ЛЪЖИТЕ В НАС - предстоящ сериал на НОВА Телевизия

• 36 870
  • 773
  •   1
Отговори
# 615
Асен Дъбов, син на Любомир Петкашев, стария Дъбов. Играе го Асен Кобиларов. 😁😛

# 616
  • Велико Търново
С когото Ирина се срещна, за да пазари́ отпадъците. И приятел, но и конкурент на Сава.

# 617
Май оня, който дойде да им се репчи и да им каже, че някакъв техен склад горял.

# 618
  • Велико Търново
Кобрети написа името на актьора...

# 619
Много му отива фамилията 😊😊

# 620
  • Другата България
Много му отива фамилията 😊😊

# 621
  • Велико Търново
Човек не си избира нито родителите, нито имената...

# 622
Дарин Ангелов е много готин…и героят му Виктор ще е свестен май…да видим, как ще действа днес.
Те май са си партнирали с Диана преди..а, и добре, че са му измислили свястно име, а не от горските.

# 623
  • Велико Търново
Е, те горските са за босовете. Шейтанов и Дъбов са достатъчни.

# 624
Човек не си избира нито родителите, нито имената...
😁😉 Усещам начало на нов монолог…😅

# 625
Дида, Щерю и Виктор играят в късометражния Божоле. Не ме съдете, но много му ходи Щерю на Васко.😁

# 626
Мен все още ме подкарва да гледам сериалчето , но по някаква причина не  мога да се ангажирам достатъчно , за да запомня имената на героите . Въздържам се да  коментирам , защото понякога и името на актьора  не мога веднага да напиша , а да го пускам с името на героя от  ОЖ става съвсем малоумно .
Това означава ,че не ме грабва достатъчно , но поради липса на друго , ще го  мъча...
Диана не ми стои неподхощящо в ролята на Ирина - отива и . Има хора , които се държат така дистанцирано , те обикновено са преживели нещо  много тежко и не са могли да се отърсят от него .
Ще видим днес как ще се измъкне от  ситуацията , дано архитектът /Дарко/ и помогне по някакъв начин .
Трите приятелки на малката дъщеря  изобщо не са ми интересни . Дори  Йоана Б. не може да  обърне един образ  ако  сценаристите не са  предвидили той да е интересен .

# 627
  • София
На мен Аврамова най-ми харесва в сериала, Цвети май беше.

# 628
А на мен тя и Марийчето. И техният красив мъж, разбира се. 😁

# 629
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Още не съм започнала да го гледам и са се насъбрали вече 10на епизоди.Първите отзиви бяха доста негативни.

Каква оценка му давате сега и заслужава ли си инвестирането на време в гледане?

Общи условия

Активация на акаунт