90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІI

• 28 900
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добра присъда. Сега Варя, ако са сключили брак, ще може да си седи в САЩ и да си живее я като инфлуенсър, а като си продава нещо на лудите фенове. Но може да й се наложи и да поработи и да й се види трудно.

# 211
  • София
Не ги разбирам такива жени като Мери и Варя, та те дори не са някакви изпаднали от третия свят. Варя си беше радиоводеща и си живееше прилично. Разбирам да нямаш избор и това да ти е спасението, но при тях не е такъв случаят.

# 212
Не знам, но като гледам как украинките и рускините драпат за Америка, започвам да си мисля, че животът в Москва и Киев е отвратителен.

Ето я и Мери, преди да я изгонят от залата:

Шантел е имала рожден ден на 2-ри:

Никол и Ела от новия сезон имат еднакви тениски:

А това е от профила на Джазмин (тази, дето е с Джино) - демонстрира уникален моден усет:

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 14:51 от pppqqq

# 213
Припомнете ми коя беше Мери от последните два поста, че нещо ми се губи?

# 214
Даваха я в сезона на Джефри и Варя - тя е приятелка на Джефри, която го убеждаваше да не ходи в Русия и е влюбена в него. По едно време се посдърпаха с Варя, но сега са приятелки.

# 215
Влюбена в Джефри, а той беше в сезона си двойка с Варя (рускиня).

# 216
Вярно, сетих се коя е. Да видим Варя какви ще ги къдри сега в САЩ.

# 217
  • София
Варя може да се разведе с него след определено количество години, докато той е в затвора и хем ще си живее честито, хем той няма да й пречи.

# 218
В Инстаграм има слух, че Ким в момента е в Нигерия и с Усман са официално сгодени.

# 219
  • sofia
https://www.facebook.com/108177627634426/posts/469670948151757/
Здравейте
Наталия май я депортират 🤷‍♀️🙄

# 220
  • Cyprus, Пловдив
Тази пък с нейните драми... Grinning
Само мен ли ме дразнят тези нововъведени субтитри (май на румънски)? От какъв зор са ги сложили? Confounded

# 221
Майкъл каза, че не е попълнил необходимите документи за оставането й и подава молба за развод. Обаче не съм сигурна дали това е достатъчно, все пак се ожениха; може и тя да преиграва

# 222
Ужасни са субтитрите. Аз предпочитах са го гледам на английски, имаме такава опция за смяна от опрратора,  но сега е невъзможно, защото например на Хамза нищо не му се разбира, а английските субтитри са под румънските 😃 Сега го гледам на бг, но от това озвучаване понякога ме напушва на смях.

# 223
  • София
Тя сама се прецака, можеше да се кротне малко, ако иска да е американка. Той също не е цвете, но тя прекали с лигавенето.

# 224
Да, много тъпо си изигра картите тази Наталия, а се мисли уж за много по-умна от другите Grinning Майк беше що-годе добре, изобщо не беше конфликтен, съвсем спокойно можеше да го изтърпи.

Общи условия

Активация на акаунт