Модни тенденции в прическите и всичко за косата: 19 Зимна тема

• 66 386
  • 811
  •   1
Отговори
# 705
Napura NXT THERMO
Термозащитен флуид за изправяне на косата 150 мл

# 706
Дамите от София, може ли да ми напишат на лично къде се подстригват и боядисват. ☺️ Благодаря предварително..
Подстригването няма да е нещо дръзко, но боята ще е ...ако може добър колорист
И знам, че не е темата тук, но може ли да споделите къде ходит и на лазерна епилация. Ако може да е от новите " истински " лазери, а не тези с контактния гел " диодни машини "

# 707
За подстригване, Ина от Кало в Младост препоръчвам аз.

Не знам дали помните, ама писах преди, че искам да си боядисам косата заради бели коси и целях да е най-близо до естествения ми цвят. Боядисах се аз сама вкъщи, стана равномерно, но...цветът не е моят Smile Пускам снимки преди и след и да дадете мнение с кой номер да пробвам следващия път Grin Колебая се между 7.02 и 7.2... Дали ще изчезне червеникавият оттенък?

https://i.postimg.cc/PdrTgWrk/Grid-Art-20230309-103551619.jpg

https://www.zlatnaribka.com/image/catalog/-1-Andreia%20Proffesio … in-scaled-min.jpg

# 708
  • В полите на Пирин планина
На каталога 7.02 изглежда по-студено и по-близко до твоя цвят.
Може да го пробваш... Може да се добави и зелен коректор, за да стане по-студен цвят.

# 709
И аз клоня към 7.02. А дали да се боядисам веднага или да изчакам още малко предвид, ще се боядисах на 16.02? Косата е ужасна като я мия, твърда, заплита се и става на топка. Докато не сложа балсам, не "омеква"

# 710
  • В полите на Пирин планина
И аз клоня към 7.02. А дали да се боядисам веднага или да изчакам още малко предвид, ще се боядисах на 16.02? Косата е ужасна като я мия, твърда, заплита се и става на топка. Докато не сложа балсам, не "омеква"

Не е проблем към събота-неделя да се боядисаш.
Иначе може да се ползва протеинов шампоан и/или балсам, защото боядисването все пак променя структурата на косъма...
И аз, ако нямах бели коси, не бих слагала боя. Но уви.

# 711
Барбалена, и аз бих те посъветвала да пробваш 7.02. От години съм ниво 7 и опитах какво ли не за да боря червен отенък. Не става при мен, спрях да вървя срещу природата и се правя най-често със 7.4, 7.3. Досега резултат в тази битка имам само като правя кичури.

# 712
Благодаря момичета! Ще покажа скоро афтъра на афтъра Grin

# 713
  • София
Barbalena,  аз ти препоръчвам 7/17 на Лакме.Години се боядисвах с него и много ми харесва боята.

# 714
+1 за Лакме. Дълго време се боядисвах с нея, но с по-тъмен нюанс, 5.17 и сега съжалявам, че няма как да я ползвам.

# 715
  • Някъде там
И аз бих препоръчала Лакме 7/17.
Много години се боядисвах само с Лакме, както Linofrina използвах 5.17, но не покрива белите ми коси и се отказах от нея Simple Smile
Аз в събота съм на фризьор, нови неща и експерименти няма да правя Simple Smile

# 716
Някой ползвал ли е 5/61 на Лакме Хрома ?

# 717
Ех, тъкмо вчера минах и си взех пак Андреа. 7.02. Ще се боядисам май и сега с нея, пък следващия път ще взема Лакме.

# 718
  • Някъде там
Днес ходих на фризьор.
Този път фризьорката сложи 5 -ца заедно с 7.18 и капки черно.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 20:15 от Искрица

# 719
Красив цвят но си е черен.

Общи условия

Активация на акаунт