Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 79

• 59 537
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
  • Асеновград
Благодаря, значи ще го пробвам и аз следващия път, но ми направи впечатление че имаше два, двата са със синя опаковка и не забелязах разликата. Мисля че това бяха двата, много сходна опаковка, но и на двата ми се стори че са с хиалурон.

# 721
  • Бургас
Кой от двата е по-хубав?
Каква им е разликата?

# 722
Според мен само са сменили опаковката, първите са новите.

# 723
Явно е сменена опаковката, но е същия, за който говоря. Общо взето, ако имам нужда от по-евтин околоочен крем, този е един от двата, към които често посягам в магазина. Другият ми любим е хиалуроновия от лилавата серия на Лореал.

# 724
  • Бургас
Благодаря ви! Отива в списъка за покупки.
Тъкмо ми е свършил околоочния.

# 725
  • Асеновград
Да и аз си помислих че е сменена опаковката но се чудех дали пък не са от различни серии и аз да се бъркам, седяха не едно до друго ами на различни места, но който има време може да погледне, ако състава е същия значи са абсолютно еднакви, и аз ще си го взема другия път.

# 726
Какво му е различното на душ гела за бременни от обикновения?

# 727
Успокоих се, мислех, че само аз не знам Blush

# 728
Ма моля ви се, аз скоро второ дете ще раждам, веднъж не съм се изкъпала с такова чудо.
Казвайте ги по-навреме тези неща Joy

# 729
Имате ли отзиви за този шампоан?

# 730
Имате ли отзиви за този шампоан?

Преди около две години и в старите опаковки го ползвах и още няколко от марката- бях много доволна. Ако имате възможност вижте в магазините за паралелен внос -качеството е много различно .

# 731
Ма моля ви се, аз скоро второ дете ще раждам, веднъж не съм се изкъпала с такова чудо.
Не е кой знае какво. Аз пък за сметка на това, не съм мазала нищо специално против.стрии. Цяла  бременност си карах с обикновени лосиони за тяло и нищо не ми е станало.

# 732
Бобчи как ги пребори тези следродилни петна ?

# 733
Не е кой знае какво. Аз пък за сметка на това, не съм мазала нищо специално против.стрии. Цяла  бременност си карах с обикновени лосиони за тяло и нищо не ми е станало.
Е то реално продуктите срещу стрии не са нищо по-различно от хидратиращи кремове/лосиони и масла Simple Smile Важното е да се маже.

# 734
Бобчи как ги пребори тези следродилни петна ?
Със всякакви серуми с витС и абсолютно на всяко излизане слънцезащита,ако ще и на двора да простирам.Имах само по челото,бяха по цялото чело като кирлясало.На всеки 30 мин подновявах когато съм навън с детето.

Общи условия

Активация на акаунт