Имам си една мечта, подарък в коремчето да имам аз сега ! ~бебеправене 401~

• 33 260
  • 770
  •   1
Отговори
# 150
Тези които сте с многото сънища пиете ли Б12 следобед или вечер?

# 151
Аз цял живот като се събудя си помня сънищата до най-малката подробност. Всеки ден кафето си го пием с моя и темата е "чакай да ти разкажа какво сънувах, беше много странно"😂😂 Лично според мен странните сънища са породени от психическия тормоз, който си прилагаме покрай правенето на дечица. Мислим го, а мозъкът обича да върти номера😂

# 152
Аз не пия Б12 от половин година, просто няколко дни преди цикъл сънувам изчанчени неща.
Нали зацапването не се брои за 1ви ден, а трябва да си изчакам силното ярко кръвотечение? Питам, че ще пускам полови хормони на 3 ден и ми е важно.

# 153
Пия Б 12 пред ден и го пия сутрин

# 154

Аз пия витаминит Елевит еднократно, които уж съдържат Б12. Това ми предписа АГ миналата седмица. Стана ми интересна връзката със сънищата?

# 155
  • Замък сред облаците
В дните преди М сънищата са от прогестерона, като забременеете как ще сънувате... аххх. И да б12, може да влияе и негативно, и позитивно на съня, както Филме каза, а също и вит Д. Б12 влияе на синтеза на мелатонин и т.нар циркаден ритъм на тялото. Късният прием на вит Д пък унищожава мелатонина, оттам мелатонина не сваля кортизола по време на сън и въобще става мазало. Затова - прием на вит Д да е не по-късно от 15ч следобед, а вит б12 до към 17ч. Има си и взаимовръзки, ако пиете други видове витамини, така че трябва да се съобразяват часовете на прием.
За цикъла - от първи ден на непрекъснато кръвотечение. Ако цапа лекичко при ходене до вц, но не нацапва превръзката примерно не се брои за ден 1.

# 156
Нищо освен фолиева киселина не пия аз. Simple Smile това за прогестерона звучи логично обяснение

# 157
  • Sofia
Чета ви от един час и си плача...
Анабел и Карамел, честито! Flowers Hibiscus Анабел, прочетох, че от минал брак имаш 16-годишно дете. Аз имам 17-годишен син от бившия ми мъж. На колко си години?
На всички желая две чертички, лека бременност и щастливо майчинство след това!

# 158
Ха, много интересно! Мерси за информацията Simple Smile Иначе аз съм преди 0 дори, така че не е от прогестеронът специално при мен. Просто съм си депресивна паника Laughing

# 159
Аз пия Инофолик и Мелфогамма за ИР, забелязах, че се учестиха след като започнах да ги приемам... 🙄 Днес съм като ударена с мокър парцал...
АА 6 дни преди цикъл съм, сигурно и това има значение 😃. Еййй това за вит Д не го знаех, понякога забравям и го пиех преди сън... Вече ще внимавам.. 🤦‍♀️😃

# 160
Честито на момичетата с две чертички и от мен! Леко бременеене! ❤

# 161
Аз не пия Б12 от половин година, просто няколко дни преди цикъл сънувам изчанчени неща.
Нали зацапването не се брои за 1ви ден, а трябва да си изчакам силното ярко кръвотечение? Питам, че ще пускам полови хормони на 3 ден и ми е важно.
Да, брои се от първия ден на силното кръвотечение Simple Smile

# 162
Честито и от мен на Карамел и Анабел! Gift Heart Animal Hatching Chick Flowers Four Leaf Clover Стискам ви палци всичко да е наред до последно!

Аз чакам да ми дойде утре, но се надявам да не и вдругиден да правя тест. Нямам търпение! Flushed

# 163
Анабел, твоя тест е един от най-чаканите от мен!
Много се радвам за теб ! Лека бременност, до финал!
Карамел, честито и на теб! Историята ти е вдъхновяваща !

# 164
Аз исках да споделя историята си и да вдъхна надежда на чакащите момичета. В никакъв случай не съм се хвалила. 😉

Второто изследване ще покаже. Иначе темата тук не е за първи пост похвалване с положителен тест, вчера се похвалихте и във втора бледа черта.
Аз пък ще кажа точно обратното Simple Smile Дай боже всички в темата да се похвалим така! Искам да виждам повече положителни тестове Hug

Общи условия

Активация на акаунт