Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 47 504
  • 797
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте! Днес си направих гел лак,но цветът на 3 от ноктите се промени,някой има ли идея защо?
Бях в бледо розов нюанс,а той пожълтя.. Не съм пипала нинакви препарати.

# 226
След слагане веднага на топ или после? Някакви подправки да си ползвала? На мен от къри, куркума и подправки тип вегета ми пожълтява, но след баня пада жълтото...Rolling Eyes
Lea S, мерси за инфото Simple Smile

# 227
След слагане веднага на топ или после? Някакви подправки да си ползвала? На мен от къри, куркума и подправки тип вегета ми пожълтява, но след баня пада жълтото...Rolling Eyes
Lea S, мерси за инфото Simple Smile
2часа след направата.Не съм пипала нищо

# 228
  • на брега на морето
Чувала съм, че на пушачки им пожълтява някой път. Аз не пуша. Ако си пушила? Ако не- мистерия пълна.

# 229
Чувала съм, че на пушачки им пожълтява някой път. Аз не пуша. Ако си пушила? Ако не- мистерия пълна.
Не съм и пушила .И аз мен беше мн странно

# 230
На всички пръсти ли е? По целите или на петна стои? Нов ли е лака, стар ли е? Ако можеш качи свимка на видим - може някоя да се сети. Аз за пръв път попадам на такава аномалия. При мен има измениня в цвета, но с времето и основно външни фактори-пушене, подправки слънце.

# 231
На мен ми звучи като проблем с топа. Стар ли е?

# 232
Само на 3 пръста.Лаковете са от ноември месец

# 233
  • Стара Загора
Нощен розов кич по февруарски

# 234
Здравейте, момичета!
Не мога да реша какви продукти да си взема за гел лак в домашни условия. Може ли малко помощ? Само базовите неща. Четох в темите назад, но пак ми е трудно да избера. Каква основа, дали да е отлепваща се или не? На Коди се спрях иначе за база и за топ. А за лакове Клареса. Лампа съм избрала.
Абе накратко, ако трябва да почнете от нулата какво бихте взели като за начало и на кои марки?
Сърдечно благодаря!

# 235
За Коди подкрепям с две ръце.
Имам каучуковата база, доста гъста, но много издържа, няма отлепване и отслояване, както и доста трудно ми се чупят ноктите, за разлика от преди.
Под нея слагам фрешер и ултрабонд на Коди.
Топа е без лепкав слой, доволна съм, има блясък, но след 10тина дни леко се поизтрива сякаш. Мен обаче ме устройва, защото го махам на 2 седмици.

Цветове имам Клареса, Прити и 2 на Блускай. Според мен за начинаещ Клареса е добър вариант.
За мен беше важно продуктите, които имат допир с нокътя да са качествени, както и топ лака.

# 236
Здравейте как съпоставяте Клареса и Сикретли?
 Има ли разлика в качеството. Втора база на Клареса купувам и е голямо разочарование. Сега взех тази бялата млечна- 17 номер, но е твърде гъста и ми се отдръпва отвсякъде. Гледам снимки на тази на Сикретли и последно беше около 38 лв, тази на Клареса е 13...ще ги дам, но поне да знам че ще си заслужава.

# 237
Момичета, имам нужда от нова лампа, тъй като моята я използвам от години. Това изпичане за 2 мин. много ме отегчава Joy
Спрях се на тази, и е на доста промамлива цена. Някой мнение за нея?

# 238
The Rose и аз се спрях на тази лампа. Дано после се похвалим с хубави нокти 😁
Задължителен ли е този ултрабонд? За сега не мисля да взимам ел.пила. Нали ще мога после да сваля лака с разтвор?

# 239
hrrisss, аз също не мога да се разбера с млечната 17, но пък с млечните с частици(18 и 19) нямам проблем. Нямам проблем и с розовите, телесните и телесните с частитци(6,14,12,20). Имам и обиновена ултрабаза -доволна съм. 17ти номер при мен не се изравнява добре, става на бабуни, цветът става на дупки и се отдръпва. За сикретли не мога да кажа, не съм ползвала, само тук четох, че са много хубави. Но спрямо Блускай определено Клареса повече ми харесва(за прити и джеси няма да сравнявам, защоот все пак са китайчета и са различен ценови клас)-по-дълго ми издържа и по-лесно работя с базите, а а цветовете са без коментар. На клареса са покривни и четката ми е  по-удобна. На сикретли съм попадала на намаления по 16 лв. каучукова база(определени продукти), акто и топове аз просто не съм взимала, защото имам вече хиляди продукти. Погледни ги, те редовно май пускат оферти.
The Rose, за sun 5 четох че иали сляпа точка. Погледни хубаво колко диоди са и ако има по възможност снимка на разположението на лампичките. В по-старите теми обясняваха момичетата много подробно. Казват, че sun 5 plus и max са по-добри. Може да има и по-хубави. Аз имам sun x и съм доволна.

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 13:37 от karmilla

Общи условия

Активация на акаунт