Улавяте ли се, че харчите залудо пари?

• 51 574
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 630
  • Mediterraneo
Ако и олио си купила, направо подарък за празника

# 631
  • пустинята Гоби
Краставиците не знам скъпи ли са, но тази година са супер гадни. Едното ми дете е много злоядо и яде 5 неща на кръст, сред тях и краставиците. Супер трудно намирам читави, миналата година имаше много по-голям избор.

Бензина поевтиня между другото, така че си е далавера да се зарежда.

# 632
То си е буквално пръскане, защото и млякото е скъпо и копъра е левче, чесъна няма да го броя, та си излиза една цифра таратора към ден днешен Grinning

# 633
И билетчето или бензина ... Не знам дали да не си купя все пак още едни обувки. Ще спестя за сладолед за децата .

# 634

Аз например, откакто започна Короната, харча най-много за хобитата си. Иска ми се да се огранича, защото наличието един хоби-обект ми носи същия кеф, както и ако имам три хоби-обекта. А и реално имам време и място само за един. Защо тогава купувам три? Как да се "излъжа" следващия път да купя един вместо три? Ей такива въпроси ме тормозят, но не съм намерила решение все още.
А аз се замислям, дали още от сега да не се запася. Точно вчера имаше препостване на пост от групите за гоблени, че цените на мулинетата са скочили двойно, не в България, де. И на фона на всеобщите въздишки, една жена се похвали с цял гардероб, натъпкан с комплектовки до тавана  Grinning   Съответно всички бяха "ах" и "ох" и "завид"  Grinning
Очевидно тепърва ще гледаме скачане на цените, а за луксове и хобита съвсем няма да има излишни пари, освен ако всички не забогатеем рязко.

# 635
Моето хоби е сезонно - мушката, сакъзи, петунии и подобни балконски цветя. Тази година си правя разсадите сама. Не купувам обаче някакви сортови, просто ми е гъдел да си размножавам моите си и си купувам обикновени, които са до 5 лева в най-общия случай. Докато напълня 15 сандъчета е цифра, защото ги правя и цветово еднакви, но доставя ми кеф и това е, не пуша все пак Wink

# 636
  • пустинята Гоби
И аз го правя това с едни наследени от сестра ми мушката. Само за саксии и пръст обаче харча, самите цветя сама си ги размножавам. Нямам търпение да се стопля и да си ги изкарам навън.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 14:18 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 637
  • София
Аз всяка пролет купувам нови балконски цветя 😁. Тъй като не оцеляват през зимата. Абсолютно пари на вятъра.

# 638
Такава депресия ме е налегнала, май ще си купя нещо.

# 639
В тези несигурни времена, хобито е точно пари на вятъра. Гледам вчера някои неща липсват по магазините и сериозно почвам да се притеснявам.

# 640
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В тези несигурни времена, хобито е точно пари на вятъра. Гледам вчера някои неща липсват по магазините и сериозно почвам да се притеснявам.
Миналата седмица, в събота около 10, в един от Кауфланд-ите промоционалното  прясното и киселото мляко просто го нямаше. Дупка. И не мисля, че имаше в склада, зараждаха разни други неща.

# 641
  • пустинята Гоби
Е млякото в свършило, защото е на промоция, не защото липсва в магазините.

Тепърва ще стане ясно, какво точно ще се случва. Почнахме да разбираме значението на стихотворенията за мир на планетата, които като малки рецитирахме.

# 642
Точно млякото липсваше и при мен. Също така не можах да намеря и адаптирано мляко за малкия.

# 643
Снощи гледам бензинът струва 2,12 евро. Заредих частично, като си помислих да напълня до горе до работата ми, защото там е с 10 цента по-евтино винаги. Идвам днес на работа, гледам бензинът струва 2,15. Сега вече е 2,20, до нас въобще не знам колко е. Това са евтините бензиностанции, по магистралите може и 2,50 да е стигнала цената.

# 644
Работя с много видове стоки - нехранителни - и цените се сменят стремглаво през кратки периоди от време.

Общи условия

Активация на акаунт