Предстои ми инсеминация - Тема No 30

• 38 172
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
АМХ е с давност 6 месеца, снимка на тръбите не са ми искали за фонда. Одобрена съм със заповед вече. Очаквам цикъл и започваме.
Успех на всички;☺️

# 661
АМХ е с 6 месеца давност. За тръбите ще ви искат ЦС само ако кандидатсвате с тубарен фактор. В противен случай не е нужно.
Ако кандидатствате през някоя от големите болници, като цяло те подготвят необходимите документи, от вас се иска само да ги изпратите към ЦАР.

# 662
Благодаря ти Лейди! Ами момичетата ти отговириха, това е.  Моето АМХ беше на 6 месеца.
ЦС не са ми искали(въпреки че имам), защото кандидатствам с инсеминациите и не е нужно.

# 663
Здравейте.
Днес ми е 12тия ден след инсеминацията
Рано ли е за уринарен тест?

# 664
Може да се направи според мен, но ако е с някоя бледа чертичка, ще се чудите има ли я, изпарителна ли е. Ако пък е отрицаленен може да е рано.
Аз бих изчакала.

# 665
А изследването за проходимост на тръбите има ли давност за фонда?
За фонда давността е 6 месеца, но само ако кандидатствате с тубарен фактор.
Ако кандидатствате с инсеминациите, не се изисква. Самата клиника и лекарите вече имат различен подход. Някои изискват да се повтори снимката, ако е минало повече време, но други не го очакват. Моята снимка е правена преди 1 година, предала съм резултатите към клиниката, за да влязат в досието ми, но не изискват от мен да повтарям изследването. И по-добре, защото така или иначе не бих.

# 666
Здравейте! Останах доста изненадана днес от случващото се покрай моята първа инсеминация, която май няма да се състои. Днес е 10 ден и за моя изненада вместо два нормални фоликула се видяха два с доста различна големина. Ще прикача снимка, ако е възможно по компетентните от мен да коментират. Изчакваме хормоните да станат до няколко часа. Според  доктора вариант е да си действаме по класическия начин.
Момичета, няма да стане този месец. Естрафиолът ми е 120, което е много малко за тези фоликули. Каза ми, че ще пробваме само с инжекции от следващия цикъл. Късмет на всички!

Момичета здравейте! Пиша в доста теми и не знам дали тук е мястото да задам въпросите си. След неосъществената ми процедура имам положителен тест за бременност на 1.06. Радостта беше голяма, но за кратко. На 03.06 ЧХГ 230, което е 30 ден от цикъла. Днес пуснах отново, но резултата ще е готов утре. За мен всичко приключи днес. Започна, да ми зацапва кафяво, което ме навежда на мисълта, че отново е химична и то четвърта. Както се казва- играла съм го този филм! Надеждата ми умря! Докторът ми беше много щастлив, че се е случило нормално, но аз не за първи път го преживявам. Моля ВИ! Вече Незнам какви изследвания и в какво да търся причината за тези неуспехи! Ще прикача снимки на това, което съм правила. Имам лапаро миналата година, проходими тръби, нямам ИР, само морфологията на ММ беше 3% февруари, но пие добавки. Сега преди ИНСЕ-то щеше да има нова. Февруари беше третата химична с ЧХГ на 6 дни закъснение 1600.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 21:35 от Mira882

# 667
  • София
Здрасти Мира,
Достатъчен е един ДФ за да станат нещата, стига да се таймира точно О и да се действа в правилния момент - естествено или чрез инсе.
От тромбофилията виждам едно отклонение, което трябва да ти разтълкува лекар как евентуално би повлияло на забременяване или последваща бременност. TSH ти е в нормални граници.

# 668
Здравейте.От няколко месеца само ви чета,но ето че дойде и моя ред да ви пиша и по-точно да вдъхна кураж и надежда на някой от вас.
На 23 май беше моята първа инсеминация и днес 14 дни по късно резълтата от кръвния е положителен. Много съм щаслива и още не мога да го повярвам.Искам да ви кажа че чуде се случват просто не спирайте да вярвате и да се борите.🥰🥰🥰

# 669
Tuk.tam, страхотно включване! Честито! Една лека и много хубава бременност ти желая Hug

# 670
Tuk.tam, страхотно включване! Честито! Една лека и много хубава бременност ти желая Hug

Много благодаря 😘😘😘

# 671
  • София
Честито мила, за този мълниеносен успех! Много лека бременност ти желая и бебе-шампион! Дай Боже всеки му!!

# 672
Записвам се да ви следя. Първата ми инсеминация не беше успешна. Ех. Да сте чували за Чапанова в Надежда. Тя дали има успешни инсеминации? Чудя се кога ли да отида на преглед за втори рунд? И дали ще иска да ме стимулира или пак ще искана ЕЦ? Дали моята грешка не беше, че правих инсеминацията две дена след цветната синмка?

Ох, много въпроси станаха. Аз чета тази тема от самото и начало и съм стигнала до 2011. Научих доста неща и ще продължа да чета в свободното си време. Приятен ден.

Честито на всички с положителни тестчета и дано скоро и другите ги видят.

# 673
Аз минавам да се разпиша с втора неуспешна. Simple Smile

Фрида, не знам доктора, за който говориш, но аз обикновено процедирам така - като се окаже неуспешна инсеминацията и ми дойде цикъла, звъня в болницата, казвам и се разбираме да отида на 9 ден за преглед. Успех и на теб! Green Heart

# 674
И аз се разписвам с втора неуспешна. На всичкото отгоре неясно защо ми закъснява вече 2-3 дни, а Б няма със сигурност. Инсето беше на 15ти ден, днес ми е 32ри ден и М няма.
Имате ли представа каква може да е причината?

Общи условия

Активация на акаунт