се гледа Фотев в нов сериал.

# 37
Мисля че пак ще е в отрицателна роля.

# 38
  • Галифрей
Какво му е на човека? Мен ме кефи, той и жена му имат едни от най-хубави бг гласове. Когато дублират  продукци сякаш тези актьори проговарят много хубав български им пасва доблажът. Сигурна съм,че сте ги чували хиляди пъти и не сте се замисли. Мога да ги слушам с часове. ❤
Ако играе злодей,те се играят най-трудно и всички ги искат, а и ще има много як глас 😁

# 39
На мен Бинев не ми пречи, но се чудя дали ще играе добър или лош. Дано да е добър герой, не ми се гледа Фотев в нов сериал.
Ти български сериал без мутра виждала ли си Joy

# 40
Диди, Бинев го знам като актьор от 89-та година, когато го гледах за първи път в телевизионната постановка Вампир, където си партнираше с Андрей Баташов.
Знам го, и жена му знам, и двамата са ми безкрайно неприятни.

# 41
Ти български сериал без мутра виждала ли си Joy

Joy поне да сменят актьора, дето играе мутрата...

# 42
  • Галифрей
Диди, Бинев го знам като актьор от 89-та година, когато го гледах за първи път в телевизионната постановка Вампир, където си партнираше с Андрей Баташов.
Знам го, и жена му знам, и двамата са ми безкрайно неприятни.

Ол  аз не ги познам лично, но пък имат хубави гласове и май по-добре да си останат да доблират, не им се виждат фейсовете и тн.  Ам май имаше един сериал,който нямаше мутри Домашен арест. Поне аз не помня да е имало 😂

# 43
Не ги познавам лично. 😁 Както и да е.😆

# 44
  • София
Благодаря за темата, не ми се нрави и на мен, че едни и същи актьори са във всеки сериал. 🙄
Иначе може да сте убедени, че гледали се- ще има още сезони. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт