Модни тенденции в прическите и всичко за косата: 19 Зимна тема

• 66 948
  • 811
  •   1
Отговори
# 360
С балсам или препарат за разплитане.

Действа ли този препарат и ако да какъв ? Струва ми се невъзможно да се разплете със спрей….Flushed

# 361
  • USA
със зехтин, мажеш и разплиташ внимателно или някакво масло аз така си разплитам понякога къдриците, става като "раста" така разплитам и котарака /13 см косъм има все пак сори, че не е по темата но може да е полезно на някой/.

# 362
  • София
Дъщеря ми я "разплете" фризьор с ножицата. Не махна целия възел слава Богу, колкото можа разреса, но и отряза.

# 363
Здравейте, незнам дали съм в правилната тема. Издирвам ето тези четки. Намирам ги само в Алиекспрес, а там с доставката вече стана малко несигурно и сложно. Та ако знаете някой бг сайт да ги предлага , ще съм благодарна да споделите.

# 364
Заи несигурно и сложно, скоро поръчвах от Алито и всичко беше точно с две доставки.Даже дойдоха много бързо.

# 365
Заи несигурно и сложно, скоро поръчвах от Алито и всичко беше точно с две доставки.Даже дойдоха много бързо.

А сещаш ли се какъв беше прага на сумата? Смисъл да отиде на митница.

# 366
До 150е мисля не ходи на митница.Моята поръчка беше за 150лв. и дойде с куривр до вратата ми.Имах една за 9лв. -тя в пощата.

# 367
  • София

А сещаш ли се какъв беше прага на сумата? Смисъл да отиде на митница.
Скрит текст:
На всички стоки идващи от страни извън ЕС трябва да се заплати ДДС независимо от ценат.За митото писаха по-нагоре.Когато поръчваш от Али-то гледай да пише  Price includes VAT.Значи ,че ДДС-то ще е начислено в цената и няма да отиде на митницата.

# 368
Минавам да похваля в движение копринените шапки за сън! Не съм и предполагала, че ще имат такъв ефект върху моята коса, но е така. Будя се с неелектризирана, еластична коса. Имам чувството, че запазва влагата по-дълго. Много доволна!

# 369
Минавам да похваля в движение копринените шапки за сън! Не съм и предполагала, че ще имат такъв ефект върху моята коса, но е така. Будя се с неелектризирана, еластична коса. Имам чувството, че запазва влагата по-дълго. Много доволна!
Какви са тези шапки за сън?

# 370
Можеш да напишеш kопринена шапка за сън за жени в Google и ще ги видиш. Не искам да слагам линк, за да не се изтълкува като реклама на някоя фирма. Чудни са шапките - запазват ми и прическата по-дълго във форма. Обмислям да си купя и сатенени чаршави, щом сатенът има такъв разкрасителен ефект върху кожа и коса.

# 371
  • София
Някой ползвал ли този спрей  https://makeup.bg/product/281819/
Търся отзиви.

# 372
тази Зимна тема нещо много бавно върви...
Аз пък съм на летна вълна. Simple Smile
Ходих на фризьор и дадох пълни права на подстригващия! (не се случва често, обикновено имам идея).
Отрязаха ми към 10-12 см, и не очаквах,  но се харесвам.
Видях нова (за мен сигурно) техника  за подстригване - хваща кичур, преплита го и после с ножицата за филиране, получава се едно увиване на кичура, което се дължи на подстригването, не на маши, преси, сешуари и др.

Рискувайте и вие! Коса расте.

# 373
  • на брега на морето
И аз пробвах нов фризьор наскоро. Много ми бе порастнала косата, не я бях подстригвала от януари. Препоръча ми го приятелка. Подстригваше странно, на мокра коса, но резултатът ми хареса. И другите казват, че ме е подстригал хубаво. Казах му още като ме подстрига, че ми хареса и като порастне- ще го посетя пак. С къса коса съм.

# 374
Аз отново оправям фризьорски поражения... Явно все от това мрънкам тук. Не ходих при тази, която ме подстрига яко и всички ме харесахте, защото не ми беше добре да чакам за часове , а исках освежаване. Казах й само подравняване от долу и без филаж. Имах да доизчиствам от миналата година офъканото от една стригачка, което съм ви показвала. Та, както си режеше госпожата спокойно , изведнъж ми хвана бретона, който е дъга и раз праз махна около 3 см и нещо точно където започва дъгата отстрани на веждата. И аз като извиках и тя моментално спря и вика аз да го изравня и някакви оправдания... Да се радва, че не станах и не й набучих ножицата в задника... Да съм й казвала да пипа бретон - не съм. Сега у дома се наложи да подрязвам дъгата и от другата страна на лицето си, за да получа някаква симетрия, макар че тя отрязя право равно парче коса, не е като да го е намалила, но да е в същата форма... Разбира се от другата страна на лицето не ми пипна, защото се възпротивих.. сега няколко месеца ще ходя пак с несиметрия. Личи се много особено като вържа косата си... Преди беше дъговиден бретон, с дълги степенувани кичири, които стигаха до брадичката... Сега от едната страна е хубава форма, а от другата... 🤐 Не е за показване.. Просто да се оплача пак. Изрично казвам само изравняване от долу, къде са тръгнали да ми пипат бретона... Някой ден верно ще скоча от стола и ще ги бия.. Ако дават някой ден по тв за бити фризьорки , да знаете, че съм аз 😂

Общи условия

Активация на акаунт