Имам си една мечта, подарък в коремчето да имам аз сега ! ~бебеправене 401~

• 32 453
  • 770
  •   1
Отговори
# 30
  • Nederland
Мишелинка, има нещо там, дано тоя път се закрепи!
Едва ли АА , в обратен ред избледняват , но все пак и днес е деня на М , ще стане ясно до утре 🙂

# 31
  • Замък сред облаците
Тестовете не са показател как се развива бременността и никога не са били. Само ще кажа, че онзи ден намерих останал тест в шкафа и викам да го препикая да цъфне дебела черта - ами, теста е в срок на годност, чертата се появи след 30 мин чак 🤣🤣😄😄 А бебето в момента рита.
Затова ако искаш да си сигурна, пусни утре сутрин и в сряда кръвен за ЧХГ И прогестерон, тъкмо ще видиш как стоят нещата и ще се презастраховаш да нямаш проблем с прогестерона.

# 32
Мис, страхотно орисване, много мило ми стана Heart
Аз гласувам тлъстото ЧХГ да стане перманентно заглавие, много ме изкефи Grinning

# 33
Запис и от мен при Рейв и компания. Да не изпусна нещо интересно.
Мис, много вълнуващо орисване.
Благодаря и на двете Gift Heart
Мишелинка, утре тичай в лаборатория!

# 34
Да се запиша и аз 😁
Рейв 💚
Мисс, благодаря за орисването 💙
Нека е бебеносна новата тема и се напълни само с добри новини.
Аз се записвам с М от снощи късно. И да ви кажа как се притесних. Снощи късно баща ми ми писа, че с майка ми са положителни за К19. Тя е имала еднократна температура, а той е с лека хрема.

# 35
Правих си изследвания, защото един гинеколог ми каза, че имам поликистозни яйчници и пих Белара 2 месеца. Окапа ми косата, цикъл изобщо нямах, а за акнето да не казвам. Висока съм 170см и тежа 59кг. Нямам ИР или др заболявания и като ме застреляха с тая поликистоза се учудих. Реших да потърся второ мнение при друг лекар и тя остана учудена-няма и следа от кисти 🤷♀ Спрях Беларата и се оправих. Ама от тогава овулация изобщо не усещам да имам и се чудя дали овулирам. Редовен полов живот имаме, не сме с нагласата бебеправене, просто си правим секс и нищо засега. Направих си изследвания на полови хормони и щитовидна жлеза на 3ти ден от МЦ-всичко в норма. Те така, приемам съвети 🤷♀

# 36
Правих си изследвания, защото един гинеколог ми каза, че имам поликистозни яйчници и пих Белара 2 месеца. Окапа ми косата, цикъл изобщо нямах, а за акнето да не казвам. Висока съм 170см и тежа 59кг. Нямам ИР или др заболявания и като ме застреляха с тая поликистоза се учудих. Реших да потърся второ мнение при друг лекар и тя остана учудена-няма и следа от кисти 🤷♀ Спрях Беларата и се оправих. Ама от тогава овулация изобщо не усещам да имам и се чудя дали овулирам. Редовен полов живот имаме, не сме с нагласата бебеправене, просто си правим секс и нищо засега. Направих си изследвания на полови хормони и щитовидна жлеза на 3ти ден от МЦ-всичко в норма. Те така, приемам съвети 🤷♀
За поликистоза е важно съотношението между хормоните, не само да са в норма. Аз например имам съотношение като за поликистоза, но на ехограф не се откриват кисти.

# 37
  • Nederland
До като издиря къде има частна лаборатория и изобщо правят ли такъв вид изследване , ще си дочакам не цикъл ами менопауза 😀

# 38
Запис и от мен в новата тема!
Благодарности на Мис за орисването , и на рейв за това ,че прави темите винаги така уютни и красиви !
Блонди , аз като страдаща от пкя цял живот , ти препоръчвам няколко месеца фоликулометрия , за да проследите дали имаш О . Така лесно не се поставя тази диагноза . Успех на всички бебеправещи , в тази тема искам да се похвалим минимум 10 момичета !

# 39
Е Аг първо изследвания ли назначи,или директно ти изписа лекарствата.Ако е така по-добре то смени.И правила ли си ОГТТ,че си така категорична,че нямаш ИР ?
Не се съди само по килограмите.
Те и за мен се съмняваха,защото имаше няколко малки кистички веднъж,но след всички изследвания излезе,че нямам.И повече не се и видяха.Засичала ли си О с лентички,не да се водиш по това,че не я усещаш.
Аз например винаги я усещам,но няколко месеца вече,след като пих Инофолик,освен че ми се прецака М,и О не усещам.Но успешно я засичам с лентички пък.
Как ти е ТСХ-то,ЛХ,ФСХ,17-ОН прогестерон,Андростендион,Пролактин.
Пробвай месец с лентички,да видиш какво се случва.

# 40
Записвам се и аз 😇 Чакам второ бебче 15г.с в момента,а родих първото си дете през Август края 2021.Преди имах пкя уж,бебеправене над 5 години иии  отслабнах с много килограми и в един момент щастието дойде 😍😍 На всички бебеправещи пожелавам да видят двете чертички скоро 🙏🏻

# 41
Mery Как по точно ти прецака М Инофолик? Аз сега го започнах 2 х 1 за 6м? Винаги съм била с редовен М, с изключение че ми закъсня миналия месец с 3 дни, но го отдавам в резултат на стреса, от всичко което преживях последните 2 месеца.

# 42
Инофолик се изписва когато има нередовен цикъл,и поликистоза.
При мен се получи обратен ефект,защото цикъла ми винаги е бил редовен.Започна да ми закъснява всеки месец.Първия с 4-5 дни,втория с 12 дни.И началото на този месец го спрях.Писах на АГ исега се разбрахме 2 месеца да почивам и нищо да не пия,и после ще го мислим.

# 43
Тук ме застреля. На мен ендокриноложката ми го изписа заради ИР. Имам ендометриоза и редовен цикъл но на последния цикъл нямах кисти. Всъщност от 1 година нямам да чукна на дърво. Ще питам Калчев какво му е мнението и дали да го пия..

# 44
Момичета, според вас невероятно течение от нищото означава ли, че О е минала или въобще дали означава нещо. Положителният тест за О беше в петък.

Общи условия

Активация на акаунт