Откровеното ви мнение за жените, които не боядисват посивелите си коси?

• 35 581
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
Всъщност, видяхме, че повечето жени искат да се боядисват и да имат поддържани коси, някои не искат, а някои не могат по здравословни причини.
Ми, темата е изчерпана? Simple Smile
До консенсус никога няма да стигнем, слава богу, иначе всички ше си ходим първи хубавици. Трябва си и цвят, и беличко тук-таме Grinning

# 736
Тези жени са малко.
Решили са да бъдат естествени.
В България голям процент от мъжете не се боядисват посивявалата коса ама за това няма тема.

# 737
  • Пловдив
Да, също и голям процент от мъжете не се пудрят, не си бръснат краката и не носят гривни, за това също няма тема.

# 738
  • някъде под слънцето...
По моите ширини мъжете  също не си бръснат  краката, а масово  ходят на лазерна епилация.(крака, тяло и ръце),  носят гривни и много мъже  се боядисват.
Виж за пудрене не съм чувала.
Обаче с тези маски последните две години, много  от тях пуснаха бради.
И да има си теми из тукашните форуми където споделят и обсъждат опита си.

# 739
  • SF
Ако има нужда от такава тема в бг мама, тя ще бъде пусната. Това е женски форум и мъжете, които пишат тук, са рядкост. Сигурно има такива теми в авто-мото форумите в подфорум "говорилня".

# 740
Мисля, че жените, които не се боядисват, не са паднали жертва на изкривените представи за красота или редност, които явно са ни втълпени доста добре.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 11:06 от Cafe

# 741
  • Пловдив
ААА не ми харесва

# 742
  • SF
А жените, които се гримират и боядисват са паднали в жертва на модата и козметиката....

# 743
  • Бургас
Всяка епоха си има някакъв идеал за красота,това е нормално.
Има красиви жени,природата е била много, много щедра към тях.
Другите се боядисват и гримират,за да постигнат подобен външен вид.

За мен е важно една жена да се погледне в огледалото и самата тя да се почувства добре.Така ще е уверена в себе си и успешна.Вече какво според нея е красиво,си е въпрос на вкус и естествено личен избор.

# 744
  • Пловдив
А жените, които се гримират и боядисват са паднали в жертва на модата и козметиката....
Всеки си има мнение. Все пак темата е какво мислите за жените , които не се боядисват. Моля без етикети. Всеки да си ходи както иска, ако иска да се боядисва, ако иска да се гримира. Само да е здрав човек!

# 745
  • Tenerife
Мисля, че сме преценили, че посивелите коси ни правят по- чаровни. Innocent
Доста време си боядисвах косата в тъмно червено, защото ми харесва и ми отива. Дала съм ѝ почивка от две- три години и това, че няколкото ми бели косми се виждат не ме притеснява.
Естествена или боядисана коса си е личен избор на всяка жена.

# 746
Като всяко нещо и тук има късметлийки, на които им отива посивяла коса.

Но на мен лично самата коса, като коса не ми харесва посивяла. Изглежда ми мръсна и неугледна. Иначе ако се боядисаш в сиво е съвсем друго на вид. Не става изобщо въпрос дали отива на лицето, тена, жената.

# 747
  • SF
Всеки си има мнение. Все пак темата е какво мислите за жените , които не се боядисват. Моля без етикети. Всеки да си ходи както иска, ако иска да се боядисва, ако иска да се гримира. Само да е здрав човек!

Не си ме рарзбала правилно. Шеговито го прибавих към горното мнение, но то вече е редактирано и сега моето мнение "виси" без смисъл. Аз съм ЗА поддръжка - боядисване, сешоари, дължини..

# 748
  • По света и у нас
Откровено ли… изглеждат още по- дърти.

Аз поощрявам жените да си боядисват косата и на 80. На 90 вече може и да я оставят бяла, но докато има женственост в тях да се подмладяват която както може. Имам 30 годишни приятелки със сиви кичури, едната си търси гадже и си мисли, че ще си хване с тая бабешка коса… не ми се вярва.

SL кои са твоите ширини ако не е тайна? Къде мъжете са толкова обезкосмени.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 23:04 от PriMadonna

# 749
  • някъде под слънцето...
Лятото, в сезона на бермудите и тениските , по улиците  на Мадрид рядко ще видиш мъже с   космати крака и ръце.

Общи условия

Активация на акаунт