Кога предлагат мъжете?

• 38 966
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 210
Авторке, ако ми позволиш, да насоча разговора в друга посока. Ти сподели за себе си, че вече си минала през дълга връзка, но не си получила предложение за брак. А твоята половинка? Той има ли опит с дълги връзки, живял ли е на семейни начала с някого преди? Или може би свиква все още с такъв вид отношения?

Съгласна съм с мненията, че в много случаи “рано е” може да означава “с теб няма и да му дойде времето”, но не е задължително да е така. Според мен е възможно ако твоят приятел няма опит с дълги връзки, съвместно съжителство и сериозни отношения като цяло, да не се чувства готов в момента. Което обаче не променя факта, че на твоите години трябва да знаеш за себе си колко време си готова да чакаш. Аз повече от 2 години, 2 и малко, не бих чакала сякаш.

Не се сърди, но ми звучиш несигурна и сякаш имаш проблем със самочувствието - сякаш не си достатъчно добра, за да ти направи предложение. Твоята стойност като човек не зависи от неговото решение дали да ти предложи брак.

Ти говориш само за пръстен, но според мен е по-важно да се замислиш за деца (най-общо), защото, макар че имаш време, то все пак върви в една посока.

# 211
Хората умират, тя си мисли за пръстенче.
Те хора се и раждат, най-добре след разменени халки, редовна адресна регистрация и от родители с манталитет над провинциален тренди еснаф с къс повод към близкото село. И?

# 212
  • Варна
Проблемът не е в годините, а в избора на партньор. Авторката ще получи достоверни насоки само от него.
Ако той си търси основно жена за разплод, по- привилегирована ли ще е?

# 213
  • София
Скапан пръстен от сребърната бижутерийка на пазара. Или от Пандора, Зиги Joy
 Скапано е и да ти подарят изпросен пръстен. Даже това е най- скапаното Bowtie
Да бе, да бе. Нося си ги всички с кеф Bowtie

# 214
Бягането от брака по мой опит и наблюдения е характерно за групата между стиснати средняци и тотални голтаци.
Жена да не ги натиска за брак може да ù е в плюс.

# 215
  • Terra incognita
Важното е да се впишеш в компанията Innocent
Скапан пръстен от сребърната бижутерийка на пазара. Или от Пандора, Зиги Joy
 Скапано е и да ти подарят изпросен пръстен. Даже това е най- скапаното Bowtie
Да бе, да бе. Нося си ги всички с кеф Bowtie

# 216
  • София
Ми, нямал пари. Той е с повече акъл в случая, чака да се закрепи.

# 217
  • Terra incognita
Ми, нямал пари. Той е с повече акъл в случая, чака да се закрепи.
Тъй ли било? Ами тогава какъв е тоя зор за тъпани и свирни?

# 218
събира за тежка сватба сигурно, след пръстена ... Joy

# 219
  • София
У дома часовник трака….

Една жена кат си навие, че трябва, никой не мож я разубеди.

# 220
Да сме обективни. Същото е мъж като си науми, че не трябва.

# 221
го̀ркия сигурно трепери, че наближава празника на влюбените...чуди се какво да подари вместо пръстен..

# 222
# 223
Уф, пръстен на 14.02 - тънко да се мине веднъж, после вече доживот. Или поне до развода.

# 224
  • Terra incognita
Пръстен на св. Валентин? Доста безвкусно.
То и Коледа вече не е каквото беше. Сега вместо сарми, валят пръстени и обявления за годеж.

Общи условия

Активация на акаунт