Улавяте ли се, че харчите залудо пари?

• 51 388
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 270
Кеф цена няма. И аз съм на този принцип Simple Smile

# 271
  • Пловдив
Вижте сега..... аз се тръшнах на Благоверния и имам нова кола. От август. Всичките сте слаба ракия като харчосници!

П.П. Втори ван имам предвид. Иначе аз карах малка градска кола. Реално можеше да си караме със семейния ван и моята малка кола, както сме карали години.

# 272
Кеф цена няма. И аз съм на този принцип Simple Smile

Другият лаф, който на мен ми харесва, е “Мерак с пари се гАси.” 😁

# 273
Ние бяхме с долу-горе стара кола няколко години. Здрава и вярна Simple Smile Преди година си взехме, не чисто нова, на няма и 5 години, но в пъти по-хубава, отколкото съм си представяла, че ще бъде. Моите представи за коли са нормални, не съм маниак. Това са най-добре похарчените пари. Все пак да си спокоен на пътя е незаменимо, поне за колата си. Сега се чувствам по различен начин на пътя. Отделно улучихме с нея някакви екстри - напр. покрива се отваря - та и настроение ти създава Simple Smile Ние возим и деца, не можем да спестявме от безопасността.

# 274
Знам, Янтре, ама аз вечер основно си лежа и си чета, ич няма да свързвам и прочее. Нямаме място на всички да ни е угодно да редим монитори и компютри. Сина си е в стаята на бюрото си, за мъжа ми образувахме едно работно място, сложихме бюро да му е удобно, за мен няма как да се случат нещата, ще заприличаме на компютърна зала Simple Smile И в момента съм се излегнала на дивана пред телевизора и компа ми е в скута Simple Smile

Демек имате 3 коли Simple Smile Тъй е редно - на едро. Аз искам да разкараме едната кола, но чакаме младежа да изкара курсовете, за да се учи на нея.

ЧС, аз съм на принципа да си угажда човек. Това дава самочувствие, доставя удоволствие, когато човек може да си го позволи защо да се лишава от него, какво ако има на картата парите? Парите са необходимост, не са фактор.

# 275
  • Пловдив
Демек имате 3 коли Simple Smile Тъй е редно - на едро. Аз искам да разкараме едната кола, но чакаме младежа да изкара курсовете, за да се учи на нея.
Декември я разкарах малката. Сега имаме два големи вана. Моята е по-нова, по-мощна, с повече екстри. Simple Smile

# 276
Разсмя ме, жено Simple Smile Как те изпуснал мъжа ти да ти е по-мощна колата. Опасна си! Аз съм "мека Мария", ако се купува нещо, склонна съм да го отстъпя, за мен да остане старото. Башка будала съм малко Laughing

Алекс, тук говорим как харчим парите, не ни трябват варианти за изкарването им Simple Smile

# 277
  • Пловдив
Аз съм природен талант. Simple Smile Аз по принцип не харча за обичайните женски неща. Привидно съм евтина. Обаче.... привидно.

# 278
Принципно колите за мен са необходимост, а и си имаме правило, че като стане на 5 години и се сменя. Бях изградила силна емоционална връзка с предната си кола и бяхме стигнали до развод, че не си я давам. Добре, че Урагана Харви я отнесе. Иначе аз лично съм с две коли, едната ми е само за гъзария.

# 279
Тук малко хора сменят 5 годишни коли. Нашата е на толкова и не бих я сменила поне още 5 години, толкова е хубава Simple Smile

# 280
Аз карам много малко, кола на 5 години ще ми е на 50 000. Освен ако нямам някаква супер важна причина за смяна не ми се натриса на нещо ново само за идеята, просто не обичам промените.

# 281
Не бих си сменила кола само защото има правило за смяна, освен ако не е нова от магазина. Ако ще сменям 10 годишна кола с "нова", сиреч друга 7-8 годишна, за мен няма особено значение, само наливане на "залудо" пари.

# 282
  • Пловдив
Аз карам много малко, кола на 5 години ще ми е на 50 000. Освен ако нямам някаква супер важна причина за смяна не ми се натриса на нещо ново само за идеята, просто не обичам промените.
10 хил на година?? Че то нищо не е, тази си е направо нова, едва си я разработила. Ние сме на 40-45 хил на година общо на двете коли. Вана повече, около 30-35, моята около 10. Сега са два вана, разпределихме пътуванията, горе-долу ще сме на по 25 хил. Лични коли, не са служебни.

# 283
Имах предвид нова от магазина. Сегашната ще направи десет години напролет и затова я сменяме, не че и има нещо. Но е купена нова и ще се сменя с нова. Ма да сменя нова от магазина след 5 години не ми се иска, освен ако не се налага.

# 284
  • Пловдив
Знам, единия ван го купихме нов от дилъра, другия на 3г.

Общи условия

Активация на акаунт