Улавяте ли се, че харчите залудо пари?

• 51 607
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 570
  • Great Britain
Ми тя цялата тема е за манталитет Rolling Eyes Още в заглавието се казва, че е за пари похарчени "залудо", не е за призиви към сестовност.
Контекста тук е за надскачането.

# 571
Ееееее, поддръжката на хубава коса не бих го нарекла залудо. Отдалече си личи когато една коса е поддържана и кога не. Утре ше бутна 300 лева в джоба и ще тръгна с побеляла, суха и стърчаща коса, ма гордо ще си потупвам пояса с купюрите Wink
Имал дал е приказката мен ако питате, друг пък за друго ги дава, защо все се стига до меренето?! Аз не давам толкова пари, да не ме помислите, че се изтъквам или оправдавам, но пък моя много близка ходи редовно на фризьор, миене, сешоар и косата изглежда перфектно, няма какво да си говорим.

# 572
Всеки може да си харчи парите както му е угодно Simple Smile Може да ни свиди за нещо, но за друго да сме разточителни. Аз съм с така със стоманени гривни. Имам безумно много, също много съм изхвърлила, като мина покрай витрина трябва да затварям очи, иначе да съм купила още една Sweat Smile

# 573
Ееееее, поддръжката на хубава коса не бих го нарекла залудо. Отдалече си личи когато една коса е поддържана и кога не.
Косата ми винаги е била дълга и гъста. Винаги са ме питали как я поддържам - ами като не я водя по фризьори 😁
Явно си се справям чудесно и без ненужни намеси... Започнах да се боядисвам едва сега, на 40. Имах тук-таме някой бял косъм, ако се загледаш.
Не съм я подлагала на изрусяване, къдрене или каквото там се прави. Екстеншъни абсурд. Имам си естествена дължина.

# 574
  • пустинята Гоби
Ама това си ти, не е нужно всички да сме еднакви. И аз не ходя по фризьори, но намирам изхарчените пари за смислени. Жената ги дава 2 пъти в годината, нейна си работа.

А и цял живот с еднаква прическа и цвят е скукааа.

Аз и парите за цигари намирам залудо харчени, но за половината планета са приоритетни.

# 575
Ама не е нужно да съм чорлава, ако не ме е ресала фризьорката Лили.
А цигарите са ми най-безсмислените пари. ММ пуши и това ми е драмата на живота 🙄

# 576
Всеки може да си харчи парите както му е угодно Simple Smile Може да ни свиди за нещо, но за друго да сме разточителни. Аз съм с така със стоманени гривни. Имам безумно много, също много съм изхвърлила, като мина покрай витрина трябва да затварям очи, иначе да съм купила още една Sweat Smile

Мда, точно! Залудото за един не е като залудото на друг. Всеки си има слаби места и отстрани изглежда баш залудо, ама то не е точно така Simple Smile

Баш за цигарите и аз смятам, че са залудо хвърлени парите. За пушачите това е необходимост, в този ред на мисли се радвам, че не пуша.

# 577
  • Mediterraneo
Духи, гарантирано- няма да си купи ферари, ако спре цигарите.

# 578
Духи, гарантирано- няма да си купи ферари, ако спре цигарите.
🤣🤣🤣 Това е ясно. Аз няма й да му дам 😁😁😁
Ще си купя соларни панели със спестните  🤣🤣🤣

# 579
  • пустинята Гоби
Аз сама се подстригвам, къде успешно, къде не. Ама май ми е време да отида отново като нормалните жени на фризьор. Като слушам цените обаче, малко се притеснявам Joy .

# 580
И аз сама се подстригвам от 2004, а преди това ходех 3-4 пъти годишно макс, останалото време пак сама. Цял живот с къса коса. Купила съм си няколко специални ножици.
Това ми е акуалната прическа, с моите ръце

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 07:31 от pepa57

# 581
  • пустинята Гоби
E ти си висш пилотаж Hug , моята е сравнително дълга и се подстригва много лесно.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 22:36 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 582
  • Mediterraneo
Леле, Пепи, супер е, моята е същата, ама на фризьор ходя, откакто я подкъсих толкова драстично.

# 583
Е, има кво да се желае, но за двайсетина години се специализирах Grinning И ми е мания, постоянно клъцвам тук-таме. В инста съм абонирана за стотина страници за къси коси. Уча се постоянно.

# 584
Аз сама се подстригвам, къде успешно, къде не. Ама май ми е време да отида отново като нормалните жени на фризьор. Като слушам цените обаче, малко се притеснявам Joy .
Моята поддръжка на прическа струва 10 лв Grinning Повече пари давам за шампоани, маски, балсами и стилизанти. Тъй, че смело към салона.

Общи условия

Активация на акаунт