ЛЪЖИТЕ В НАС - предстоящ сериал на НОВА Телевизия

• 36 841
  • 773
  •   1
Отговори
# 690
Да, аз помислих че я е блъснал автобус, не че е пияна.😁

# 691
  • София
Сега с тая модата за тия бради, вече не се различават от муджахидини.
Joy
- Защо някои мъже имат дълги бради?
- За да не им се вижда възела на вратовръзката. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 692
Ох, Думанян е толкова слаба актриса, че направо ме оставя безмълвна всеки път като я видя. Толкова е извън роля, че нямам думи. Според мен, са искали да докарат героя на Марков да прилича на Владо Пенев. Защо не са сложили направо него за тази роля, не знам. Умрялата майка толкова изкуствено пуши.. ох, още неща ми направиха впечатление ама то как да ги запомни човек, аз изгледах няколко епизода наведнъж.

# 693
Приликата на майката с Мариана Попова ми бърка някъде. 😁

# 694
Приликата на майката с Мариана Попова ми бърка някъде. 😁
Вярно много прилича.

# 695
Мисловната им карта е май в първоначален вариант Grinning
Аз не виждам Виктор да е свързан с Цвети, няма стелка към нея.
Мен Радина не ме дразни, като цяло и се получава да го играе лигла и интересуваща се само от своята особа. Не ми бе убедителна изобщо, когато вървеше и намилаше на Ирина навън, как баща им я обича толкова и че е убила майка им, липсваше емоция в гласа й.

# 696
Рових в коментарите и все пак не разбрах. Шейтанов с кого се срещна? Представяше ли си майкат на децата? Ако беше така защо наистина носеше документи вкъщи, кой му ги даде?

# 697
Тия пликове съвсем завъртяни станаха

# 698
Трябва да си направим списък с въпросите,  на които чкакаме отговори. Simple Smile
Как е умряла майката, с кого ходи да се вижда стария Шейтан, защо обвиняват Ирина за смъртта на майката; кой подпали склада; насилник ли е мъжът на Цвети.....
Ирина ми прилича на младия Асен Блатечки-гледа лошо, пуши много, черен грим около очите, бунтарка, все крива и бучи.
Обаче наистина Буковска беше трагична пияна. То, не че другите са за Оскар.
Най-зле за мен се справя Рая.

# 699
  • София
Аз не мога да схвана напълно нишките в сюжета и затова гледам само картинки. Simple Smile Прави ми впечатление акцентирането на агресията и скандалите, уж за по-достоверно, а реално послание как да се държи публиката в живота. И много пушат, а уж щяхме да ставаме европейци.... Всичко това - в най-гледаното време, много възпитателно - и за децата, и за обществото ни. Добре поне, че има някакви "Капки", някакви смешки в "Един за друг", а в края на седмицата и "Ергенот" (макар и по БиТиВи, малко сеир), та да не се спихнем психически ептен (особено и от ставащото на североизток от нас). Мисля, че "Мен не ме мислете" също не е голям шедьовър от малкото, което съм видял.

# 700
Сцената с Буковска в леглото директно в прескочих.
Братя не гледам заради насилието в него. Не знам дали постоянно е така, но колкото пъти го засека , толкова пъти има насилие

# 701
Братя е заснет баш турски сериал. 😁

# 702
То май е по-добре да изброим кои играят добре, че масово тук са много зле с играта...
Пияната Буковска беше трагикомична, като че разказваше виц и го изиграваше.

# 703
Ами Свежо е най-добър, след това Орлин, е, доста има да яде хляб още, но поне се старае. Мария Сотирова добре се представя. Останалите преиграват до един.

# 704
На мен само Орлин ми харесва как се справя и то невинаги.

Общи условия

Активация на акаунт