90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІI

• 28 899
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ким иска това, за което е давала сума пари. Защо да е по-различна от мъжете, които дават пари на млади жени?

# 196
Обаче Усман няколко пъти й заяви, че не иска да прави с.кс с нея. Дори преди да се срещнат е обяснил, че не е сигурен дали иска да имат връзка. А това, че тя му носи подаръци, си е неин проблем. Има уши на главата, чула го е.

# 197
  • Sunshine state
То е просто толкова конфузна цялата ситуация, че не знам как не й е неудобно да се излага така.

# 198
Хай,
не съм гледала и писала от много време, но нещо се обърках. Кога започна нов сезон? Епизод 3 са давали в събота, нали така?

# 199
Епизод 2 даваха последната събота, а тази седмица ще дават епизод 3 в събота от 21 ч.

# 200
Не е вярно. Епизод 3 даваха, следва 4-ти.

# 201
  • Sofia
Малката Алина пее 🎤
https://www.instagram.com/tv/CZfelcBDjEB/?utm_medium=copy_link

Майкъл и Усман

# 202
Гледах. Потрес...
С всеки следващ сезон нещата стават все по-зле. Искам да гледам симпатични и влюбени хора, а не това. Нито една двойка не ми харесва.
Чисто визуално ми харесва тунизийецът. И ми е симпатичен този нисичкият, който обзаведе мутресата

# 203
Анджела сега ще бие Майкъл (ако още са заедно, де). Тя мрази Усман.

# 204
  • Sunshine state
И аз нямам двойка, на която да симпатизирам, просто няма такава. Може би ми се иска нещата при китаеца и фермерката да потръгнат, понеже и двамата ми се виждат добряци, но чак да им симпатизирам..

# 205
И аз нямам, не виждам и кои ще останат заедно след предаването. Нищо общо с първите сезони.

# 206
В първите сезони се усещаше искреното вълнение при първите срещи на участниците. Последните са сбирщина на интересчии и хора с фетиши или извратени.

# 207
На мен лично арабина хамза ми хареса чисто визуално но тая американката доста намахана ми се струва

# 208
  • Sunshine state
Никой от мъжете не става по моите критерии - Джино и Майк са грозновати и задръстени, Хамза ми е зализан, мазен тип, Солджабой изобщо няма да го коментирам, китаецът и той не става.. Даже и тоя уж модел на мнимата Махагъни не става - дърт ми идва на мен. Някой остана ли?

# 209
Вчера е била произнесена присъдата на Джефри (на Варя) - 18 години затвор!
Вероятно ще ги намалят впоследствие за добро поведение, или нещо подобно. Обикновено го правят.  

Ето ги Джефри и Варя (с розовата маска, зад него):

А това е пребитата жена (която той едва не е убил):

Не съм сигурна дали с нея са били женени, но доколкото разбрах, са имали дете. Джефри има 7 деца и 4 предишни брака (освен това има слух, че с Варя са женени - тази информация се разпространява в Инстаграм, защото Варя имаше снимки с булчинска рокля и няколко пъти го нарича "моят съпруг", но не е официално потвърдена).

Мери също е била на процеса, но се е държала непристойно и са я изгонили.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 10:29 от pppqqq

Общи условия

Активация на акаунт