Термин Август 2022 (Тема 3)

• 28 741
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Нарадвай им се, че след кърменето нещата не са така Joy
ММ ми е обещал корекция след второто, да видим.

# 286
Какво са " бебета еднорози"?

# 287
  • Пловдив
Бебе еднорог е,че всеки е чувал,а никой не го е виждал.Демек-бебе,което спи по цяла нощ

# 288
Имам 10 години по-малък брат, той беше еднорог. Супер спокойно бебе, спеше по цяла нощ, даже си помрънкваше и приспиваше сам 😁😁 е, като проходи ни спря тока, беше най-голямото диване 😀 но бебешки му период беше приказка 😁
Междудругото, аз изобщо не вярвам в астрологията, но четох, че 2022-ра била годината на тигъра 😁 живот и здраве, ще имаме лъвчета/тигри, шегувам се с мъжа ми, че очакваме зверче 😁😁

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 13:36 от M.Angelovaaa

# 289
Бебе еднорог е,че всеки е чувал,а никой не го е виждал.Демек-бебе,което спи по цяла нощ
Какво са " бебета еднорози"?
Аз отгледах едно бебе-еднорог, баткото. Никога не е ял в 3ч през ноща, даже и в родилния. Заспиваше в 12ч и се будеше към 6ч. Нищо не беше в състояние да му наруши съня щом той е заспал. Нямаше 2м като започна да яде в 21ч и да се буди чак в 6ч сутринта. Обаче сигурно 2 седмици преди това го мъчих да го будя да яде и в 12ч. Едната вечер много ми се спеше и си викам лягам си той като огладнее ще се събуди. Будеше се 6ч ядеше и заспиваше пак до 9ч. До 6м спеше между всичките хранения по 2ч, буквално се будеше само да яде. Колики почти нямаше. Само между 15ч и 18ч по 20мин, но после спеше на краката ми. Знаех, че нахраняли го в 15ч трябва да ида до тоалетна, да си взема дистанционното, телефона, книга, вода и бисквити до леглото, защото след малко ще ревне и ще се гушкаме до 18ч. Заспиваше сам, слагах го в леглото му и си заспиваше. Никога не е люлян. Това да реве, няма такова нещо. Зъбите излязоха почти без да ги усетя. На 1г и 2м едва успях да му махна сутрешния сън. Следобяд заспиваше към 13.30ч и го обикновенно го будех в 18ч. В 21ч пак беше в леглото и заспиваше. Абе ангелче. И иначе беше кротък. Обаче сестра му е пълна негова противоположност.

# 290
  • Пловдив
Здравейте, момичета 🙂
Да се включа и аз- моя термин е за 01/08/2022.
Освен порасналите гърди и обонянието на хрътка, нямам други симптоми.
Предстои ми БХС (в 12 г.с съм) при Борис Стоилов(Пловдив).
Ходя си на работа, но след това като се прибера вкъщи, съм много уморен и в девет вечерта вече блажено спя на рамото на моята половинка 🙂
Относно хранене- ям каквото ми се прияде, но много бързо ми се подува коремчето и ми става тежко, и сега внимавам по колко ям.
Пия фолиева киселина и PreMama витамини. А оттази седмица ползвам и флумизан, защото ми намериха ешерихия коли във вагиналния секрет.
За мамите от Пловдив: в коя болница смятат да раждат? Засега съм се насочила към Торакс, защото моята акушерка изражда там, но съм склонна на промяна.. Знам, че цената на едно израждане е 1130 лв (с анастезиолог), но това не съм го проучила сама, а от коментарите във фейсбук от мами, раждали там.

# 291
  • София
Бебета еднорози..нали имаше един лаф - виждал съм, ама няма. Синът ми се будеше до 4-5м на 3ч. Няма денем, няма нощем. След всяка ваксина обръщаше деня с нощта и ми отнемаше поне две седмици да оправи режима. След това започнаха зъбите, ах, тези зъби. После нощен терор. По цяла нощ или ревеше, или си играеше. Започна да спи към 2.6г без да се буди. Не тренирана, а треньор по безсъние мога да стана.

# 292
Здравейте, момичета 🙂
Ходя си на работа, но след това като се прибера вкъщи, съм много уморен и в девет вечерта вече блажено спя на рамото на моята половинка 🙂
Относно хранене- ям каквото ми се прияде, но много бързо ми се подува коремчето и ми става тежко, и сега внимавам по колко ям.
Пия фолиева киселина и PreMama витамини. А оттази седмица ползвам и флумизан, защото ми намериха ешерихия коли във вагиналния секрет.
За мамите от Пловдив: в коя болница смятат да раждат? Засега съм се насочила към Торакс, защото моята акушерка изражда там, но съм склонна на промяна.. Знам, че цената на едно израждане е 1130 лв (с анастезиолог), но това не съм го проучила сама, а от коментарите във фейсбук от мами, раждали там.
И аз в понеделник съм там на фетална морфология,а за Торакс при кой лекар?Аз съм при Кичеков.

# 293
Момичета,
Някоя от вас ползвала ли е свещички Ева кю? Имат ли ефект?😩

# 294
И аз в петък съм на БХС, стискайте ми палци, ще съм 11+4 г.с. тогава. Ако не се лъжа, БХС се прави от 11та до 13та седмица, нали?

# 295
Здравейте! Аз съм в 10 седмица и си пуснах иследвания за щитовидната и Тсх ми е под норма 0,060 ,а часът ми е чак на 1ви . Някоя от вас знае ли дали това е проблем?

# 296
  • Варна
Здравейте! Аз съм в 10 седмица и си пуснах иследвания за щитовидната и Тсх ми е под норма 0,060 ,а часът ми е чак на 1ви . Някоя от вас знае ли дали това е проблем?

Изследвали ли сте другите 2 хормона - Т4 и Т3 - те са най-важните, TSH не е хормон на щитовидната жлеза и не се произвежда от нея реално, а само като показател дали другите са ниски или високи. По принцип при ниско TSH се очаква другите да са високи.

# 297

Изследвали ли сте другите 2 хормона - Т4 и Т3 - те са най-важните, TSH не е хормон на щитовидната жлеза и не се произвежда от нея реално, а само като показател дали другите са ниски или високи. По принцип при ниско TSH се очаква другите да са високи.
Да ще се пробвам да кача снимка

# 298
Здравейте, момичета 🙂
На вкякъде цените в момента се покачват на ражданията. Аз съм се ориентирала за момента към Пълмед, макар че и аз от форумите четох, че ще става 1700лв едно раждане. А за торакс попаднах на коментар за 1300.

# 299
  • Пловдив
Мартинова, май Митева беше писала за тези свещички, че ефекта бил почти мигновен.

Общи условия

Активация на акаунт