Първи (ранни) признаци за бременност / Част 2

• 87 081
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
Fluffy^^ вашата случка най-вероятно е станала около датата на овулацията, нищо , че ти си си мислела, че овулацията ти е по-късно. Календарът е примерен, а точната овулация можеш да засечеш с тестове. Календарът засича приблизителната ти овулация според дължината на цикъла. Така, че точно този месец може да си била с ранна овулация и случката е била тогава, а не седмица преди овулацията .
 Момичето е правило тест и е установила кога е овулацията. Твърде дълъг период , за да е станало нещо. Предполагам, че днес е пуснала кръвен тест и ще видим дали съм права. Ние също правихме опити дълго време и знам колко е неприятно да си се надявал, а накрая да е нямало за какво.

# 256
Fluffy^^ вашата случка най-вероятно е станала около датата на овулацията, нищо , че ти си си мислела, че овулацията ти е по-късно. Календарът е примерен, а точната овулация можеш да засечеш с тестове. Календарът засича приблизителната ти овулация според дължината на цикъла. Така, че точно този месец може да си била с ранна овулация и случката е била тогава, а не седмица преди овулацията .
 Момичето е правило тест и е установила кога е овулацията. Твърде дълъг период , за да е станало нещо. Предполагам, че днес е пуснала кръвен тест и ще видим дали съм права. Ние също правихме опити дълго време и знам колко е неприятно да си се надявал, а накрая да е нямало за какво.
Теста е 0.10 чхг

# 257
Съжалявам, отрицателен е. Успех следващият месец! Един съвет от мен. Не търси симптоми и не прави тестове толкова рано. Изчакай следващият път закъснение и тогава, за да не се разочароваш излишно!

# 258
Съжалявам, отрицателен е. Успех следващият месец! Един съвет от мен. Не търси симптоми и не прави тестове толкова рано. Изчакай следващият път закъснение и тогава, за да не се разочароваш излишно!
Благодаря ти за съвета. Толкова се бях вгледала във симптомите че чак си измислих явно такива 😕

# 259
Може ли да попитам нещо само. От една седмица имам температура малко над 37.
Вярно ли е това,че при бременност тя се задържа малко по-висока и до колко може да се счита за нармална до 37.4?
Също така страшно много ме болят гърдите като буци усещам все едно вътре. По принцип имам някакви болки при цикъла но тази път ги усещам по- различно.
Иначе теста си беше напълно отрицателен на 8,9 ден от Овулацията.

# 260
Температурата може да падне 2-3 дни преди цикъл, но може да падне и след ,като ти дойде цикъла. Така, че не е много показателна за бременност. Гърдите също не са такъв симптом. 10 месеца, докато правихме опити какви ли не симптоми имах: температура над 37, нетипично болезнени гърди, гадене, умора и накрая ми идваше цикъла. А в месеца , в който забременях нямах никакви симптоми. Симптомите могат да те подведат, но кръвния тест е 100% верен. Успех следващите месеци! Blush

# 261
Температурата може да падне 2-3 дни преди цикъл, но може да падне и след ,като ти дойде цикъла. Така, че не е много показателна за бременност. Гърдите също не са такъв симптом. 10 месеца, докато правихме опити какви ли не симптоми имах: температура над 37, нетипично болезнени гърди, гадене, умора и накрая ми идваше цикъла. А в месеца , в който забременях нямах никакви симптоми. Симптомите могат да те подведат, но кръвния тест е 100% верен. Успех следващите месеци! Blush
Значи чакаме лелката след някой ден и ще видим какво ще стане 😀

# 262
Може ли да попитам нещо само. От една седмица имам температура малко над 37.
Вярно ли е това,че при бременност тя се задържа малко по-висока и до колко може да се счита за нармална до 37.4?
Също така страшно много ме болят гърдите като буци усещам все едно вътре. По принцип имам някакви болки при цикъла но тази път ги усещам по- различно.
Иначе теста си беше напълно отрицателен на 8,9 ден от Овулацията.

Моята температура не беше 37 по време на бременност. В общи линии, спрях да я меря всяка сутрин, след като имах положителен тест, но няколко пъти я мерех за всеки случай да знам дали имам температура, и не е била 37

# 263
Здравейте, знам че вече има такава тема, но е доста стара.
Та въпроса ми е, имам подуване на корема което е доста необичайно за мен, правих три теста през една седмица след менструалния ми, макар че ми дойде, но ми вървя само три дни и отмина, а на мен попринцип ми е по 5 дни. Вече имам детенце на 2г. и при нея бях до 3м. Цветна и дори не разбрах че съм бременна, та въпроса ми е възможно ли е да съм бременна а тестът да е отрицателен.

(Четох в други форуми, че при извънматочна бременност или бременност с близнаци е възможно тестът да не отчете правилно, моля мамчета дайте съвет имам предчуствие че е там, ноо...😁)

# 264
Здравейте дами! Вчера и днес имах положителни тестове с малко по-бледа черта. 3-4 дни преди менструация съм. За нещастие, от вчера имам неразположения в стомаха, а днес - разстройство. Четох, че завишения hcg може да е вследствие на възпаление в червата. Планирам да посетя гастроентеролог ако утре все още съм в това състояние.
Гърдите ме болят по-рано от обичайното, усещат се по-големи. Също така усещам чувство на студ.
Моля за мнения и благодаря!

# 265
Стомашните неразположения са нормални по време на бременност. Е, може и някой вирус да е.

Студът може да е заради хормоните на щитовидната, на повечето жени им е горещо, като са бременни, но на някои им е студено

# 266
Здравейте. Знам, че въпросът ми не е за тук, но все пак ще пробвам.
С годеникът ми правим опити от 5 месеца, като този път се усещам различно за първи път. Имам болки в гърдите от няколко дена вече, повишена ТТ(37.2), имах и метален вкус в устата, но изчезна, виене на свят, доксто седя седнала, леки спазми ниско долу, болка в кръста. Очаквам МЦ след 7дена, а овулацията ми е била преди 7дена. Дали е възможно наличие на Б и дали би ми отчел тест,ако си направя преди закъснението?

# 267
С годеникът ми правим опити от 5 месеца, като този път се усещам различно за първи път. Имам болки в гърдите от няколко дена вече, повишена ТТ(37.2), имах и метален вкус в устата, но изчезна, виене на свят, доксто седя седнала, леки спазми ниско долу, болка в кръста. Очаквам МЦ след 7дена, а овулацията ми е била преди 7дена. Дали е възможно наличие на Б и дали би ми отчел тест,ако си направя преди закъснението?
На мен лентичка тест ми отчете 3 дни преди закъснение. Успех ! 🍀😊

# 268
На коя марка?😇Блсгодаря!

# 269
На коя марка?😇Блсгодаря!
Забравих ,честно казано 🤭 Но помня,че беше 80 стотинки

Общи условия

Активация на акаунт