ЛЪЖИТЕ В НАС - предстоящ сериал на НОВА Телевизия

• 36 816
  • 773
  •   1
Отговори
# 720
  • Другата България
И мен ме е яд, че Бинев не го показват много, още не мога да вдяна ролята му положителна или отрицателна е.

# 721
Днес ще го дават, уж е от главните, ще го развият нататък.
Мисля си, че Ирина и Сава ще разобличат и притиснат моя човек.

# 722
  • Другата България
Не е ли рано за това?
Очаквах го към средата на сериала, с туй темпо.....

# 723
Рано е, само казвам кой ще е
Иначе Веснаков каза, че снимките са приключили малко след като войната е започнала. И че втората половина епизоди са заснети от Петър Вълчанов. Надявам се той да не е гледал толкова много турски сапунки. 😁

# 724
  • There I was on a July morning
Като стана въпрос за актьорите....
Не мога да не отбележа моя номер 1 - Емил Марков - строг и авторитарен, съвсем естествено влиза в и пресъздава образа. Надявам се да не го "уморят" скоро по сценарий.
За Орлин Павлов - също голям +. Гледала съм го преди това в 2-3 филма, където не ме впечатли особено, но тук нямам забележки.
Мария Сотирова - изненада ме приятно. В предишния филм /Аз и моите жени/ ми беше изкуствена, но тук се справя доста добре.
Като цяло мисля, че актьорският състав е добре подбран. Някои се представят по-добре, други по-зле,  но няма някой, който откровено да ме дразни .

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 17:00 от Скубиду

# 725
Ако не знаете, Радина Думанян съвсем случайно била избрана за ролята. Вървяла си по пътя с чердже за йога, и насреща й Кумчо Вълчо, пардон ВеснакОв, със сценарий под ръка. И й казал, ако желае, да се яви на кастинг, и опа- ударила кьоравото 😁

# 726
Като гледам колко е неподходяща за ролята, може и баш така необмислено да са й предложили 🙂

# 727
😁 залагал на сляпо.

# 728
  • София
Хм, на мен ми се струва, че си е много подходяща за ролята - не идеална, но добра 😉. Я си я представете в ролята на Ирина или бременната 🤔. Такава дръпната , сухарка и фригидна кучка 😲…

# 729
Изненадана съм, че харесвате Емил Марков. За мен той е потресаващо слаб актьор.За диана и Радина няма да споменавам. Връзкари!

# 730
Коя е женицата с Шейтанов?

# 731
Росица, жена му. Ярослава Павлова актрисата.
Диана се движи през филма, все едно е на дефиле. 😁

# 732
  • Другата България
Изненадана съм, че харесвате Емил Марков. За мен той е потресаващо слаб актьор.За диана и Радина няма да споменавам. Връзкари!
А аз съм изненадана, че не го харесваш.
Ама разни хора, разни идеали.

Нова звезда се появи, дали е истинска?
"Хареса ми" партито, на което присъстват точно....двама души - Цвети и Явор.
Дори и главния герой го нямаше до момента.

Ама и това ли беше жена му???
Стига бе!
Направо като хорър стана.
Верно Туин Пийкс.

# 733
Тя нали беше загинала в катастрофа?  Rolling Eyes

Предните 2 серии не ги гледах, да не е станало ясно нещо в тази насока?

# 734
Халюцинира.

Общи условия

Активация на акаунт