Имам си една мечта, подарък в коремчето да имам аз сега ! ~бебеправене 401~

• 33 191
  • 770
  •   1
Отговори
# 720
Много Ви благодаря за мненията.
Ще запишем час за уролог.

# 721
Лютиче!!! 🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀

# 722
Благодаря ви за стиснатите палци! Heart Страшно съм се филмирала, да знаете... Така искам да споделя предположенията на мъжа ми, обаче съм пълен гипс в момента Grinning А трябва и да работя. Питайте ме как се концентрирам...

# 723
Лютиче, стискам палци да е това, което искаш ❤ Аз от 2 дни имам болки в корема и ми е подут, усещам тежест. Ако продължава до края на седмицата ще ида на лекар. Почти съм сигурна, че този месец не се е получило и днес ми е яко сдухано.

# 724
Момичета, възможно ли е ако съм бременна да има лоши последствия от каране на ски с падане?

# 725
  • Замък сред облаците
При травматично падане, винаги има риск от отлепяне на сакчето. Обаче истината е, че те са много издръжливи и минатюрни и също може да е без никакви последствия, ако си на етап имплантация.

# 726
Благодаря ти, АА. Падането не е с травма, за щастие, просто се притесних, тъй като все още не знам дали съм бременна, а правим опити.

# 727
  • Замък сред облаците
Не се притеснявай толкова, има и жени дето не знаят че са бременни и правят тегави преходи, силови тренировки и какво ли не без фатални последици, едно падане на снега със сигурност няма да е проблем.

# 728
  • На изток от Ада
Днес Мм е пуснал СГ, разширена и Днк анализ.
За новата тема. Аз през март ще видя тест, с две чертички  червени като мартенички.. 😀

# 729
Пак съм аз☺️четвърти ден закъснение,вчера и днес малко ми зацапа и спря .Правих тест (-)Имате ли предположения на какво се дължи?Мисля да изчакам тази седмица,преди да отида на преглед.

# 730
Лютиче силно стиснати палци и от мен Purple Heart

Съни, вероятно ще ти дойде цикъла днес или утре

# 731
  • На изток от Ада
Лютиче, дано е станало!

Мм и микробиология пуснал. Ще чакаме около 2 седмици...

# 732
Момичета от снощи съм със силни болки в кръста, и урината не ми харесва има бели парцали, утре ще си пусна урина. Ако евентуално излезе нещо, ще трябва да се обадя в МЦ на др Калчев да ги предупредя, в такъв случай как ще се действа,за снимката? 😶

# 733
Круела аз бих пуснала обикновена и стерилна урина, както и ПКК. Ако нещо не е наред им звънни и те ще ти върнат обаждане, за да кажат как да процедирате.

# 734
Принципно се води, че за уро-инфекция ЦС не се отменя. Ми. Аз не бих Simple Smile Да рискувам по-сериозно разпространение, дори малък процент вероятност, ми се струва неразумно Simple Smile Но много мацки си правят и твърдят, че няма проблем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт