Магията на изтока - тема 67

• 26 946
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
  • MJF
Tsuma, Shogakusei ni Naru 6
Crazy какъв финал на този епизод! Рос,
Скрит текст:
този нашия кафеджия направо ми напомни за ГГ в The Master's Sun , какви компании си има.
Хубав момент с Такае и Майката на Марико като си тръгнаха от партито.
Пуснаха ни и хубавата мелодия и този път.
Мичито не зададе баш правилния въпрос и на сега терзания , кой е  тоз скъп човек дето е отвъд.....

# 226
Докато гледам как д-р Оукли се справя с ноктите на едно опърничаво виетнамско прасенце и чакам д-р Пол, да кажа...
Марико не съществува в този сериал. Героинята се казва Марика Шираиши.
Мисля, че Йоске тъгува по майка си. Нея я няма в историята, само баща му. Може би има предвид точно това, че е "отвъд морето". Може да ги е напуснала... Мисля, че има предвид нея, но Мичито като не попита - си е виновна сама.

Айде, д-р Пол започна. Гледам.

# 227
  • MJF
Пак ли прекръстих някой герой, то няма да съм аз ако поне един път на заглавие не го направя. Wink

Itoshii Uso: Yasashii Yami 7
Наближава финала и ....големи разкрития в този епизод. А финално и пълна каша. Любопитно ми е как ще го завършат тоз разказ. С колко още трупа?! Или ще наблегнат на правосъдие и морални въпроси.

# 228
Честита Баба Марта!
Здраве и спокойно бъдеще пожелавам, че в настоящата ситуация това май е най-важното.

Kim Hyun Joong, който, освен като лидер на групата SS501, е най-известен с ролята си на Джи Хо в Boys Over Flowers е обявил, че преминава в отбора на семейните. Съпругата му не е известна, а е дългогодишна приятелка, която е била до него в трудните времена след прословутия скандал с бившата. Официална сватбена церемония за сега нямало да има заради ковид ситуацията.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 09:54 от 2в1

# 229
  • MJF
Честита Баба Марта на цялата ни дружина!

# 230
Честита Баба Марта, бъдете здрави!
Скрит текст:

# 231
Ч.Б.М. и от мен.
https://watchasian.sh/hometown-cha-cha-cha-2021-episode-4.html
Бавно начеваща любовна история, както е характерно за повечето корейски драми. В четвърта серия имаше сладки комични моменти, които ме накараха да се смея на глас. Още никой не се е преродил или демонстрирал суперсили, че ми беше втръснал тоя модел.

https://watchasian.sh/watashi-no-tadashi-onichan-2021-episode-4.html
Харесва ми от до. Има всичко, което ме кара да следя някоя драма. Конфликт, съспенс, красив главен. Сериите са кратки, все пак е по манга. Надявам се на щастлива развръзка.

# 232
Честита Баба Марта!

Гледах Aaron Yan в Ru: Taiwan Express и  Immortal of Mr. Gong

Ru: Taiwan Express
Японски сериал с 3 епизода и слава на всички богове за което.Напълно достатъчни са за тази история.Всичко е ясно от самото начало.Няма как да се изненадате (мисля,че това е идеята на екипа).Сюжетът обхваща период от 6 години в началото на века и на моменти имах чувството,че гледам кадри от документален филм.  Аарон говори японски,но ролята му беше малка,а се води главен герой.Имаше повече влак и работа,а не романтика.Лични истории на герои,някои напълно излишни.
Интересни паралели в различията на Япония и Тайван. Друго,което може да се стори интересно е как тя работи и лавира в индустрия изцяло доминирана от мъже.

Immortal of Mr. Gong
Бобра за власт между кланове,отмъщение,някаква любовна история и доброто побеждава.
Всичко,което се очаква от китайско фентъзи е налично - битка,магия,някое влвчуго в ролята на бог,скок тук и скокт там...Като сюжет не е нещо невиждано,но е с добра кинематография  и ефектите биват.

# 233

Ru: Taiwan Express
Японски сериал с 3 епизода и слава на всички богове за което.Напълно достатъчни са за тази история.Всичко е ясно от самото начало.Няма как да се изненадате (мисля,че това е идеята на екипа).Сюжетът обхваща период от 6 години в началото на века и на моменти имах чувството,че гледам кадри от документален филм.  Аарон говори японски,но ролята му беше малка,а се води главен герой.Имаше повече влак и работа,а не романтика.Лични истории на герои,някои напълно излишни.
Интересни паралели в различията на Япония и Тайван. Друго,което може да се стори интересно е как тя работи и лавира в индустрия изцяло доминирана от мъже.

Съгласна съм с теб, на мен даже и тези 3 епизода ми дойдоха малко в повече.

# 234
Бел,аз се подлъгах от бройката на епизодите Relaxed Обаче превъртах,защото имаше доста скучни моменти.
Любителите на влакове ще го харесат,имаше влак.Това е история за един влак. Satisfied

# 235
  • MJF
Аз съм любител на влакове но нещо не ме навихте да го погледна тоз тайван-експрес Thinking Wink Smile

Преди се разсеях с любимите ми мартенички така сега да си допиша.

Kokoro no Kizu o Iyasu to Iu Koto  / 2
Явно нещо такова ми се гледа към момента. Изгледах 2 епизода до тук. NHK, 2020, 1995 земетресението в Кобе. Ясно за какво и как ще иде реч. Достатъчно аналитично на целия фон казуси, които достатъчно широко обхващат всевъзможните аспекти при всеки такъв голям катаклизъм.
Нямам грам забележка.
Цял японски психиатър, даже 2 , щото и възрастния му учител. Но главния герой с уговорката че е етнически кореец може да го броим и за корейски психиатър. Та изневиделица за мене с един куршум цели 2 заека така да се каже на далекоизточния фронт. Чудо Crazy . Гледам и мълча.
Wink
Забравих- да похвалия нашия японски приятел HPriest преводач на туй нещо.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 15:41 от Шошулчо

# 236
  • вятърничава
Честита ви Баба Марта!
И аз така с Ru: Taiwan Express.Направо ме унасяше в дрямка на моменти и добре,че бяха влаковете и Аарон.
Свърши някак никак или греша.Имаше заложена добра история и интересни исторически факти,но до там.
Шош, и земетресения бяха намесени.

# 237
Шош,ще пропуснеш влак в бяло и оранжево Scream Stuck Out Tongue Closed Eyes

bb6,някак си свърши Satisfied Той+Тя се возят във Влака и се държат за ръка.Влакът работи,любовта им е жива и пътуват към бъдещето.

# 238
Шошулчо е гледала Ru: Taiwan Express , само че и тя като теб няма спомени какво е гледала и коментирала в темата на няколко пъти през юни 2020 г.

Сериалът беше посветен на японците родени в Тайван и това, което са направили самураите за железопътния транспорт на острова, който някога е бил част от Японската империя.

# 239
  • MJF
Neutral FaceThinkingRolling Eyes
Знам си аз , че прекалявам с гледането и непомненето но ......
Рос, стреснах се направо. Пфу. Гледам постера, чета впечатленията си, гледам че са само от далечната 2020, пак гледам постера и ....към края се сетих "кое беше това заглавие", чак като стигнах до финалния ми абзац за продукциите за Узбекистан и Тайван.
Мне, не е розово положението Worried

Та значи това си гледала Tuon. Ясно сега Blush

Слагам си още една мартеница, за всеки случай Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт