ЛЪЖИТЕ В НАС - предстоящ сериал на НОВА Телевизия

• 36 843
  • 773
  •   1
Отговори
# 675
Кой? - е езистенциален въпрос... 😂

# 676
  • Велико Търново
Имаше чуденки, защо Ирина излезе през прозореца - уж да избяга от Виктор, но по-скоро - за да чуе диалога между Явор и журналистката.
Тя не е знаела за нечие присъствие навън, че да излезе през прозореца, за да ги чуе. Това си стана случайно.

# 677
  • София
след 8 епизода най-накрая се случи нещо...
Ирина чу за аферата между Бояна и Явор.
Браво!
И ние🙂 / Не, че не подозирахме/ 😉
Кой? - е езистенциален въпрос... 😂
Да-а 😂

# 678
А героят на Свежо Явор е изкопиран от този на Йън Бюканън-Дик.

# 679
  • There I was on a July morning
Имаше чуденки, защо Ирина излезе през прозореца - уж да избяга от Виктор, но по-скоро - за да чуе диалога между Явор и журналистката.
Тя не е знаела за нечие присъствие навън, че да излезе през прозореца, за да ги чуе. Това си стана случайно.
Да, имах предвид, че така бяха замислили сценаристите да се разкрие връзката между двамата.Hands V

Относно сравненията с Twin Peaks - надявам се да не го копират.Thinking Никак не ми се иска да ме натоварват с психо-сюжети, а нещо по-леко и гледаемо.

# 680
Сава ми е много чуден образ - уж много обича жена си и е готов да смачка всеки, който я нарани, а същевременно точи лиги по сестра и още от първия път, когато я срещна.
Определено има доста полюсни действия и думи, когато е с Ирина и когато е с Рая. Няма да се посвени да вика и командва дори самия Шейтанов, на когото преди сватбата се съмнявам дори да му е повишавал тон.

А защо избяга Ирина през прозореца на кухнята? Аз имам две точки - първо и главното да чуе разговорът между Бояна и Явор, а второ и не толкова важно - да се измъкне под носа на Виктор за пореден път, а на него това гонене засега му харесва Grinning

# 681
  • There I was on a July morning
Maichetoooo, Виктор е готин и е свободен. Smiley Има шанс да станат хубава двойка с Ирина, стига тя да поиска.
Савата е противоречив образ, може би - твърде амбициозен. Възможно е вече да е "отписал" Шейтанов, след като последният раздаде акциите и той има 2 %. Не че са много, но може да наклони везните в една или друга посока, в случай, че двете сестри са на различно мнение.

# 682
Виктор ще се завърти покрай Цвети, ако съдя по рисунката.

Същият няма никакъв шанс с Ирина. И химия не виждам. Ирина е твърде хубава и огън за тоя ойлюф.😁 А и то е ясно, че "спойката" ще е със Савето.

# 683
  • Велико Търново
А Денис и Ева кои са пък? Още ли герои ще вкарват? Rolling Eyes Ние щото тези оправихме...
Но може да са били първоначалните имена на Сава и Рая. Там над името Ева има друга снимка, жалко, че не се вижда.

# 684
  • Другата България
Виктор ще се завърти покрай Цвети, ако съдя по рисунката.

Същият няма никакъв шанс с Ирина. И химия не виждам. Ирина е твърде хубава и огън за тоя ойлюф.😁 А и то е ясно, че "спойката" ще е със Савето.
Това откъде дойде?
Тази схема? Тоя да не е агент на Мосад? Или е от ИДИЛ?

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 00:34 от Merri_An

# 685
Хаххахаххахаха, Мери Joy

Това е режисьорът, Павел Веснаков се казва.

# 686
  • София
Тоя да не е агент на Мосад? Или е от ИДИЛ?
😂😂😂
Аятолах!

# 687
  • Другата България
Хаххахаххахаха, Мери Joy

Това е режисьорът, Павел Веснаков се казва.
Емотикон, посипващ си главата с пепел.....
Засрамих се.
Не много обаче.

# 688
Сега с тая модата за тия бради, вече не се различават от муджахидини.😁

# 689
Йоана Буковска играе ужасно пияна.

Общи условия

Активация на акаунт