Да задържа ли бебето или да направя аборт.

• 3 870
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
Като даваме и решаваме казуси в тренингите не ни питат и не питаме пързалка ли е?
😂

# 46
Въпроса е свързан с друго,не на колко е,не каква е.Има ли значение дали е вярно или не.Има нужда да сподели и получи адекватен съвет спрямо това,което е написала.

# 47
  • София
Един комплекс тук, един комплекс там и край, отървала съм се Laughing

Аха, тя да лъже може, ние да не вярваме - не.

# 48
  • France
Въпроса е свързан с друго,не на колко е,не каква е.Има ли значение дали е вярно или не.Има нужда да сподели и получи адекватен съвет спрямо това,което е написала.
Ако за теб няма - давай! Съветвай!

Чудя се как е възможно ЛГ да знае достатъчно френски/фламандски за да разбира, че я обиждат, но да не провери и разбере, че в Белгия акушерството е на ниво мастер. Няма начин да ù признаят бакалавара.

# 49
Абе, защо изобщо се чудиш. Обиждат те в очите, ПРЕД НЕГО и той не реагира. Айде моля ти се, стига с тези последици, какво искаш да си затворница до живот? Той след, като родиш ще започне и да те бие.

# 50
  • Terra incognita
Аборт, багажчето и домА.
Направо не знам с кой акъл отиваш при някакъв чужденец без работа, без пари и без език. Това е друга култура, друг свят. Нито един чужденец няма да те дундурка барабар с бебето.
Зачертни тази страница и започни живота си начисто в България. Намери си работа по специалността.

# 51
Аз не виждам защо да не е акушерка, медицинска сестра, че и лекари пишат какво ли не, последните две години пък съвсем се убедихме, който не вярва да иде във фейса.

Въпросът е, че този човек не е отвлякъл авторката да я прави бяла робиня, тя е отишла там с ясна и леко меркантилна цел, която пак може да си осъществи.

Общи условия

Активация на акаунт