Термин Август 2022 (Тема 3)

• 28 797
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, съжалявам, че ще разваля предходните позитивни отговори, но имам нужда да споделя на някой. Имам чувството, че нещо не е наред, спряха ми изцяло контракциире в матката, а гърдите вече не ме болят, само са чувствителни. Не знам как да издържа до другата седмица за следващият ми преглед..

# 181
  • София
Bolibon, разбирам те. И аз, ако след време се окажа бременна, също ще го запазя.
В този ред на мисли какви контрацепции мислите да ползвате? Обмислям спирала, но малко ме е шубе от това как ще реагира организма ми. Не че и това е гаранция де, в групата на баткото имахме майка, която със спирала, забременя в близнаци на 40г.

За мазането - самос хидратиращ лосион. Имам си стрии от първата бременност, ще си имам и от тази. Генетично предразположена съм.

Мони, просто отиди на преглед при друг лекар.

# 182
  • Пловдив
Мони, не е задължително нещо да те боли за да е всичко наред.Мен също нищо не ме боли.Гърдите само, но ако ги проверя дали ме болят.Не се чувствам изобщо бременна и то започвам 11 г.с 😳 Много ми е странно. На всичкото отгоре продължавам да пуша .. кафета, мафета..🥴
Отиди на ехограф, ако много се притесняваш.Важното е да няма кръв. 🍀

# 183
Не се шашкай толкова бързо. Аз отдавна нямам вече болки никакви в матката и гърдите не ме болят, само зърната мноооого леко чувствителни и дето са оголемени и оформени. И аз бях се шашнала като теб, но имам вече няколко прегледа след спирането на тези симптоми и всичко си е наред. А, ако това ти причинява прекалено голям стрес, отиди някъде на частно ако трябва да те погледнат, ако имаш възможност. Аз два пъти направих така за да съм по-спокойна.

Неизвестна16, аз съм била със спирала около година по други причини и изобщо не препоръчвам. Инфекции да искаш с тия спирали. По-добре да се консултираш за някои добри и по-скъпи хапчета. Аз с години пиех Ясемин и не съм имала проблеми никакви. И да, вуйна ми е забременявала със спирала, случва се. 

Момичета, съжалявам, че ще разваля предходните позитивни отговори, но имам нужда да споделя на някой. Имам чувството, че нещо не е наред, спряха ми изцяло контракциире в матката, а гърдите вече не ме болят, само са чувствителни. Не знам как да издържа до другата седмица за следващият ми преглед..

# 184
Здравейте момичета! Следя ви от известно време и най-накрая се пристраших да се включа и аз. Бременна съм в 12 г. с със близнаци след инвитро и се надявам всичко да е наред. Втора бременност ми е, от първата имаме момиче на 4,5 години. Да ви попитам какъв крем за стрии мислите да ползвате? Аз с първата ми бременност ползвах този на матерниа и бях доволна и сега се чудя на кой да заложа?

Здравей, аз също съм инвитро в Тутракан(прегледах ти публикациите 😅)
При кой доктор си? На какъв интереал те викат. Там ли мислиш да се следиш.
Аз днес съм 7 +2
Бях на преглед първи 6×5, видяхме пулс, всичко било на ред и на регистратура ми записаха час за 02.03, а аз тогава ще съм в 14 седмица 🙄🙄🙄
Ами фетална? Кое. Кога. Пълен хаус.
При Л. Бойчев съм.
Здравей, аз съм при Богомил Бойчев и в началото ходих на преглед на две седмици, сега вече на месец. Имам час за 1.02 и мисля тогава да направим ФМ. С първата ми бременност пак там се следих дори и родих в Тутракан, сега живот и здраве пак мисля да се следя там. А иначе съм от Шумен

# 185
Мони и при мен гърдите са вече съвсем леко чувствителни,гаденето мн намаля,а повръщането почти спря. Придърпвания от самото начало имам на моменти и то мн рядко. И аз се филмирам,ама всичко си е Божа работа.Нали уж симтомите отшумяват към третия месец. При всяка е различно де.Аз в понеделник съм на преглед отново. За да си спокойна отиди на преглед.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 11:57 от Милото

# 186
И аз влизам в 11та седмица, но като чух колко момичета тук изгубиха бебенцата си в тези седмици и много се притесних, особено, след като моя колежка ми каза, че с първата и бременност в 11та седмица е спряло сърчицето на ембриончето..
Проблема ми е, че съм анестезиологична мед. сестра и работя с повечето АГ специалисти в моят град. Да ви кажа честно, след като видите какво се случва и суровата истина за уменията на някои специалисти, както и доста порочни практики, започва да не ви се ходи по прегледи. Буквално имам доверие само на моят лекар, а прегледа ми е чак на 21ви..

# 187

Здравей, аз съм при Богомил Бойчев и в началото ходих на преглед на две седмици, сега вече на месец. Имам час за 1.02 и мисля тогава да направим ФМ. С първата ми бременност пак там се следих дори и родих в Тутракан, сега живот и здраве пак мисля да се следя там. А иначе съм от Шумен
[/quote]

Аз съм от Търговище. Имам 2 неуспешни в клиниката в Шумен. Пълен провал са там!!!
Ехее на 2 седмици, ама може би си заради двуплодната бременност.
Мен доктора даже не ми каза кога да дойда следващият път. На регистратурата ми дадоха листче с дата и час. 100 про на своя глава.
Че ще ходя някъде и на друго място е ясно.
Това за мен е адски много. Месец и половина без преглед в начална бременност.
Благодаря. Желая ти успех.

# 188
  • Пловдив
И аз съм инвитро, едничко ми е и ходим някъде през 2 седмици до София, от Пловдив сме.Това с час за март месец още миналия път като го написа много ме озадачи 🤨 Адски много време ми се вижда 🥴

# 189

Аз съм от Търговище. Имам 2 неуспешни в клиниката в Шумен. Пълен провал са там!!!
Ехее на 2 седмици, ама може би си заради двуплодната бременност.
Мен доктора даже не ми каза кога да дойда следващият път. На регистратурата ми дадоха листче с дата и час. 100 про на своя глава.
Че ще ходя някъде и на друго място е ясно.
Това за мен е адски много. Месец и половина без преглед в начална бременност.
Благодаря. Желая ти успех.
[/quote]
Може би наистина е заради двуплодната бременност иначе мисля, че е нормално прегледа да е веднъж в месеца (разбира се ако няма усложнения) На мен доктора ми казва за кога да си запиша час и като цяло съм доволна от клиниката единствения минус е дългото ооо чакане, но нямам друг избор защото тук в Шумен няма кадърни гинеколози. Успех и на теб 🤞

# 190
И аз съм много доволна от доктор Л. Бойчев.
Просто толкова сърцат, толкова загрижен, емоционален. Страхотен доктор е.
Мен и чакането не ми е проблем, но тая регистратура... ей правят си каквото поискат..
Изрично звънях да кажа да няма някоя грешка за този час, нямало ми викат, така било редно ...
Без думи съм,но няма какво да направя.

# 191
Аз също съм инвитро и е едничко,но вече не ходя в клиниката в София. Моята докторка в 7седм и 1 ден след преглед ми даде схема за спиране на лвкарствата в определено седмици и ме изпрати по живо и здраво. Останах като попарена. Дано Господ да е с мен и всичко е наред до края.

# 192
И моя преглед мина, слава Богу, успешно! Бебчо е 36 мм, явно го събудихме и се размърда доста, та едва го снимаха😁!
PH -то ми е 4, АГ каза, че е супер. ТСХ е паднало на 1,64 което е перфектно, но трябва да продължа с терапията. Всички изследвания са в норма и въобще най-добрия от всички възможни резултати до момента. Не съм в 9+6 както е по календар, а ме изместиха на 10+4 с термин 8. август ❤️. Пожелавам на всички щастието, което изпитах днес!

# 193
Оо милото това е ужасно да.
И в Надежда съм чувала,че е така. До 12 седмица са с теб, после вече се записваш на ЖК при друг.
В Тутракан, освен че правят инвитро, работят в местната болница, следят бременност, израждат и още и още дини под мишница. Което е много хубаво, но са много пренатоварени. Вечер работят 23 24 часа.
На един преглед преди старта бях с час в 19ч и влезнах в 24ч..
Лудост е чакането, но им свикнах.
И твърдя,че си заслужава. Магьосници са!

# 194
Да на регистратурата не са много словохотливи, незнам и за мен е странно да те викат след месец и половина, но може би има някаква причина знам ли може доктора ти да отсъства преди това? Незнам важното е всичко да е наред

Общи условия

Активация на акаунт