Промяна на името на бебе

• 9 007
  • 66
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Ми моя е Тоши, Тошко, сине... Приятелет му Теодор, често е Тео ( и го ненавижда)

# 61
Тоши по принцип, но покрай големия му казваме Тото (просто той така успява да му казва). Та са Чочо и Тото.

# 62
Тоши по принцип, но покрай големия му казваме Тото (просто той така успява да му казва). Та са Чочо и Тото.
Тото звучи много добре! Дано да сме помогнали на Авторката!

# 63
  • Най-красивата страна
Тодор е хубаво име.

И не е прекалено често срещано при малки деца.

Тоши ,Тошко -ок.

Ама аз бих му казвала ,,Тодоре..,,

# 64
Ми моя е Тоши, Тошко, сине... Приятелет му Теодор, често е Тео ( и го ненавижда)
Честно казано почти всички на тази възраст не си харесват имената. То аз освен мм друг не познавам, който да си го харесва. И сина и щерката смятат, че имат ужасни имена.
Имам приятелка със син Тодор, каза че цялата бременност са чакали момиче. След дълго раждане приключило със спешно секцио, още не я пуснала упойката, я питали как ще се казва. Тя казала Магдалена, тогава и казали, че е момче, тя се зачудила и казала Тодор. После на другия ден размислила и искала да го смени на Теодор, но и казали, че всичко вече е готово и не може (явно не им се занимавало). Та сина и пък си ненавижда неговото и се представя като Тео, тя му вика Тошко

# 65
  • София
Моите деца си харесват имената, особено голямата дъщеря, тя и малката още не разбира де
Но наистина една голяма част от тийновете не си харесват имената, като мине този период повечето вече са си ок с тях.

# 66
И аз не си харесвах името като тийн, въпреки че никога не съм била жертва на подигравки, а даже обратното. После като пораснах малко повече, вече го приех нормално.

Общи условия

Активация на акаунт