Улавяте ли се, че харчите залудо пари?

• 51 475
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 855
Това лято почивката в България, плюс самолетните билети и всичко, ще удари 7-8 хиляди лева. Sad

# 856
Супер идея, благодаря!
Ей на Simple Smile Това е версия 1.0 Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Имаме и подобрен модел, ама нещо не намирам снимка Simple Smile
***СИГИ е от инициалите на създателите Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 857
Това лято почивката в България, плюс самолетните билети и всичко, ще удари 7-8 хиляди лева. Sad
Ей това вече са пари на вятъра. За тези пари ще си изкарам къде къде по- добре някъде другаде, освен ако ходенето в Бг не е свързано с родители и т.н.

# 858
То все са толкова от тук натам. И Затова не сме до ходили от много време, а предпочитаме роднините да дойдат ако искат и ние да видим свят.

# 859
Това върви докато роднините могат да дойдат. Защото идва един момент в който те не могат и тогава е много трудно.

# 860
  • пустинята Гоби
Понякога близките роднини са много и не могат да се изсипят всички накуп.

# 861
Е колко много. Да нямаш 5 родители  Simple Smile.
До сега си ходех по 3-4 пъти годишно, но вече ги каня, даже им купувам билетите защото ми излиза по- евтино.

# 862
  • пустинята Гоби
Е сега да обяснявам какво имам и нямам ли. Не живея в чужбина, но имам роднини, които се връщат заради мен и децата ми. Ние също ходим, но те идват по-често.

# 863
Късметлийка съм, че нашите възрастни роднини са в Италия. През последните две години- три четири пъти ги наглеждахме, не беше чак нужно, но няма как да ги броя залудо тия пари, страхотни ваканции си прекарвам там❣️

# 864
Това е рядко срещан сценарий. Възрастните в странства, младите в България.

Майка ми вече не иска да пътува. Не иска и толкова. Аз от друга страна си ходя всяка година заради нея и плажа. Не мога просто да не съм до морето поне три седмици. До Черно море, не кое да е.  Иначе просто не съм наред.

# 865
Това върви докато роднините могат да дойдат. Защото идва един момент в който те не могат и тогава е много трудно.
Не зная, ние сме на по 40 с родители на по 60. Има доста време преди да стане време да не могат да пътуват, ако желаят.

Има си хора, които от 50 годишни са се предали и само за умиране, болести и пенсии говорят, не става въпрос за такива случаи.

Някакси Бг сме я виждали вече и не ни влече само там да си изкарваме почивките докато станем и ние на 50+ и се заприбираме за пенсии Wink

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 22:58 от Анонимен

# 866
Аз не ходя само в БГ на почивки. А в БГ ходя само във Варна и не на почивка, а в къщи.

# 867
Аз не ходя само в БГ на почивки. А в БГ ходя само във Варна и не на почивка, а в къщи.
Може, но ние нямаме вкъщи в Бг. Излезнали сме преди 23 години на по 19.

# 868

До сега си ходех по 3-4 пъти годишно, но вече ги каня, даже им купувам билетите защото ми излиза по- евтино.
Да са ти здрави дълги години! И ние предпочитахме те да идват, на тях им харесваше, на мен освен че ми излизаше по-евтино не се съобразявах с отпуска. До последният път когато мама я приеха спешно в болница. И въпреки добрите грижи и невероятното отношение, тя вече категорично отказва да пътува. А татко не иска да идва без нея. И като Софт си ходя заради нея. Иначе дори плажа не ме привлича…

# 869
  • пустинята Гоби
Вкъщи е при мама и татко, не в собствения апартамент. И аз на 19 съм излязла от нас, ама още ми е вкъщи.

Аз имам познати, които и на 80+ пътуват до Америка при внуците, вярно седят по половин година. Та си е до човек наистина.

Общи условия

Активация на акаунт