Улавяте ли се, че харчите залудо пари?

• 50 897
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 960
Понеже се понапълни с никове, които определено прескачам ще отговоря за последно.

В нашият квартал. Пълно е само с канадци, чиито корени отпреди няколко поколения (2,3 или 4 поколение) са с украински, шотландски  и немски произход. И се определят като канадски украинци примерно.

Има и много дошли сега, но в нашия квартал, град и провинция процентът на родените тук и били тук няколко поколения е по- голям.

Абаджиева, последното то мнение ме навя на една еретична мисъл, че спрямо местожителството ви, професиите и съпруга англичанин ми заприлича на Софи, която не пише от много години. Ако си ти, си ми още във Фейса и се познаваме. 😊

# 961
  • Sunshine state
Аа, сега ми се изясни защо 60хил за кола в България се води за среден клас - толкова хора във форума са от висшето общество, че простолюдието е малцинство. 🤣😂

# 962
За мен пари дадени за атв, са дадени за лудо. Ама хората си ги купуват, даже подозирам, че и синът ми, в момента в който почне да изкарва, ще си купи.

# 963
  • Пловдив
Аа, сега ми се изясни защо 60хил за кола в България се води за среден клас - толкова хора във форума са от висшето общество, че простолюдието е малцинство. 🤣😂
Толкова е една нова кола СРЕДЕН клас - ситроен, опел, киа. Това са евтини марки, към леееко среден клас.

# 964
Аз нямам претенции кой какво е написал, просто се замислям защо винаги се прави такава голяма разлика и едно се приема за нормално навън и е оплювано и обиждано и определяно като байганьовищна тук.
Същото е и с данъците - навън се плащат съвестно, но тук в БГ, който може би работил в сивия сектор с цел да спести, да цака държавата. Навън спазват чистота, ама тук си хвърлят боклука, където си решат, навън дори го разделят, но в БГ може да го изхвърлят от балкона. Навън ще паркират правилна, но тук не, ще спрат, където им е най-удобно и ще задръстят пътя или достъпа до подземен гараж. Ето това имах предвид с моя коментар.

# 965
Го и в България има достаATV. Само дето тук са с регистрация. Докато в САЩ не са и се карат на определени места,. И си плащаш. Цените им хич не са високи.

# 966
  • Great Britain
Не знам къде точно се води,но е нисък среден клас.

# 967
Това за класовете си е ала бала работа. 60 хиляди изобщо на не са по силите на мнозинството в Бг.

# 968
  • пустинята Гоби
Забравих в коя тема съм.

# 969
То няма значение вече!😆Важното е да се пише как е в чужбина и да се говори от името на цялото население в дадената държав 😂

# 970
Това за класовете си е ала бала работа. 60 хиляди изобщо на не са по силите на мнозинството в Бг.

Не е ала бала, има си класове коли. Според ADAC това са възможно най-изгодните коли от среден клас, като цените са базови.

Иначе към среден клас спадат и Audi A4 и   5, а А6 и модели Ягуар дори са горен среден клас.
https://autohub.de/nachrichten/fahrzeugklassen-die-erklaerung/

# 971
То няма значение вече!😆Важното е да се пише как е в чужбина и да се говори от името на цялото население в дадената държав 😂
Пише се, пише  - напоително. После се трие - пак така. А всъщност лъсва ограничен кръгозор, еснафски манталитет и личния аршин, спрямо който се мерят околните. Човещинка, всъщност. Ние ще се правим, че вярваме и че забравяме моментално какво е изтрито.

# 972
  • пустинята Гоби
Ала бала е за класовете коли, в смисъл че друго се имаше предвид. Сега и кубици и конски сили, ако тръгнат да се обсъждат и отиде коня у рЯката.

# 973
Е не. Идеята беше, че цените на колите ги определят производителите според класа. За съжаление вече има коли от класа на малките, които стигнаха и минаха обсъжданата цена. Фиат 500 например.

# 974
Не знам къде точно се води,но е нисък среден клас.

Класовете коли са по размери, а не по цена:
https://money.bg/auto/kakvo-oznachava-pazarniyat-klas-na-avtomobilite.html

Но иначе за 60 000 спокойно се купува прилично оборудвана кола среден клас, като Нисан Кашкай, Хюндай Туксон, Шкода Карок... Предостатъчни са за Опел Астра, Тойота Корола, Шкода Октавия... Това са среден клас автомобили.

Общи условия

Активация на акаунт